Sweeteria sărbătorește 3 ani de activitate lansând produsele sale în 110 drogherii DM din toată tara

napolitane Sweeteria
Share the joy
 • 168
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Sweeteria sărbătorește 3 ani de activitate lansând produsele sale în 110 drogherii DM din toată tara

Luna trecută s-au împlinit 3 ani de când cele mai delicioase și sănătoase dulciuri #farazaharadauagat încânta copii și părinți deopotrivă, răsfață papile gustative și ne aduc energie și voie bună.

Este vorba desigur despre Sweeteria și produsele sale îndulcite natural cu îndulcitori din Ștevia Rebaudiana și eritritol (obținut din porumb).

Despre Sweeteria am vorbit deseori pe blogurile mele. Mulțumită îndulcitorului #dulcisor am renunțat definitiv la zahăr și mi-am remodelat silueta. Ba mai mult, pornind de la produsele lor #farazahar am reinventat rețetele bunicii și acum le fac mai sănătoase și mai gustoase ca niciodata.

Știm cu toții că a mânca bine, a te bucură de viață și a menține o greutate ideală este o ecuație care nu încape înaintea aceluiași egal și de cele mai multe ori este o Metă de neatins pentru mulți dintre noi.dulciuri fara zahar

Chiar și pentru mine ideea de a pierde în greutate era în general asociată cu emoții complexe și neplăcute precum continuarea unui regim alimentar strict sau vedeam viața că pe o dietă veșnică, cu sacrificii, suferință, mâncare fără gust, numărat calorii și restricții de tot felul. Desigur exercițiile fizice și o alimentație echilibrată sunt comportamentele sănătoase care ne ajută la menținerea greutății optime, dar pentru mine dulciurile erau cele care ruinau orice efort.

Sweeteria, alchimia cofetarului modern

Când am descoperit produsele Sweeteria tare m-am mirat că îndulcitorul din Stevia are zero calorii. Practic este extractul din frunzele unei plante care este de 300 de ori mai dulce decât zahărul și nu aduce niciun aport caloric organismului. În plus nu modifică nici indicele glicemic așa cum se întâmplă atunci când mâncăm zaharuri. Așadar este un produs safe și pentru cei care suferă de diabet, dar și pentru cei care adoră dulciurile dar vor să-și păstreze o siluetă armonioasă.

Dulcișor un îndulcitor 100%natural

dulcisor

Dulcișor se găsește sub trei forme: cuburi, piramide și pulbere. Astfel că îți poți îndulci într-un mod elegant băuturile calde sau reci, dar totodată poți înlocui zahărul rafinat în orice rețetă. Garantat iese perfect. Am testat atât în aluaturi cât și în creme, înghețată și chiar bezea!

Pe lângă că sunt absolut delicioase, produsele Sweeteria sunt o alinare pentru persoanele care suferă de diabet și care ar vrea să se bucure de gustul desăvârșit al unei ciocolate fără teama efectelor nocive ale zahărului.

Alături de Dulcișor la Sweeteria puteți găsi o gama diversa de ciocolată. Cea amăruie cu un conținut ridicat de cacao sau dulcețurile care sunt fierte responsabil în vase non alergice și fără niciun pic de zahăr pot fi consumate în siguranță de persoanele cu diabet, dar și de adepții unei diete vegan sau de post.

Despre acestea v-am mai vorbit pe blog, dar Sweeteria are și produse noi care merită menționate mai exact fructele sub acoperire de… ciocolată fără zahăr!

Fructe sub acoperire… de ciocolată fără zahăr

fructe glasate in ciocolata fara zahar sweeteria

Fie că vorbim despre alune de pădure sau migdale crocante fie că ne răsfățăm cu prune delicioase și stafide aurii de calitate, o porție de fructe glasate în ciocolată aduce organismului aportul de vitamine și minerale esențiale și sunt cele mai sănătoase gustări atunci când îți este poftă de ceva dulce.

Bănuţi de cicolată Sweeteria, o gustare nevinovată

Și bănuții de ciocolată pot fi considerați o gustare nevinovată. Au la bază unt de cacao premium și desigur sunt îndulciți natural cu #stevia.

Bănuți din ciocolată amăruie și bănuți din ciocolată albă sunt preferații mei când vine vorba de făcut prăjituri. Se topesc exact cât trebuie și se lucrează ușor cu ei, crema iese perfectă și dacă vrei să ornezi prăjituri sunt pur și simplu ideali.

Dar bănuții ascund un secret delicios și în doar câteva secunde se pot transforma în cea mai cremoasa ciocolată caldă doar adăugând lapte fierbinte.

banuti de ciocolata fara zahar

Batoane de cereale, energie şi poezie fără efectele nocive ale zahărului

Batoanele din cereale cu cacao, cu magneziu marin și cu calciu marin sunt preferatele celui mic. De altfel așa am făcut noi cunoștință cu Sweeteria. Când am mers într-o excursie am cumpărat batoane de cereale care ne-au ținut de foame toată ziua, nu ne-au picat greu și ne-au oferit multă energie.

Batoanele din cereale sunt gustări sănătoase ce pot fi consumate oricând și oriunde fără să fie nevoie de nimic altceva. În parc, la joacă, la școală sau în pauză de cafea la job sunt cele care aduc un aport de fibre și un supliment de vitamine atât de necesar unei sănătăți înfloritoare.

batoane de cereale sweeteriaNapolitane fără zahăr cu muuuultă cremă delicioasă

Desigur, chiar dacă am mai povestit despre ele, nu pot să nu amintesc napolitanele. Acestea sunt preferatele mele. Cele de lămâie și cele cu gust de frișcă sunt divine, iar cele cu cacao și cele cu zmeură sunt absolut geniale… sau invers… v-ați prins nu-i așa? Nici acum, după 3 ani de când le consum nu mă pot hotăra care îmi plac cel mai mult.

Sweeteria este primul laborator din România care a făcut acest tip de napolitane îndulcite cu îndulcitor din stevie și pudră de fructe liofilizate. Rețeta are gustul fericirii cu un procent de cremă ce depășește orice imaginație și o foaie fină de napolitană ce pur și simplu se topește în gură.

napolitane Sweeteria

Pe lângă toate aceste bunătăți, anul acesta Sweeteria și-a completat gama de unturi vegetale care nu conțin altceva decât fructe uscate prăjite și a mai lansat un tip de Mendiants din ciocolată amăruie la fel de elegante ca precedentele, iar acum înainte de sărbătorile pascale ne demonstrează încă odată că este alături de noi cu cele mai sănătoase produse și în laboratorul din București pot fi comandate dulciuri spectaculoase, din ingrediente naturale, îndulcite cu stevie, numai bune de așezat pe masa de Paste.

Totodată pentru a sărbători împlinirea celor 3 ani de #fabricatinRomania, Sweeteria ne este mai aproape decât oricând și de acum putem putem găsi 14 produse #sweeteria, delicioase și sănătoase, în 110 drogherii DM din toată țara.

 • 168
 •  
 •  
 • 1
 •  

3 Comments on "Sweeteria sărbătorește 3 ani de activitate lansând produsele sale în 110 drogherii DM din toată tara"

 1. Foarte bune si sănătoase aceste dulciuri! Din ce am gustat toate mi-au plăcut!

 2. Îmi plac foarte mult produsele ,eu folosesc Dulcișor.

 3. Nu am avut ocazia să le incerc însă recunosc că mă tentează ciocolata

Leave a comment

Your email address will not be published.


*