Banda magnetica, organizeaza totul in cateva secunde

Share the joy

Banda magnetica, organizeaza totul in cateva secunde

Uneori este nevoie de protecţia suplimentară a unei suprafeţe, fie pentru a preveni deteriorarea, fie pentru a înfrumuseţa suprafaţa respectivă. În acest caz se recomandă utilizarea de folii şi benzi magnetice pentru a oferi o protectie temporară a acestora. Acestea au aplicaţii multiple, fiind flexibile şi uşor de instalat.

Banda magnetică

Banda magnetică de exemplu, este un instrument de organizare, o altfel de etichetare am putea spune. Spaţii precum depozitele si supermarketurile le utilizează pentru a afişa preţuri şi diverse informaţii despre promoţii şi produse. În birouri acestea sunt folosite pentru arhive, sertare, dulapuri şi ordonarea diverselor obiecte. Pentru că eticheta interioară este uşor de înlocuit, banda magnetică este refolosită de câte ori este nevoie. Utilizarea unui astfel de sistem, nu implică costuri mari, în schimb benzile magnetice oferă flexibilitate mărită.

Banda magnetica aderă cu uşurinţă la orice suprafaţă metalică, este foarte flexibilă şi rămâne permanent magnetizată. Aceasta poate fi acoperită de un profil de PVC , fapt care îi creşte durata de viaţă.

Dacă despre benzile magnetice nu v-aţi dat seama că puteţi cunoaşte diverse caracteristici şi că le-aţi întâlnit, foliile magnetice le cunoaştem cu toţii. Acestea sunt utilizate ca suport pentru magneţii de frigider, de exemplu sau pentru diverse articole personalizate ,cum ar fi celebrele puzzel-uri din fotografii personale pentru care se folosesc coli magnetice imprimabile.

banda magnetica

Folie magnetică

Folia magnetică poate fi tăiată cu un foarfece obişnuit, decupată sau ştanţată în diverse forme. Poate fi maro sau albă, fiind în general autocolantă. Varianta simplă care nu are adeziv , se poate folosi că suport magnetic pe o suprafaţă metalică.

În funcţie de grosime care variază de la 0,4 mm pentru magneţii de frigider şi utilizări în spaţii interioare, sau diverse proiecte DIY, până la 0,8 mm care se foloseşte pentru inscripţionarea autovehiculelor, diverse prezentări în săli de conferinţă, reclame, etc.

Folia magnetică poate fi folosită că suport pentru diverse operaţiuni de publicitate care necesită schimbări frecvente.

Unele restaurante au un panou din folie magnetică pe care aplică litere magnetice cu ajutorul cărora scriu meniul, aceleaşi panouri cu folie magnetică le vedem la casele de schimb valutar sau la bănci. Pentru astfel de panouri se foloseşte folie magnetică cu o suprafaţă albă şi grosime de peste 0,75 mm. Aceasta este pretabilă pentru exterior şi rezistă la intemperii şi variaţii de temperatura.

Tot în această categorie intră şi folia magnetică imprimabilă. Această este aplicabilă pe orice suprafaţă metalică şi este folosită în general în publicitate.

Toate acestea, alături de multe alte produse și tipuri de folii pentru protecție, organizare și înfrumusețare le găsiți la PIN.ro, cel mai mare furnizor de materiale și echipamente pentru industria comunicărilor vizuale.

Be the first to comment on "Banda magnetica, organizeaza totul in cateva secunde"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*