Ai hemoroizi? Afla ce sunt și cum îi tratăm cu Hemoroplant – remedii naturale de la Ayurmed

Hemoroplant tratament hemoroizi
Share the joy
 • 124
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce sunt hemoroizii și cum îi tratăm cu Hemoroplant – remedii naturale de la Ayurmed

Hemoroizii sunt niște vene umflate, foarte asemănătoare cu vene varicoase. Aceștia se manifestă prin dilatarea şi mărirea venelor situate la nivelul canalului anal şi al anusului. Există mai multe cauze ale hemoroizilor, deși cauza exactă a apariției acestora este deseori necunoscută. Totuși se știe că hemoroizii pot apărea că urmare a unui efort de evacuare a intestinelor sau datorită presiunii crescute pe aceste vene în timpul sarcinii.

Hemoroizii sunt considerați o afecțiune foarte frecventă. Aproape 3 din 4 adulți au hemoroizi cel puțin odată de-a lungul vieții. Uneori aceștia nu produc simptome, dar sunt cazuri în care disconfortul este maxim, provocând mâncărime, durere și chiar sângerare.

Ocazional, când un cheag se poate forma într-un hemoroid, poate apărea tromboza hemoroidală. Nu este periculos, dar poate fi extrem de dureros și uneori poate fi necesar o vizită la medic pentru a elimina această neplăcere.

Din fericire, există multe opțiuni eficiente pentru tratarea hemoroizilor, iar cea mai eficientă este fără doar și poate prevenția și îngrijirea venelor din zona ano-rectală. Medicină tradițională indiană Ayurveda, care se folosește doar de remedii naturale din plante, ne poate ajută în calmarea și vindecarea acestei afecțiuni.

Persoanele care sunt extrem de sedentare, care stau foarte mult pe scaun și fac puțină mișcare sunt cele mai predispuse la apariția hemoroizilor. De asemenea, factori precum o dietă săracă în fibre, sedentarism, statul prelungit pe scaun, obezitate sau graviditate sunt cei care accentuează sau accelerează apariția hemoroizilor într-un anumit moment al vieții.

Simptomele aparitiei hemoroizilor

De obicei, simptomele hemoroizilor depind de locul în care se află. Hemoroizii se găsesc în interiorul rectului (hemoroizi interni) sau pot apărea sub piele în jurul anusului (hemoroizi externi).

Simptomele apariției hemoroizilor pot include următoarele:

 • Sângerări care nu provoacă durere atunci când folosiți toaleta
 • Mâncărime sau iritații în zona anusului
 • Durere sau disconfort
 • Inflamația în jurul anusului

Hemoroizi interni

Aceștia sunt situați în interiorul rectului. În general nu ii puteți vedea sau simți, pentru ca hemoroizii de acest tip rareori cauzează disconfort. Cu toate acestea, efortul sau iritarea care apare atunci când evacuați intestinele poate leza suprafața unui hemoroid și provoca sângerare.

Hemoroizi externi

Hemoroizii externi sunt cei mai deranjanți, situați sub pielea din jurul anusului, pot provoca mâncărimi și sângerări.

Ai hemoroizi? Iată când e necesară o vizită la medic

Sângerarea la evacuarea intestinului este cel mai frecvent semn de hemoroizi. Medicul poate efectua o examinare fizică și diverse analize pentru a confirma diagnosticul de boală hemoroidală și exclude alte afecțiuni sau boli mai grave.

De asemenea, este bine să discutați cu medicul dacă știți că aveți hemoroizi și aceștia cauzează durere, sângereaza frecvent sau excesiv sau nu se ameliorează în urma tratamentului prescris.

Factori de risc ce duc la apariția hemoroizilor

Hemoroizii sunt mai susceptibili să apară odată cu înaintarea în vârsta. Acest lucru se datorează faptului că țesuturile care susțin venele din zona ano-rectală se pot slăbi și se pot întinde. Acest lucru se poate întâmpla și cazul femeilor însărcinate, deoarece greutatea fătului exercită presiune asupra regiunii anale.

Cel mai bun mod de a preveni hemoroizii este o alimentație sănătoasă și multă mișcare.

Astfel alimentele bogate în fibre, fructele, legumele și cerealele integrale nu trebuie să lipsească din dietă zilnică.

Un lucru la fel de important este hidratarea și cei minim 2 litri de lichide pe zi scad considerabil riscul de apariție a hemoroizilor.

Totodată mișcarea zilnică ajută la prevenirea constipației și reduce presiunea asupra venelor, care poate apărea atunci când petreceți mult timp în picioare sau în șezut. Greutatea în exces poate fi unul dintre factorii care cauzează hemoroizii.Ayurmed

Tratament hemoroizi de la Ayurmed

Hemoroplant AYURMED - tratament hemoroiziDupă cum știți eu am mai folosit suplimente Ayurmed. De altfel tot timpul iau câte ceva. Mă pot laudă cu o sănătate foarte bună, doar uneori am mici probleme cu tranzitul. Acest supliment însă, l-a luat mama mea, care în urmă ședințelor de chimio terapie avea probleme grave cu hemoroizii.

După spusele ei simptomele s-au ameliorat extrem de mult și cel mai important, a contribuit la reglarea funcționarii normale a sistemului digestiv și a dus la detoxifierea naturală a organismului și la un tranzit normal.

Pentru ea Hemoroplant de la Ayurmed a fost cel mai bun tratament hemoroizi pe care l-a luat vreodata.

HEMOROPLANT™ contribuie la:

 • susținerea procesului de refacere naturală a țesutului și venelor din zona ano-rectală;
 • reducerea disconfortului datorat deformării venelor varicoase rectale interne și externe;
 • menținerea unei flore intestinale echilibrate și a unui tranzit intestinal normal;
 • reglează consistentă scaunului și detoxifierea naturală a colonului;
 • menține funcționarea normală a sistemului digestiv;
 • susținerea apetitul și absorbția substanțelor nutritive din tubul digestiv contribuind la menținerea funcțiilor fiziologice ale ficatului și la sănătatea și vitalitatea întregului organism.

Antihemoroidal natural 100%, suplimentul alimentar HEMOROPLANT™conține plante ayurvedice care contribuie la menținerea integrității pereților vasculari și circulației sângelui la nivelul sistemului venos rectal. Complexul de substanțe din plante susține procesul de refacere naturală a țesutului și venelor din zona ano-rectală, cu reducerea disconfortului datorat deformarii venelor varicoase rectale interne și externe.

Hemoroplant de la Ayurmed ingrediente

Daca ai probleme cu hemoroizii, încearcă Hemoroplant de la Ayurmed, cel mai bun tratament hemoroizi! Doza recomandata adulți: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la o ora după masa.

Hemoroplant tratament hemoroizi

 • 124
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Ai hemoroizi? Afla ce sunt și cum îi tratăm cu Hemoroplant – remedii naturale de la Ayurmed"

 1. Eu am in familie pe cineva care are probleme am sa-i spun de acest produs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*