Tinereţe fără bătrâneţe cu Antioxidant Star de la Ayurmed

Antioxidant Star
Share the joy
 • 30
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tinereţe fără bătrâneţe cu Antioxidant Star de la Ayurmed

Bună dragile mele, astăzi vorbim din nou despre sănătate şi despre cum o putem păstra intactă cu ajutorul suplimentelor alimentare şi al remediilor ayurvedice.

Auzim tot mai des vorbindu-se de radicalii liber şi antioxidanţi, dar oare ce sunt aceștia și cum ne afectează?

Pentru că am primit de la Ayurmed o cutie de Antioxidant Star, tablete pe care le iau de 2 săptămâni, m-am gândit să va întreb cum contribuiţi la starea voastră de bine şi cum ajutaţi organismul să facă faţă stresului oxidativ, poluării sau alimentaţiei moderne.

Ce sunt radicalii liberi

Întregul univers este chimie pură. Substanțe care interacționează într-un fel sau altul și dau naștere altor substanțe. Un lanț de atomi a căror reacție la ciocnirea dintre ei are întotdeauna o urmare, pozitivă sau negativă.

Radicalii liberi sunt molecule ce contribuie la degradarea celulară. Aceștia se formează prin procese naturale care au loc în organism: cum ar fi metabolismul sau prin reacţia sistemului imunitar la viruşi şi bacterii. Însă procesele normale de producere ale radicalilor liber sunt date peste cap de numeroşi factori de mediu precum poluarea, contaminarea cu diferite substanţe chimice, o dietă deficitară etc. Astfel numărul de radicali liberi să măreşte şi aceştia încep să atace celulele, degradându-le.

In principal radicalii liberi sunt responsabili de îmbătrânirea prematură. Dar numeroase studii ştiinţifice asociază excesul de radicali liberi cu apariţia unor boli grave precum Parkinson, Alzheimer, ateroscleroză, diabet, boli cardiovasculare prin creşterea drastică a nivelurilor de colesterol rău, risc crescut de cancer etc..

Radicalii liberi pot interacționa chimic cu alte componente celulare, modificând stabilitatea și funcționalitatea acestora. Acțiunea oxidativă asupra celulelor duce la degradarea lor și produce disfuncționalități celulare.

Însă natura ne oferă metode de a combate radicalii liberi. Aceste arme sunt vitaminele, mineralele și alte substanțe fitochimice care atacă radicalii liberi contribuind la menținerea sănătății și stării de bine a organismului.

Ce sunt antioxidanții

Despre antioxidanți și acțiunea binefăcătoare pe care o au aceștia supra organismului v-am mai vorbit. Cumva totul este un echilibru fragil pe care noi ar trebui sa îl păstram.

Antioxidanții precum Vitamina C se găsesc în abundenţă în fructe și legume. O alimentație bazată în principal pe produse naturale, BIO, cu un aport caloric redus și multe fibre care să păstreze un tranzit normal, duce la un stil de viaţă sănătos.

Însă alimentația modernă este bogată în alimente procesate și ”îmbunătățite” chimic, astfel acțiunea antioxidanților este anulată de procese chimice oxidative dintre substanțele de laborator și celulele organismului.

Pentru a combate aceste procese oxidative și pentru a veni în sprijinul organismului suplimentele alimentare joacă un rol important, astfel că am acceptat cu bucurie să testez într-o campanie marca Brander, unul dintre cei mai importanți antioxidanți de pe piața romanească: Antioxidant Star de la Ayurmed.

ANTIOXIDANT STAR, de la Ayurmed

Antioxidant Star de la Ayurmed un pas important pentru sănătatea organismului

Suplimentul alimentar ANTIOXIDANT STAR conține extract din sâmburi de struguri (Vitis vinifera), pulbere din fructe de jujuba (Ziziphus jujuba) și de rodie (Punica granatum), plante ayurvedice folosite ca suport pentru sănătatea și vitalitatea organismului. Complexul de ingrediente neutralizează radicalii liberi și menține nivelul normal al antioxidanților, protejând astfel organismul de procesele oxidative, degenerative si de imbatranirea prematura. Produsul are un rol important in mentinerea sanatatii sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular și, în special, al celui venos. De asemenea susține digestia și procesul de detoxifiere.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub formă de tablete și siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucuresti.

Compozitie:Antioxidant Star
 • extract din sâmburi de struguri – unul dintre cei mai puternici antioxidanți folosiți împotriva radicalilor liberi.
 • pulbere din fructe de jujuba – fructe bogate în complexul de vitamine B, contine 18 aminoacizi din cei 24, câți are organismul nostru nevoie și are cantități considerabile de vitamina C.
 • pulbere din fructe de rodie – conține vitamine și alte elemente cu rol antioxidativ ce încetinesc procesul de îmbătrânire, ajută la regenerarea naturala a celulelor, a țesuturilor și a ficatului
Mod de administrare:

Acest supliment alimentar se poate administra adulților și copiilor de peste 12 ani: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1/2 ora înainte de masă sau la o oră după masă.

Antioxidant Star de la Ayurmed contribuie la:

 • suport pentru sănătatea și vitalitatea organismului;
 • neutralizarea radicalilor liberi și menținerea nivelul normal al antioxidanților;
 • menținerea sănătății sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular și al celui venos;
 • susținerea digestiei și procesului de detoxifiere.

Experienţă personală

Toată vara am luat suplimente ayurvedice, de altfel cunosc acest brand încă de anul trecut când am încredințat sănătatea și imunitatea copilului meu, siropelelor Ayurmed.

Să nu vă închipuiți că am întinerit sau că ridurile fine date de anii adunați în mănunchi, au dispărut peste noapte. Nu, nici gând! De altfel pot să zic că nu am simțit nimic special. Dar consumul îndelungat de aceste suplimente au dus deja la un echilibru, iar organismul meu primește din plin toate acele elemente necesare pentru a menține o sănătate înfloritoare.

Poate aş putea spune că după două săptămâni de când iau aceste tablete am o piele mai strălucitoare, dat fiind aportul suplimentar de vitamina C. Sau că am un somn liniștit și mă simt foarte odihnită în fiecare dimineață.

Totodată aportul de vitamina C și eliminarea toxinelor cresc vitalitatea și imunitatea organismului, pregătindu-l pentru anotimpul rece.

Niciodată nu am avut vreo reacție adversă sau vreo alergie cauzată de aceste suplimente. De fapt fiecare capsulă conține doar pulberi de plante. Este ca și cum ai bea zeci de cești de ceai concentrate într-o capsulă.

Puterea plantelor este cunoscută de mii de ani. Cu toții apelăm la remedii naturale pentru a oferi organismului un plus de vitalitate. Chiar dacă nu vrem să recunoaștem ceaiurile pe care le bem tot suplimente sunt.

Am luat acest supliment împreună cu Trifyla, tot de la Ayurmed care m-a ajutat sa am un concediu liniștit fără evenimente neplăcute precum constipația sau balonarea dată de excesul de alimente sau orele de masa dezordonate.

Antioxidant Star de la Ayurmed contribuie la detoxifierea organismului, proces ce duce la eliminarea tuturor elementelor negative din organism precum sunt toxinele. Astfel că după mesele îmbelșugate, după excesul de diverse alimente noi pe care uneori organismul nu le tolerează prea bine, aceste tablete au adus un moment de respiro organismului oferindu-mi o stare de bine.

Ayurmed

 • 30
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Tinereţe fără bătrâneţe cu Antioxidant Star de la Ayurmed"

 1. Nu cred! Ce ar fi daca toata lumea ar fi tanara si frumoasa si mai ales daca ar disparea bolile?

 2. Uneori trebuie si organismul ajutat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*