Vitamine pentru păr Kristen Hair All in One, un boost de sănătate pentru întregul organism

Share the joy

Vitamine pentru păr Kristen Hair All in One, un boost de sănătate pentru întregul organism

Părul joacă un rol important în imaginea noastră. Ne dă încredere și respect de de sine, iar atunci când se deteriorează acest lucru poate avea consecințe negative, nu doar pentru aspectul nostru ci și pentru felul în care ne privim în oglindă, îngrădindu-ne zona de confort.

Dincolo de estetică, părul nostru poate fi  proiecția unor afecțiuni fizice deoarece o imagine ternă poate fi datorată lipsei de vitamine, mai ales în această perioadă când suntem obligați să gătim ce avem prin cămară. De asemenea, dezechilibrul hormonal și stresul oxidativ pot provoca căderea părului și fragilitatea acestuia.

Dacă și tu invidiezi vedetele pentru imaginea podoabei capilare bogate și ţi-ar plăcea să descoperi secretele ascunse în spatele părului frumos, să știi că în articolul de astăzi îți arat cum poți avea părul uimitor! Ei bine… nu e chiar un secret, mai degrabă trebuie doar să ai grijă de ține și să oferi părului toți nutrienții necesari pentru a crește frumos și sănătos.

Vitamine pentru păr de la Kristen Hair, un boost de sănătate pentru întregul organism

Sănătatea și bunăstarea întregului nostru organism sunt cu adevărat condensate în binecunoscuta frază: „suntem ceea ce mâncăm”.

Dacă ne hrănim corect, starea noastră fizică generală va fi mai bună și de asemenea pielea și părul nostru vor străluci de sănătate. În schimb dacă nu mâncăm corect și privăm organismul de nutrienții de care are nevoie vom observă că și pielea, unghiile, dantura, părul și chiar sistemul nostru imunitar vor avea de suferit.

Vitaminele, mineralele, aminoacizii și alte elemente pot influența aspectul părului. Așadar, o dietă echilibrată care ne oferă o cantitate suficientă de nutrienți esențiali ne va ajuta să menținem pielea mai frumoasă și părul sănătos, dar în lipsa acesteia complexul de vitamine pentru păr de la Kristen Hair este un boost de sănătate și hrană pentru păr și chiar pentru întregul organism.

 vitamine pentru păr Kristen Hair pareri

Ce sunt vitaminele pentru păr Kristen Hair All In One?

Când vine vorba de întărirea și hrănirea părului nostru cel mai important lucru este să ne ocupăm întâi de nutriția acestuia, apoi să îl înfrumusețăm și cu produse cosmetice. Nu trebuie să uităm că părul, pe lângă îngrijirea externă, are nevoie și de nutrienți necesari precum ar fi vitaminele, mineralele și antioxidanții, pentru a creşte sănătos.

Cu siguranță că ați auzit de șampoane cu zinc, biotină sau vitamina B5 pentru a menține sănătatea părului, dar de acestea și de alți nutrienți, vitamine și minerale este nevoie în alimentație deoarece vor ajuta la întărirea firului de păr din interior, astfel încât la exterior podoaba capilară să aibă un aspect fabulos.

Vitaminele pentru păr Kristen Hair All In One sunt primele vitamine ce conțin 20 de ingrediente active, fiecare dintre acestea contribuind la regenerarea firului de par, redându-i elasticitatea și ajutându-l să nu se mai rupă. Hrănindu-l de la interior, chiar de la rădăcina, îi oferă suplețe și strălucire și îl îndesește, conferindu-i volum.

kristen hair ingrediente

Totodată vitaminele pentru păr Kristen Hair All In One nu conțin zahăr. Astfel acestea pot fi consumate și de către persoanele care nu includ acest aliment în dieta lor. Practic pot fi luate de către oricine, unica restricție adresându-se graviduțelor și mămicilor care alăptează. Acest lucru se datorează concentrației mare de Vitamine A și B, iar acestea nu sunt recomandate în aceste două situații.

Ingredientele atent alese contribuie și la frumusețea pielii și a unghiilor și fac părul să crească mai repede. În plus capsulele Kristen Hair pot reduce sau opri total căderea părului prin aportul de elemente esențiale pentru sănătatea organismului, deoarece căderea părului este o problemă foarte frecventă care poate fi adesea stopată cu suplimente de vitamine și minerale specifice. Acești micronutrienți sunt importanți la nivel celular și sunt implicați în ciclul de creștere a părului.

Vitamina pentru Păr Kristen Hair ALL IN ONE combină ingredientele cunoscute precum complexul de vitamină B, biotina și zincul cu cele mai noi resurse pentru a crea o vitamină pentru păr universală reînnoită și cu doar 2 capsule pe zi părul crește de 2-3 ori mai repede.

vitamine pentru par

Vitamine pentru păr Kristen Hair All In One, păreri personale

Despre mine v-am tot povestit că toată viață am avut grijă de pielea și părul meu. Pentru piele am investit în creme hidratante și hrănitoare și protecție solară. Desigur nu am uitat cei 2 litri de apă recomandați pentru o hidratare optimă. Pentru păr am crezut că este îndeajuns să folosesc cele mai bune produse cosmetice și să nu îl agresez prea des vopsindu-l sau utilizând aparate de styling, dar cu timpul, mai ales după ce am devenit mamă, am văzut că nu este suficient și că atât părul cât și pielea trebuie hrănite și din interior, nu doar îngrijite la exterior. Astfel încât, la recomandarea unei prietene, am ajuns să iau vitamine pentru par de la Kristen Hair.

Sunt deja în săptămâna a șasea de tratament. Am luat zilnic câte două capsule, cu o cantitate suficientă de apă, fără a respecta un orar anume, ba cred că uneori am uitat să le iau.

Primele semne că se întâmplă ceva apar cam după două săptămâni de la începerea curei cu vitamine. Pielea începe să capete luminozitate, părul devine mai strălucitor și unghiile par să crească mai repede. De fapt unghiile au fost primele care mi-au atras atenția pentru că eu obișnuiam să le fac cu ojă semi-permanentă și dintr-o dată întreținerea a fost necesară mai devreme.

Apoi din a treia săptămână firele par mai viguroase, la duș nu mai cad atât de multe, iar la pieptănat nu se mai rup.

Volumul începe să devină vizibil din săptămâna a patra. Acest lucru se datorează unor noi fire ce apar pe scalp. De-a lungul vieții bulbul rădăcinii unor fire de păr devine inactiv sau firul care răsare din el este extrem de subțire şi fragil. Ei bine, complexul de vitamine pentru par Kristen Hair All In One stimulează rădăcinile, reactivându-le și noi firișoare încep să crească.

Săptămânile următoare îți dai seama că părul este mai lung. Nu pot estima cât de mult accelerează creșterea pentru că părul meu era oricum destul de lung și așa cum am spus la început folosesc produse cosmetice care, cred eu, au sprijinit un pic din exterior.

Eu obișnuiesc să iau vârfurile cam odată la 2 luni. Ei bine, de când iau capsulele Kristen Hair All In One nu am niciun fir despicat ceea ce duce la concluzia că părul este perfect hidratat şi hrănit de la rădăcină și până la vârf.

Vitaminele pentru păr Kristen Hair stimulează țintit podoaba capilară

Un alt lucru pe care vreau să îl subliniez este că nu mi-a crescut păr prin alte părți… De fapt cam toată lumea se teme de acest lucru și evită astfel de vitamine. Chiar și eu ezitam până când prietena mea mi-a zis că ea însăși este foarte mulțumită.

Eu sunt o persoană sănătoasă, cu un stil de viață liniștit, fără excese și fără vicii precum fumatul care știm cu toții că influențează negativ sănătatea părului și a pielii. De-a lungul tratamentului nu am observat reacții adverse de niciun fel astfel încât intenționez să mai cumpăr trei flacoane, pentru că primăvara este un moment prielnic să sprijinim organismul cu un surplus de vitamine.

Un flacon conține 60 de capsule, cantitatea necesară pentru o cură de 30 de zile, însă specialiștii recomandă să iei capsulele timp de 3 luni pentru te bucura de rezultate maxime.

vitamine Kristen Hair

Prețul unui flacon este 119 lei, iar o cură de 3 luni costă doar 270 lei cu garanția că cei de la Kristen Hair îți vor da banii înapoi dacă după o cură completă nu vezi rezultatele promise.

În concluzie, în opinia mea, vitaminele Kristen Hair oferă substanțe nutritive esențiale precum vitaminele și mineralele, care influențează în mod direct sănătatea părului. Zincul și vitamina B5 de exemplu sunt direct legate de căderea acestuia și unele tipuri de alopecie.

Când vine vorba de îmbunătățirea sănătății părului BioPerina, care crește absorbția nutrienților cu până la 30%, conduce la rezultate uimitoare.

Așadar analizați-vă pentru a exclude orice dezechilibru hormonal care vă poate afecta și acordați atenție dietei. Legumele și fructele sunt pline de nutrienți de care nu vor beneficia doar de părul tău, ci și întregul corp și suplimentează toate acestea cu o cură de vitamine pentru păr Kristen Hair All In One. Părul tău va deveni bogat și strălucitor, iar organismul va primi o doză zdravănă de vitamine care va contribui la stimularea imunității.

Tu folosești astfel de vitamine pentru păr?

3 Comments on "Vitamine pentru păr Kristen Hair All in One, un boost de sănătate pentru întregul organism"

  1. Nu am folosit niciodata vitamine pentru păr! Mulțumesc pentru recomandare!

  2. Sincer cred ca as avea și eu nevoie de ceva vitamine pentru păr

  3. Mi se par minunate aceste vitamine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*