Spune „NU” durerii, cu unguentul NON DOLOR de la Ayurmed

NON DOLOR de la Ayurmed
Share the joy

Spune „NU” durerii, cu unguentul NON DOLOR de la Ayurmed

Durerea este un semnal din partea sistemului nervos că ceva, undeva, nu funcționează corect. Că în tot acest angrenaj minunat care este corpul uman s-a creat o mică întrerupere, un scurt circuit. Durerea este o senzație neplăcută, ca o pișcătură sau furnicături, durere intensă ca o arsură, sau ușoară care doar cauzează disconfort, dar oricum ar fi, durerea este extrem de neplăcută și te distrage de la activitățile tale.

Intermitentă sau constantă, localizată sau difuză, poți simți durerea undeva în corp, cum ar fi spatele, cotul sau un genunchi sau poți simți o durere generalizată, undeva acolo, chinuitoare și obositoare.

Cu timpul durerea poate deveni plictisitoare, cronică, de aceea trebuie să o îndepărtăm încă din faza acută.

Durerea poate ajuta la diagnosticarea sau identificarea unei probleme. Fără durere ai putea să te rănești foarte rău fără să știi. În general, durerea acută apare brusc, din cauza unei boli, a unei răni sau inflamației, precum cea cauzata de reumatism sau alte afecțiuni articulare (artroza, guta), traumatisme osteo-articulare sau efort fizic. Acesta poate fi adesea diagnosticată și tratată corespunzător, dispare imediat.

Durerea nu este întotdeauna curabilă, dar există multe modalități de tratare a acesteia. Tratamentul depinde de cauza și tipul durerii. Însa analgezicele și alte medicamente pot avea urmări neplăcute, de aceea medicina ayurvedica care păstrează echilibru între minte și trup, încearcă să ofere organismului răgaz de vindecare prin tratamente care nu au niciun fel de acțiuni negative asupra noastră.

NON DOLOR de la Ayurmed

Unguentul NON DOLOR de la Ayurmed

Datorită faptului că sunt naturale, produsele ayurvedice marca Ayurmed nu crează dependență și nu au efecte adverse, putând fi aplicate tuturor tipurilor de consumatori: tineri sau persoane în vârstă, femei sau bărbați, copii sau adulți.

În cazul afecțiunilor articulare, de mare ajutor sunt și unguentele pe bază de extracte de plante cu efect antiinflamator și analgezic. Afecțiunile articulațiilor apar la orice vârstă, iar odată cu adunarea unui număr de ani sunt inevitabile. Mintea ta joacă un rol important în modul în care simți durerea și răspunzi la stimulii dureroși. Unii oameni cu artrită se pot simți neputincioși și deprimați. Împreună cu acest sentiment scade activitatea, stima de sine, dorința de a ieși la plimbare sau de a lua parte la diverse activități.

Pe mine personal mă supără durerea de spate. Soțul se plânge de dureri de genunchi iar cel mic de durere de călcâi. După ce am consultat medicul, am constatat că nu suntem bolnavi, iar durerile sunt cauzate de factori externi cum ar fi poziția incorectă în scaun sau ore întreg petrecute în fața calculatorului, în cazul copilului a fost vorba de dureri de creștere și forțarea articulației călcâiului la orele de sport, iar soțul a rămas cu o durere de genunchi în urmă unui accident la fotbal.

Petru toate acestea am descoperit acum mult timp un remediu excelent de la Ayurmed prin intermediul campaniilor de testare marca @Brander.

NON DOLOR de la Ayurmed

Unguentul NON DOLOR conține principii active care se absorb ușor prin piele, diminuând rapid durerea articulațiilor. În plus, acest unguent, preparat din plante recomandate de medicina ayurvedica, calmează durerile și crampele musculare, precum și durerile cauzate de efort fizic intens sau de contuzii, fiind recomandat și sportivilor.

NON DOLOR reduce rapid durerea, în caz de reumatism sau alte afecțiuni articulare (artroză, gută), traumatisme osteo-articulare sau efort fizic. Ajută la calmarea crampelor musculare după efort fizic și atenuează durerea în caz de contuzii. Ușor revulsiv, relaxează zona dureroasă și elimina disconfortul.

Între ingrediente nu regăsim decât plante și extracte din plante, recoltate din zone nepoluate, cu toate calitățile conservate perfect, nealterate de procese chimice sau poluarea din orașe.NON DOLOR de la Ayurmed

  • Mentha piperita (Mentă), extract din frunze
  • Gaultheria fragrantissima (Salcie de himalaya), extract din frunze
  • Pinus roxburghii (Pin indian ), extract din rezină
  • Eucalyptus globulus (Eucalipt albastru), extract din frunze
  • Cinnamomum camphora ( Arborele de camfor), extract din frunze
  • Trachyspermum ammi ( Ajwain ), extract din semințe
  • Melaleuca leucodendron (Tea three), extract din frunze
  • Petrolatum (Vaselină)

NON DOLOR, experienţă personală

Pentru mine și familia mea, viața fără durere a început când am cumpărat primul unguent NON DOLOR de la Ayurmed.

Echivalentul natural al multor farmaceutice a căror compoziție chimică este năucitoare, NON DOLOR ia durerea cu mâna doar cu ajutorul plantelor. Nu are efecte adverse, nu creează dependență și este confortabil de utilizat.

Unguentul se absoarbe rapid în piele și durerea dispare aproape imediat, în plus lasă o senzație reconfortantă și răcoritoare.

NON DOLOR de la Ayurmed

Călcâiul copilului nu mai este dureros de mult timp, nici măcar când se joacă cu mingea în parcul din fața blocului, căci masajul ușor cu NON DOLOR împiedică să apară orice senzație supărătoare.

Soțul a renunțat la orteza elastică pe care o purta la genunchi și în loc să ia antiinflamatoare și analgezice, doar masează genunchiul cu NON DOLOR și durerea dispare că prin minune, căci relaxează zona dureroasă și elimina disconfortul.

Eu am început să o folosesc cam peste tot. Dacă mă lovesc și îmi apare o vânătaie, dacă mă doare încheietura mâinii de la tastat, masez spatele , gâtul și chiar tâmplele dacă mă doare capul. Cu adevărat e cel mai bun remediu pentru astfel de dureri.

Le-am cumpărat și părinților mei și au fost la fel de mulțumiți de acest unguent. Mama, în urma unor operații foarte grele și a ședințelor de chimioterapie nu poate folosi chiar orice medicament, astfel ca produsele din plante de la Ayurmed sunt singurele  în care avem încredere. Ori de câte ori o doare coloana sau un picior, afectate de anestezii și operații, doar masează locul și durerile puternice se atenuează și devin suportabile. Iar pentru tatăl meu acest unguent NON DOLOR de la Ayurmed este cel mai bun remediu pentru durerile cauzate de reumatism.

Un tub costă 11 lei ( acum redus la 7,50 lei) și are un gramaj de 30 ml.

Unguentul este dens, cu miros mentolat, răcoritor și energizant, nu lasă senzație lipicioasă și în doar câteva minute se absoarbe rapid în piele, în același timp diminuând durerea.

Star Internațional Med, compania producătoare a brandului de remedii și cosmetice naturale ayurvedice Ayurmed, are toate avizele de la Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – București.

Produsele acestora sunt sigure și pot fi folosite de pacienți de toate vârstele.

Tu ce folosești pentru calmarea durerilor?

Ayurmed

2 Comments on "Spune „NU” durerii, cu unguentul NON DOLOR de la Ayurmed"

  1. Imi doresc si eu acest produs deoarece am dureri foarte mari de genunchi.

  2. Am sa-l incerc si eu. Am vazut ca pretul este foarte bun.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*