Ciocolata Sweeteria fără zahăr adăugat, un dulce sănătos pe care poți sa-l savurezi la orice oră

ciocolata sweeteria fara zahar adaugat
Share the joy
 • 113
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ciocolata Sweeteria fără zahăr adăugat, un dulce sănătos pe care poți sa-l savurezi la orice oră

Hey ladies,
astăzi e despre secrete dulci, despre pofta de o bucățică de ciocolată la ore târzii și despre Sweeteria cu cele mai sănătoase dulciuri fără zahăr de pe piață.

Dacă și vouă vă este greu să vă rezistați ispitei dulci zilnice, acest articol vă va aduce dulce alinare pentru că fiecare pătrățel de ciocolată, fiecare bănuț dulce și aromat, nu doar că nu conțin deloc zahăr, fiind îndulcite cu Stevia, dar sunt făcute în laboratoare proprii, fapt pentru care nu conțin adaosuri periculoase pentru sănătate precum zahărul rafinat, ingrediente sau aditivi OMG.

Știm cu toții că ciocolata cu cacao pură, în ciuda faptului că este unul dintre sortimentele cu cele mai puține calorii, ne poate aduce mai multe beneficii, la începuturi fiind concepută ca un medicament, apoi transformându-se într-un răsfăț.

Dacă aruncăm o privire asupra proprietăților acestui fruct minunat, nu este surprinzător faptul că denumirea botanică a arborelui de cacao este Theobroma cacao, ceea ce înseamnă alimente pentru zei.

Consumul de ciocolată cu conținut ridicat de cacao ne ameliorează starea de spirit și ne face să ne simțim mai bine oferindu-ne un sentiment de bunăstare. Desigur, beneficiile ciocolatei sunt științific recunoscute, atâta timp cât aceasta este făcută cu ingrediente naturale, nu cu înlocuitori.

Cacaoa pură este bogată în flavonoide și antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi, împiedică îmbătrânirea și reduce posibilitatea de a dezvolta boli de inimă .

ciocolata sweeteria fara zahar adaugat

Ciocolata Sweeteria fără zahăr adăugat

Ciocolata Sweeteria are un conținut ridicat de cacao pură,  care este bogată în alcaloizi ce stimulează sistemul nervos central și ne fac activi și atenți.

În ciocolata amăruie de la Sweeteria amestecul rezultă din Îndulcitor natural Stevia și Erytrithol 49,5%, masă de cacao 39% și unt de cacao 9,9% bogat în grăsimi și care are și un conținut ridicat de fibre, vitamine B și minerale (magneziu, potasiu, mangan și zinc).

Pe site sunt diferite sortimente de ciocolată, irezistibil de delicioase, fără zahăr adăugat, îmbogățite cu pudră de fructe naturale sau fructe uscate și chiar este un sortiment cu probiotic BSCU1.

Încadrată într-o dietă sănătoasă, ciocolata Sweeteria trebuie să își găsească binemeritatul loc, pentru că va satisface pofta de dulce fără a atenta la siluetă și la sănătatea noastră deoarece îndulcitorul natural Stevia are 0 calorii.

Prin urmare, integrate într-o dietă echilibrată, consumul moderat de ciocolată este un răsfăț pe care ni-l putem permite la orice oră pentru că ne poate ajuta să ne potolim pofta de dulce, sa ne controlăm apetitul, ne face să ne simțim activi și plini de energie și desigur… mai fericiți.

Dar ciocolata nu este numai pentru noi adulții, cei mici se stăpânesc cu greu in fata unei tablete magice ce in general dispare cat ai clipi in gurita pofticioasa. Dulciurile sweeteria sund perfecte pentru cei mici, fiind o alternativa sănătoasă la dulciurile din comerț.

Bănuții de ciocolată pot fi folosiți pentru prepararea diverselor prăjituri de casă, creme, budinci sau pentru fondue, alături de frigărui cu fructe.

Astăzi vreau să vă ispitesc cu câteva sortimente de ciocolata probate de mine și copilul meu să va invit sa le gustați si voi, mai ales ca unele sunt la promoție și pot fi achiziționate 2+1 gratis.

ciocolata sweeteria fara zahar adaugat

Bănuți de ciocolată Sweeteria

Bănuții pot fi savurați simpli. Poți strecura unul în gura, în timp ce pregătești cafeaua, fiecare bănuț se topește cu voluptate, vrăjind papilele gustative cu onctuozitatea lor.

Dar bănuții de ciocolata pot fi folosiți și pentru a pregăti deserturi sănătoase și delicioase. Se topesc pe bain-marie pentru a îmbogăți orice cremă și în amestec cu smântână sau cremă de patiserie,  pot transforma niște banale coji pentru choux a la creme sau eclere, în cele mai sofisticate prăjituri.

Dacă ești pe fuga și vrei să ornezi un tort sau să transformi într-o prăjitură cu dichis câteva waffes, nu ai nevoie decât de câțiva bănuți prețioși și delicioși.

desert cu ciocolată Sweeteriabanuti de ciocolată Sweeteria banuti de ciocolată Sweeteria

Minitablete de ciocolată asortată

Fără doar și poate ciocolata este delicioasă și nu există nimeni să-i reziste. Indiferent de situație, o tabletă de ciocolată poate fi răspunsul oricărei probleme. Fie că o savurezi pentru a răsfăța papilele gustative, fie că o faci cadou, o tabletă de ciocolată va aduce zâmbetul pe buzele oricui.

Produsele Sweeteria sunt foarte elegant ambalate, însă tabletele asortate de ciocolată par să fie special ambalate pentru a fi oferite în dar. Cutia fină se închide cu un fluturaș ce pare să te invite să te scufunzi în gustul catifelat ce îl ascunde sub aripioarele sale.

De altfel Sweeteria a câștigat un premiu de excelenta pentru design, Wolda 2018, la jurizarea facuta la Tokyo, dintre 307 participanți din 46 tari.

ciocolată Sweeteria

Minitablete de ciocolată asortată albă

Minitabletele de ciocolată asortată albă cuprind câteva sortimente pe care nu le-am gustat niciodată: Matcha Green Tea și Matcha Green Tea & Lemon. Chiar dacă am băut ceai Matcha, nu mă așteptam la o ciocolată cu un gust atât de minunat și sofisticat.

Celelalte două tablete de ciocolată albă sunt îmbogățite cu pudră de zmeură și bucăți de zmeură deshidratata. Gustul acestora e minunat, o explozie delicioasă de aromă de zmeură proaspăt culeasă te cucerește la fiecare pătrățică.

Și tabletele de ciocolată pot fi topite și folosite la deserturi care vor satisface și cele mai pretențioase gusturi prin combinațiile inedite cu pudre de fructe sau macha.

tabletă de ciocolată Sweeteria

Minitablete de ciocolată asortată

Cele 4 minitablete de ciocolată amăruie, cu îndulcitor natural din Stevia cu zero calorii sunt produse manual, nu conțin gluten, coloranți sau conservanți și sunt ambalate individual.
Gustul desăvârșit, senzația de beatitudine ce te cuprinde când te lași pradă acestui răsfăț sunt de nedescris.

tabletă de ciocolată Sweeteria

Nu trebuie decât să reziști tentației și să nu dai gata o tabletă întreagă căci senzația cremoasa, fină și catifelată, te poate face să-ți pierzi capul.

Și pentru că mâine este 8 Martie, o zi în care ciocolata este darul cel mai apreciat, vă invit să oferiți celei mai dragi sufletului vostru o cutie cu ciocolată Sweeteria fără zahăr adăugat.

Produsele Sweeteria pot fi găsite în dm drogerie markt, la magazinele cu produse naturiste și farmacii care comercializează alimente funcționale precum și pe site-ul online sweeteria.com.ro.

Oferă o tabletă de ciocolată Sweeteria fără zahăr adăugat, un dulce sănătos care poate fi savurat la orice oră.

tabletă de ciocolată Sweeteria ciocolată fara zahar Sweeteria

 • 113
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Ciocolata Sweeteria fără zahăr adăugat, un dulce sănătos pe care poți sa-l savurezi la orice oră"

 1. Valeria Chertes | martie 7, 2019 at 9:23 pm | Răspunde

  Mi-ai făcut poftă când am văzut așa multe bunătăți.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*