Trenduri cool în 2022. Ce bijuterii se poartă în această vară

cercei argint
Share the joy

Trenduri cool în 2022. Ce bijuterii se poartă în această vară

Trendurile design-ului de bijuterii tind să apară și să dispară la fel de repede ca tendințele modei. După o perioadă în care pandemia ne-a imprimat un stil de viață impersonal, iată că bijuteriile revin din nou la modă ca o modalitate de a ieși din anonimat.

De altfel cred că am devenit obsedați de ceea ce pot face bijuteriile pentru aspectul nostru, pentru că fiecare dintre aceste mici odoruri pot transforma orice ținută, oricât de banală ar fi.

Adesea cei mai mulți dintre noi preferă să combine diferite tipuri de bijuterii, creându-și un stil personal amestecând bijuteriile clasice cu bijuterii moderne, pentru a crea stiluri și tendințe unice. De aceea astăzi vă vorbesc despre câteva brățări damă care pe mine m-au cucerit, dar și despre alte tendințe ale acestui sfârșit de primăvară.

Bijuteriile din aur adaugă o notă de eleganță și rafinament oricărei ținute

Aurul, acest metal prețios, cu toate nuanțele sale care se potrivesc perfect cu orice ten, este tot mai căutat în lumea bijuteriei. În plus, unele bijuterii din aur au valoare intrinsecă și pot fi transmise ca moștenire din generație în generație, adunând valoare sentimentală.

cercei argint

În general, bijuteriile din aur nu se demodează niciodată. Aurul este un metal atemporal care nu își va pierde niciodată locul și statutul în lumea bijuteriilor. Este mai elegant și mai durabil decât noile metale care încearcă să se infiltreze în lumea bijuteriilor, iar bijutierii renumiți îl pot transforma în giuvaiere cu design unic, un aspect atât de căutat în ultima vreme.

Evident cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, poate fi destul de frustrant să alegi un anumit stil și să rămâi în topul tendințelor de bijuterii în același timp. Cu toate acestea, bijuteriile din aur sunt din nou la modă, iar brățările care pot fi purtate unele peste altele sunt cea mai bună ideea atunci când cauți să faci o nouă achiziție.

Spirit de festival și boho-chic

Primăvara este pe sfârșite, iar sezonul estival aduce din nou în atenție stilul boho, un trend care vară de vară ne cucerește cu nuanțele sale.

Bijuteriile cu mărgele colorate au aer relaxat și continuă să fie și în acest an un trend la care ne aliniem cu toții. La acestea se adaugă bijuteriile din fir de mătase cu pandantiv de aur, pe care arată atât de cool pe pielea bronzată. De aceea o colecție care ne va face look-urile casual să arate relaxate în lunile caniculare trebuie să cuprindă măcar câteva astfel de bijuterii.

Tot pentru vara și tot aliniate stilului boho sunt la căutare și mărgelele din lemn, pandantivele lungi cu aer hippie, lantisoarele cu cruciulițe argint sau medalioanele supra dimensionate care vor îndulci aspectul decolteului și vor decora rochiile pe care le purtăm.

bijuterii din aur

O vară fără teamă de culoare

2022 este un an cu vibrații fericite pentru noi și nimic nu ne va face să simțim această bucurie mai mult ca o mulțime de bijuterii încărcate de culoare ce vor transmite această vibrație bună ținutelor noastre și ne vor face să obținem look -uri foarte originale.

Nu în cele din urmă misticul este din nou la modă și bijuteriile care sunt inspirate din constelații, magie și horoscop dau o atingere ezoterică ținutelor strecurându-se în toate tendințele acestei veri. Nici bijuteriile cu pietre semiprețioase în jurul cărora se țese o legendă a puterii pe care acestea o au, ca elemente ale cosmosului și iconografiei ezoterice nu se lasă mai prejos invadând piață cele mai misterioase modele.

Tu ce tip de bujuterii preferi pentru sezonul cald?

Be the first to comment on "Trenduri cool în 2022. Ce bijuterii se poartă în această vară"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*