Anian – Şampon și Mască Tratament cu Extract de Ceapă, review

anian cu extract de ceapa
Share the joy
 • 135
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

Anian – Şampon și Mască Tratament cu Extract de Ceapă, review

Hei ladies, astăzi vă povestesc despre două produse cu extract de ceapă, dedicate îngrijirii părului, pe care le puteți găsi pe site-ul triodeluxe.ro

Despre acest site și produsele lor minunate am mai vorbit pe blog. Marca Anian este preferata mea pentru că se mulează exact pe nevoile părului meu.

Oricât ar părea de ciudat, NU, nu miroase a ceapă, din contra are un parfum superb, iar după utilizare părul rămâne strălucitor și parfumat.

Ceapa roșie o cunoaștem dintotdeauna. Mulți dintre noi o preferăm celei galbene în bucătărie, pentru că zicem că este mai „dulce” însă calitățile acestei legume au transformat-o în Sfântul Graal pentru dependenții de beauty. În tratamentele de înfrumusețare începe să joace un rol important, în special în șampoane, pentru că accelerează creșterea părului.

Bine, este și o explicație științifică, pentru că ceapa roșie are un conținut ridicat de sulf și quercetină, ambele fiind stimulente puternice care îmbunătățesc circulația scalpului și fac ca foliculii de păr să aibă mai mulți nutrienți, astfel părul tău va crește rapid, sănătos și strălucitor.

Quercetina ajută la reducerea inflamației și îmbunătățește rezistența părului, în timp ce sulful are proprietăți antibacteriene, fiind una dintre principalele componente ale keratinei, îmbunătățește circulația sângelui și producția de colagen.

Folosit cu regularitate, șamponul tratament cu extract de ceapă de la Anian reglează excesul de sebum datorită proprietăților astringente și antioxidante pe care le posedă. În plus, este un revitalizant puternic pentru scalp și are proprietăți antiseptice.

Cu un conținut ridicat de vitamine și săruri minerale, extractul de ceapă din șamponul Anian este foarte eficient în combaterea ciupercilor și bacteriilor, protejându-ți părul și calmând scalpul iritat și înroșit.

Produsele Anian sunt cunoscute și apreciate în toată Europa pentru că nu conțin siliconi sau parabeni, iar șamponul cu ceapă este unul dintre cele mai cunoscute produse ale lor și bloggeri și influenceri din toate țările unde este comercializat îi laudă eficientă și calitățile.

Anian combină ingrediente naturale cu cele mai avansate tehnici de fabricare, generând formule unice și produse inovatoare. Tratamentele lor pentru păr sunt surse de frumusețe și sănătate pentru podoabă capilară, ideale pentru a avea un păr lung, frumos și sănătos.

Păreri personale despre şamponul cu extract de ceapă de la Anian

Sampon anian cu extract de ceapa pareri

Despre mine vă povestesc întotdeauna câte puțin când vine vorba de produsele pe care le folosesc. Întotdeauna am avut părul lung și obișnuiesc să investesc în frumusețea și sănătatea acestuia, însă unele proceduri cosmetice precum decapajul sau vopsitul și aparatele de styling, în special placa de păr, răpesc puțin din frumusețea și strălucirea șuvițelor pe care le iubesc atât de mult.

În principiu pot spune că am părul drept cu ușoare tendințe de încrețire și îngrășare, mai ales când umiditatea din aer este ridicată. În general folosesc placa de păr cam odată la două zile, dar pentru că înainte de sărbătorile de iarnă mi-am făcut șuvițe, părul mi s-a ars destul de mult pierzându-și vitalitatea.

Tot văzusem acest șampon atât de lăudat și mi-am dorit să îl încerc și eu și pe cuvânt că nu îmi pare rău, pentru că părul începe să se transforme chiar de la primele utilizări.

Mai mult, folosit împreună cu masca din aceeași gamă, părul este transformat de la rădăcină și până la vârf.

Prima dată când l-am folosit mi-a plăcut pentru că mi-a lăsat părul foarte curat. Apoi cu cât l-am folosit mai mult, cu atât am observat o strălucire aparte care se accentuează de la spălare la spălare.

review sampon anian cu extract de ceapaTextura șamponului este luxury, transparent, cu un ton mov şi ușor vâscos. Nu face exagerat de multă spumă, dar curată perfect părul și scalpul lăsând un parfum diafan, prins între șuvițele strălucitoare și frumoase.

Printre beneficiile sale pot confirmă creșterea sănătoasă a părului, reglarea excesului de sebum și proprietățile antiseptice. Fiind îmbogățit cu vitamine și alte ingrediente active naturale ce ajută la combaterea ciupercii și bacteriilor, protejează părul și calmează scalpul iritat și elimină mătreața.

Strălucirea și revitalizarea firului de păr sunt evidente, în situația în care eu îmi spăl părul de 2 maxim 3 ori pe săptămână.

Apoi am observat o îmbunătățire semnificativă a ruperii părului la pieptănat. Având părul lung, acesta se rupe mai ușor, dar de când folosesc masca și șamponul cu extract de ceapă, firul a devenit mai elastic și mai rezistent.

Poți crede că fiind un șampon cu ceapă, cel mai logic este să miroase a ceapă. Ei bine, nu miroase deloc a ceapă. Din contra are o aromă plăcută, așa că, dacă aveți îndoieli din această perspectivă, vă spun că nu vă va mirosi părul a ceapă.

Fiind un produs realizat cu ingrediente de origine naturală, îl face ideal pentru cei cu scalp sensibil, precum și pentru cei cu părului cu tendințe de îngrășare sau care crește greu.

Masca tratament pentru păr cu extract de ceapă de la Anian, review

masca de par anian cu extract de ceapa

Dacă ai părul deteriorat, îl poți revitaliza aplicând masca cu extract de ceapă Anian.

Cu aceleași calități ca și șamponul, ajută la recuperarea strălucirii și moliciunii părului.

Placa și uscătorul, soarele, vopsitul și decolorarea precum și produsele de fixare degradează și strică părul, uscându-l în exces. Din acest motiv, masca Anian este ideală pentru a-ți reface părul și a-l readuce la viață datorită ingredientelor naturale care o compun.

Folosesc produsele Anian cu extract de ceapă de mai bine de trei săptămâni. Practic m-am spălat pe cap de vreo 7 – 8 ori , aplicând și masca care oferă o îngrijire delicată, având calități nutritive indispensabile sănătății și frumuseții părului.

masca de par anian cu extract de ceapa pareriMasca de păr cu extract de ceapă hrănește profund firul de par, fără a supraîncărca. De asemenea, protejează și repară părul uscat, redându-i strălucirea sa naturală.

Textura sa este că o cremă densă care acoperă complet firul de păr și se întinde foarte ușor. De o culoare mov pal, are același parfum ca și șamponul, care după clătirea părului rămâne ca o ușoară atingere parfumată.

Modul în care am aplicat-o cred că este cea mai bună modalitate de profită de nutriția pe care o oferă această mască. După ce folosit și clătim șamponul, scurg părul și elimin excesul de umiditate cu un prosop. Aplic masca de la la mijlocul părului spre capete, apoi masez ușor pentru a răspândi uniform produsul.

Las să acționeze aproximativ 5 minute, însă dacă am mai mult timp pot lasă până la jumătate de oră. Învelesc părul cu o folie și un prosop cald care menține cuticulele deschise și îl las să absoarbă toți nutrienții, apoi îl clătesc cu apă rece.

Pentru că am părul foarte lung, eu pot face acest pas fără să mă bag din nou sub duș.

Voi ați testat aceste produse?

Care v-a plăcut cel mai mult?

 • 135
 •  
 •  
 • 2
 •  

3 Comments on "Anian – Şampon și Mască Tratament cu Extract de Ceapă, review"

 1. Nu am folosit produsele din această gamă! Mi se pare super interesat sa aflu ca extractul de ceapa poate face minuni parului nostru!

 2. Sincer si eu mă gândeam că miroase a ceapă 😁.Mi-ar plăcea să le incerc

 3. Nu am testat aceste produse dar cred că ar fi bine deoarece tot timpul am probleme cu părul.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*