Trifyla de la Ayurmed, stie cum sa ofere echilibru sistemului digestiv

TRIFYLA de la Ayurmed
Share the joy

Trifyla de la Ayurmed, știe cum să ofere echilibru sistemului digestiv

Natura puternică şi atotștiutoare păstrează în ierburile sale leacuri vrednice pentru orice boală. Unele au fost descoperite, natura ni le-a oferit cu atâta dărnicie. Alte remedii încă sunt acolo, ferecate între rădăcini, frunze şi flori, aşteptând să fie descoperite, să ofere alinare.

Omul a folosit dintotdeauna puterea plantelor pentru a calma durerea şi pentru a vindeca orice suferinţă, iar faptul că remediile naturale au fost aplicate pentru a vindeca în trecut multe boli este de netăgăduit. Iată că astăzi poţi găsi aceste remedii în suplimentele naturale de la Ayurmed.

Despre Star Internațional Med și Ayurmed v-am mai vorbit aici pe blog. Suplimentele lor naturale sunt astfel create încât sa ofere soluția perfectă nevoilor fiecărui consumator. De peste 17 ani, Ayurmed oferă suplimente alimentare naturale, remedii binefăcătoare create folosind cele mai bune ingrediente naturale, extrase din Munții Himalaya, din zone unde poluarea nu a întins tentaculele ei murdare.

Produsele marca Ayurmed sunt naturale de aceea nu creează dependenţă și nu au efecte adverse, adresându-se tuturor tipurilor de consumatori indiferent dacă sunt tineri sau persoane în vârstă, femei sau bărbați, copii sau adulți.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub forma de tablete si siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucuresti.

Echilibru și sănătate în fiecare supliment

La mine în familie ne bazăm mult pe Ayurmed, căutând alinare pentru orice suferinţă în suplimentele oferite de aceştia.

Pentru copil am folosit dintotdeauna siropul pentru tuse Coughend, chiar pediatra mi l-a recomandat că fiind cel mai indicat remediu atunci când tusea nu cedează. Apoi i-am mai dat Happy Kid şi Worm End, iar copilul meu are o dezvoltare armonioasă cu puţine vizite la medic.

Ayurmed are remedii pentru aproape orice. Sănătatea oaselor şi încheieturilor mamei mele este păstrată cu Gout Star şi Osteopower Tablete, iar pentru acele zile când presiunea din aer pedepseşte oasele şi operaţiile prin care a trecut, unguentul Non Dolor ”îi ia durerea cu mâna”.

Spirulină, Memo On, Slemol şi multe alte supimente se regăsesc în trusa mea de păstrare a sănătăţii. Nu îmi aduc aminte de când nu am mai cumpărat în casă antibiotice sau alte tipuri de pastile moderne a căror efecte secundare nu le cunoaşte nimeni cu adevărat.

Trifyla – Purificator digestiv complet

Pentru că este perioada vacanţelor, când sistemul digestiv este dat peste cap, cu perioade de stres sau de abuzuri alimentare, am primit cu bucurie invitaţia de a testa Trifyla de la Ayurmed.TRIFYLA de la Ayurmed

Din compoziţia acestui supliment fac parte doar pulberea obținută din fructele a trei plante indiene, însă beneficiile acestora asupra sănătăţii sistemului digestiv sunt nemăsurate.

1. Pulberea din fructe de Amla are un conţinut foarte ridicat de vitamina C şi alţi fitonutrienti esenţiali în susţinerea sistemului imunitar prin formarea de globule albe şi anticorpi care sunt implicaţi în lupta împotriva infecţiilor bacteriene sau virale.

Fructele de Amla plante au proprietăţi antioxidante puternice, protejând organismul de stresul oxidativ şi procesele degenerative.

Amla susţine digestia şi procesul de detoxifiere menţinând funcţionarea normală a organismului, sporind starea de sănătate, vitalitatea şi longevitatea.

2. Pulberea din fructe de Haritaki este un laxativ natural care normalizează tranzitul intestinal şi reduce balonarea şi durerile abdominale asociate.

Prin reglarea frecvenţei scaunelor, purifică organismul pe cale naturală prin eliminarea toxinelor existente în colon din cauza unei digestii deficitare sau a alimentaţiei. Fructul este un laxativ uşor, asigurând mobilitatea normală a sistemului digestiv, stimulează apetitul, sistemul hepatobiliar şi este adjuvant în cure de slăbire.

Ingredientele active (taninuri, flavone) combat radicalii liberi formaţi în procesele metabolice, sprijinind organismul în caz de stres oxidativ.

3. Fitonutrientii din pulberea de fructe Bibhitaki susţin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului şi funcţionarea normală a tranzitului intestinal.

Componentele bioactive asigura normalizarea acidităţii şi integritatea mucoasei gastrice.

TRIFYLA de la Ayurmed

Modul de utilizare și doza recomandată:

Copii 5-14 ani: cate ½ tableta de 3 ori pe zi.
Copii peste 14 ani și adulți: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Suplimentele alimentare Trifyla se administrează cu 30 minute înainte de mesele principale, pe o perioadă de minim 1 luna, fiind recomandat în cure de 3 luni.

Trifyla – Purificator digestiv complet, opinii personale

Voi cei care mă urmăriţi ştiţi că duc o viaţă echilibrată şi întotdeauna pun accent pe o nutriţie sănătoasă şi o hidratare corectă.

Sunt însă şi cazuri când organismul nostru refuză să funcţioneze corect, când echilibrul interior este perturbat de factori exteriori, iar pentru mine aceste dezechilibre sunt cauzate de vacanţe, de fapt de călătoria cu maşina sau autocarul, când stresul drumului, lipsa mişcării şi a odihnei în poziţie adecvată, deranjează sistemul digestiv pentru câteva zile. Apoi sunt tentaţiile culinare din zonele pe care le vizitez, când bucate tradiţionale te îmbie cu savoarea lor care neapărat merge bine cu un pahar de vin.

O altă problema este aciditatea creată tot de stres în combinaţie cu fructele şi legumele atât de bune, dar când sunt mâncate în cantităţi rezonabile. Chiar anterior perioadei de testare, m-am simţit foarte rău pentru că am mâncat o cană mare de mure, sâmburii acestora provocându-mi indigestie.

Suplimentul Trifyla a îmbunătățit considerabil starea de bine a organismului. Acest produs 100% natural a eliminat problemele cu balonarea și durerile abdominale cauzate de acestea. Aciditatea a dispărut complet, iar echilibrul tranzitului refăcut.

Urmeaza să plecăm din nou într-o călătorie în acest sfârșit de vacanţă și am început să ii administrez și fiului meu de 9 ani acest supliment. Pentru că nu ii place să meargă la baie în alte locuri decât acasă, uneori vacanţele se termină cu laxative. De această data Trifyla îmi va fi de un real ajutor.

Pot să vă spun că acest supliment este foarte bine tolerat de organism, nu am încercat nici un fel de senzație neplăcută pe toată durata administrării și nu am observat nici o reacție adversă.

Tableta este de fapt un amestec de pulberi de fructe, presată sub formă rotundă, ușor de înghițit și fără gust neplăcut.

Puteți achiziționa acest supliment alimentar online pe site-ul oficial Ayurmed sau îl mai puteți găsi în magazinele fizice care comercializează astfel de produse.

Trifyla vine în flacoane de cate 50 de tablete sau de cate 100.TRIFYLA de la Ayurmed

Nu uitați că secretul sănătății stă în echilibrul interior și exterior. Suplimentele alimentare Ayurmed ajută la echilibrarea stării de bine, însă este recomandat să discutați cu medicul vostru dacă în afară de acest supliment mai folosiți și alte suplimente sau medicamente.

TRIFYLA de la Ayurmed contribuie la:
– menținerea stării de sănătate a sistemului digestiv;
– digestie normală prin normalizarea acidității gastrice, a secreției și funcționarii enzimelor digestive, protecția mucoasei gastrice și intestinale;
– mobilizarea și eliminarea toxinelor din sânge și în special curățarea și detoxifierea colonului;
– sănătatea sistemului hepatobiliar prin susținerea regenerării celulelor hepatice, menținerea în parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice și a secreției și fluxului biliar;
– susținerea capacității de autoapărare prin protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susținerea sistemului imunitar.

De asemeni pe site-ul Ayurmed.ro, un medic specialist vă stă la dispoziție oferindu-vă răspunsuri la toate întrebările legate de suplimentele Ayurmed.

Ayurmed

2 Comments on "Trifyla de la Ayurmed, stie cum sa ofere echilibru sistemului digestiv"

  1. Este bine cateodata sa mai luam si vitamine.

  2. Nu stiu de ce, dar am o retine in a lua suplimente alimentare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*