Cum ne păstram silueta şi sănătatea cu ajutorul produselor Sweeteria – dulciuri fără zahăr adăugat

Sweetria dulciuri fără zahăr
Share the joy
 • 92
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cum ne păstram silueta şi sănătatea cu ajutorul produselor Sweeteria – dulciuri fără zahăr adăugat

Se vorbește tot mai des despre dependența de zahăr și toți specialiștii nutriționiști subliniază efectele devastatoare pe care produsele care conțin zahăr rafinat le au asupra organismului nostru.

Consumul de alimente dulci ne face să avem acel sentiment de plăcere indus de creier, care generează o dependență tot mai mare față de zahăr. Acest sentiment l-am putut verifica deja cu toții când am simțit uneori anxietatea de a mânca dulce. Când bem suc de exemplu, avem o senzație plăcută și apare dorință de a bea mai mult chiar dacă nu ne este sete…

Se întâmplă în mod constant să vă simțiți îngrijorați și să calmați anxietatea pe care o simțiți mâncând ceva dulce? Hmmm… începeți o ciocolată și nu va lăsați pana nu dați gata și ultima pătrățică?

În acest caz dependenţa de zahăr este cea care vă conduce rațiunea și implicit aduce surplus de greutate, boli de inimă, diabet și contribuie la apariția altor afecțiuni.

Ei bine, mulți oameni se confruntă cu aceste situați, chiar dacă sunt conștienți de faptul că acest lucru poate fi adesea dăunător pentru sănătatea lor, însă au sentimentul că nu pot să evite acea dorință. Problema apare atunci când pe lângă faptul că este nesănătos, nici nu reușești să îți stăpânești pofta. Apoi după ce mănânci o felie de tort, ciocolată, bomboane și alte astfel de dulciuri, te simți vinovat că ai făcut-o.

Desigur, ştim cu toţii, nu numai acumularea de grăsimi în organism poate cauza diverse afecțiuni. Şi excesul de zahăr din dietă are consecințe la fel de negative pentru sănătate. Dar pentru asta nu trebuie să vă lipsiți de un desert. Fără excese și cu opțiuni fără zahăr, vă puteți bucura de un dulce bine meritat precum dulciurile de la Sweeteria.

Despre Sweeteria am mai vorbit pe blog. Primele produse de la acest brand românesc le-am cumpărat din DM înainte să merg într-o excursie cu cel mic și au fost niște batoane cu cereale. Ulterior

Sweeteria a fost sponsor la un eveniment Bucovina Beauty și așa am început să mă răsfăț cu produsele lor și să îi ofer copilului meu tot felul de bunătăți sănătoase și fără zahăr adăugat.

Evenimentul Bucovina Beauty Spring de pe 30 martie a avut loc odată cu lansarea pe piață a celor mai rafinate și delicate fursecuri de ciocolată:

Sweetie mendiants din ciocolată, migdale și fructe liofilizate

Sweetie mendiants din ciocolată, migdale și fructe liofilizate

Realizate din ciocolată albă Sweeteria, Mendiants sunt nu numai irezistibil de frumoase și extrem de elegante, dar sunt alcătuite din ingrediente sănătoase precum fructe deshidratate, semințe, migdale sau alune de pădure.

Toate produsele Sweeteria sunt realizate manual, desăvârșit de delicioase, cu indulcitori din stevia cu zero calorii, fără zahăr adăugat, nu conțin gluten, coloranți artificiali sau conservanți.

Mendiants sunt ceva ce trebuie să guști măcar odată în viață. Ciocolata fină ți se topește în gură tachinând papilele gustative, iar aromele naturale și fructele adăugate dau un gust excelent fiecărui sortiment în parte.Sweetie mendiants din ciocolată, migdale și fructe liofilizate

Sweetie mendiants din ciocolată, migdale și fructe liofilizate pot fi degustate în orice moment al zilei fără a atenta la silueta. Iar coloranții naturali precum sucul concentrat din sfeclă, sofranul și spirulină nu atentează nici la sănătatea noastră.

Mendiants sunt atât de buni, încât te fac să îți doreșți să probezi și alte delicatese Sweeteria.

tablete ciocolata Sweetria dulciuri fără zahăr

Alături de Mendiants am primit și alte bunătăți precum câteva sortimente din noua colecție de tablete de ciocolată, napolitane cu lămâie, Greentella cu omega 3, Unt de arahide și batoane de cereale extrem de savuroase, cu un gust desăvârșit de cacao precum și o cutie de Cornflakes, toate ideale pentru o alimentație sănătoasă, fără zahăr și fără aditivi și conservanți.

Batoane de cereale cu cacao Sweeteria

Batoanele cu cacao Sweeteria sunt o importantă sursă de energie, iar fibrele și nutrienții importanți sunt doar unele dintre beneficiile pe care aceste batoane le oferă organismului tău, potolind foamea.

Cu îndulcitor natural din Stevia cu zero calorii, fără zahăr adăugat, aceste batoane pot fi strecurate în poșetă pentru o pauză dulce la job, așezate în pachetul pentru școală sau grădiniță pentru un plus de energie și voie buna sau pur și simplu luate în buzunar pentru a-ți satisface un capriciu ori de câte ori ai poftă de dulce.

Cornflakes Sweeteria

Cerealele Cornflakes Sweeteria sunt minunate. Acestea sunt preferatele fiului meu pentru micul dejun. Extrem de gustoase şi crocante, nu conțin zahăr şi sunt o importantă sursă de fier și vitamine.

cereale sweeteria

Greentella sursă de Omega 3- crema tartinabilă

Greentella – crema tartinabilă, am mai avut, dar nu mă așteptăm să fie și o variantă cu pudră de ulei de pește. Personal urăsc peștele și tot ce ține de gust sau miros de peşte, însă această cremă nu are nimic a face cu gustul de peşte, în schimb aduce toate beneficiile acizilor Omega 3.

Fiul meu o adoră în clătite sau pe felii de pandișpan, madlene și alte astfel de prăjituri pe care le prepar în casă și care nu au zahăr în compoziţie.

În plus dulciurile Sweeteria, au mai puține calorii decât cele convenționale, sunt apte pentru diabetici și… desigur nu atentează la silueta noastră.

Și untul de arahide este minunat, dar îți voi vorbi despre acesta într-o postare viitoare pentru că am în plan o rețeta magnifică de biscuiți.

Tu ai testat dulciurile Sweeteria? Care sunt preferatele tale?

Să știi că le poți găsi pe site, în magazinele DM, în farmacii și magazine naturiste, plafare, prin distribuitor Radix.

Sweetria dulciuri fără zahăr

 • 92
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Cum ne păstram silueta şi sănătatea cu ajutorul produselor Sweeteria – dulciuri fără zahăr adăugat"

 1. Mie îmi plac foarte mult și chiar îmi sunt indicate deoarece nu am voie zahar.

 2. Nu am incercat niciodata aceste produse,dar trebuie să recunosc că mă cam tentează ciocolata

Leave a comment

Your email address will not be published.


*