Siropul Happy Kid de la Ayurmed, un produs excelent pentru sanatatea copiilor

happy kid sirop
Share the joy
 • 92
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Siropul Happy Kid de la Ayurmed, un produs excelent pentru sanatatea copiilor

Ştim cu toţii şi desigur suntem de acord, că sănătatea este cel mai preţios cadou pe care viaţa ni-l poate dărui. De aceea, o viaţă sănătoasă este unicul dar divin care poate ajunge la oameni, pentru că fără de sănătate cu siguranţă nimic nu mai are sens.

Aproape toţi ne naştem moştenind ceva din robusteţea părinţilor. Unii cu o sănătate de fier, alţii trebuie să o corecteze, însă cu toţii suntem datori să o păstrăm şi să o îngrijim. Şi cum altfel dacă nu tot cu daruri de la natură. Cu produse naturale, ayurvedice, care adună în puterea lor, fiecare strop de sănătate pe care îl împrumutăm de toate plantele.

Produsele ayurvedice sunt renumite pentru fortificarea sănătăţii noastre şi pentru păstrarea tonusului şi a vitalităţii organismului. Aceste produse sunt obţinute din extracte naturale, de cele mai multe ori plante indiene, crescute cu înţelepciune în cele mai curate locuri de pe pământ.

Şi când vorbim de sănătate, ne referim la darul nostru, al tuturor şi mici şi mari deopotrivă, iar dacă noi adulţii putem apela la trucurile medicinii moderne învingând câte o bacterie păcătoasă cu antibiotic, când vine vorba de copii antibioticul oferit de multe ori prea uşor de farmacisti, poate face mai mult rău decât bine.

Mi-am dus copilul la medic ori de câte ori mi s-a părut că se simte rău, a avut febra sau a tuşit prea mult, însă de cele mai multe ori era răspunsul organismului la câte un virus colectat din comunitate. Rar ni s-a întâmplat să primim antibiotic, în general repaus o săptămâna şi unele siropele recomandate de pediatru, făceau minuni şi micuţul meu a crescut vesel şi sănătos.

Sănătatea copilului include o bunăstare fizică, mentală şi socială şi noi ca părinţi trebuie să ne îngrijim de acestea. Cei mai mulţi părinţi cunosc elementele de bază pentru a păstra copiii sănătoşi, cum ar fi furnizarea de alimente sănătoase, asigurându-ne că somnul este suficient şi odihnitor, încurajând copilul să facă exerciţii fizice şi bineînţeles să le garantăm siguranţa şi educaţia.

De asemenea, este foarte important să ducem copiii la controale medicale regulate. Aceste vizite sunt o oportunitate excelentă de a analiza dezvoltarea copilului. Totodată, este un moment bun pentru a detecta sau a preveni problemele de sănătate pe care nu ni le dorim.

Siropul Happy Kid de la Ayurmed

Happy Kid Sirop, pentru copii sănătoşi şi părinţi fericiţi!

Prima dată când am auzit de produsele naturale ayurvedice Ayurmed de la compania Star Internaţional Med, companie producătoare de remedii obţinute doar din plante, pentru diverse afecţiuni, a fost acum câţiva ani, când unicul sirop care l-a scăpat de tuse pe fiul meu a fost un sirop ayurvedic: Coughend Sirop. De atunci sunt câteva produse care nu mi-au lipsit nicicând din casă şi pe care copilul meu le ia cu plăcere fara stresul gandului ca trebuie sa bea pastile, de fapt de cand consuma produse ayurvedice, nu a mai fost nevoie de ele.

Produsele Ayurmed sunt absolut sigure, ajungând pe piaţă doar după un sir lung de aprobări ale ministerelor sănătăţii și alte organizații competente. Acestea se adresează tuturor consumatorilor copii sau adulţi. Datorită faptului că sunt naturale, nu crează dependenţă şi nu au nici un fel de efecte adverse. De aceea îi ofer aceste produse fiului meu ori de câte ori este nevoie.

Sănătatea copiilor noştri este foarte importantă nu doar pentru moment, ci şi pe termen lung în drumul spre viitorul adult pe care îl vrem sănătos.

Un copil care creşte în mod armonios, al cărui organism reuşeşte să se apere de boli şi infecţii va deveni un adult fără probleme de sănătate. Conform medicinei tradiţionale indiene Ayurveda, numită şi Ştiinţă Vieţii, o digestie sănătoasă şi bine echilibrată reprezintă cheia unei sănătăţi perfecte. Iar acest lucru este valabil în special pentru copii, care se află într-un proces de creştere.

Acum spre sfârşitul anului şcolar, când copii sunt extenuaţi de căldură şi obosiţi, am fost extrem de fericită când am primit într-o campanie marca Brander şi Ayurmed un siropel pentru sănătatea şi bine-starea copilului meu. Aşadar un alt produs pe care am început să îl utilizez este siropul Happy Kid, tot de la Ayurmed.

Siropul Happy Kid de la Ayurmed este un sirop natural 100%. Produsul obţinut doar din ingrediente naturale ce tonifică fizic şi psihic, creşte imunitatea, contribuie la protejarea cailor respiratorii, ajută la menţinerea unui apetit sănătos, la asimilarea nutrienţilor din alimente de către organism şi, în general, la bună funcţionare a sistemului digestiv.

Happy Kid Sirop – compoziție, mod de utilizare

Așa cum va spuneam, produsele ayurvedice sunt 100% naturale, iar Happy Kid Sirop este alcătuit și el din extracte de plante indiene, fiind un supliment alimentar care contribuie la sanatatea copiilor noștri.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub formă de tablete şi siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucureşti.

Siropul Happy Kid de la Ayurmed

Proprietăţile plantelor din compoziţie sunt extrem de benefice pentru sănătatea micuţilor nostri:
 • Isop de apă (Bacopa monnieri) – extractul din părţile aeriene ale acestei plante contribuie la funcţia cognitivă normală prin menţinerea capacităţii de concentrare şi de memorare.
 • Cardamom (Elettaria cardamomum) – seminţele de cardamom conţin substanţe bioactive cu acţiune tonic-digestivă ce ajută la reducerea balonărilor şi a disconfortului abdominal.
 • Vidanga (Embelia ribes) – fructele se folosesc pentru efectele tonico-digestive şi de reducere a balonării. Acestea favorizează eliminarea paraziţilor intestinali prin paralizarea sistemului nervos al viermilor şi eliminarea lor datorită efectului uşor laxativ al fructelor.
 • Chimion (Carum carvi) – extractul din fructe ajută la funcţionarea normală a digestiei şi tranzitului intestinal şi la reducerea balonării prin eliminarea gazelor.
 • Bael (Aegle marmelos) – extractul din fructe de bael ajută la funcţionarea normală a tranzitului intestinal şi la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv.
 • Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabră) – extractul din rădăcinile de lemn dulce ajută la funcţionarea normală a digestiei şi menţine trazitul intestinal normal. Fitonutrienţii contribuie şi la menţinerea sănătăţii sistemului respirator.
 • Vasa (Adhatoda vasica) – fructele conţin vasicină, substanţă bioactiva cunoscută în medicină tradiţională indiana datorită proprietăţilor sale de fluidificare a secretiilor bronhice şi de eliminare a acestora.
 • Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) – extractul din părţile aeriene ale plantei ajută la menţinerea fluidităţii secretiilor bronsice, la funcţionarea normală a digestiei şi la neutralizarea radicalilor liberi.
 • Lime (Citrus medică) – fructele ajută la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv, cailor respiratorii superioare şi la eliminarea excesului de apă din organism.
 • Mentă (Mentha piperita) – extractul din frunze şi părţile aeriene ale plantei are acţiune de relaxare a musculaturii netede a tractului digestiv şi se recomandă în balonări, diaree, greaţă, vomă. Contribuie la funcţionarea normală a sistemului digestiv şi hepatobiliar.

Siropul Happy Kid de la Ayurmed

Mod de administrare:

Siropul se agintă înainte de fiecare administrare, iar doza recomandată nu trebuie depășită. De asemeni siropul  nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor. Siropul Happy Kid de la Ayurmed se administrează cu 30 minute înainte de masa, în cure de minim 30 zile, astfel:

 • Copii 2-4 ani: cate 1 linguriță pe zi.
 • Copii 4-8 ani: cate 2-3 lingurițe pe zi.
 • Copii 8-14 ani: cate 1-2 lingurițe de 3 ori pe zi.

Părere personală:

Chiar aveam nevoie de ceva care sa ne facă sa ajungem cu bine la sfârșitul anului școlar. Intre vremea deosebit de capricioasă de anul acesta, temele, activitățile extrașcolare și bineînțeles plimbările cu bicicleta şi joaca în parc, băiatul meu de 8 ani era vizibil afectat de căldura care a năvălit peste noi și epuizat de ultimele cerințe şcolare.

Din cauza stresului evaluărilor finale, începuse să se plângă de dureri de burtică. După un set complet de analize și un examen imagistic s-a constatat ca pruncul este doar obosi și are nevoie de energie, așadar siropul a fost mană cerească, iar primul semn ca remediu ayurvedic îl ajuta mult, a fost dispariția rapidă a durerilor de burtică.

Doza de energie a crescut direct proporțional cu apropierea de vacanţă. Pe lângă fericirea pe care o vad în ochii lui de copil cu gândul la vacanţa mare, se vede pofta de joacă, copilul recăpătându-și vitalitatea care începea să pălească.

De obicei apelam la remedii apicole pentru a reface tonusul organismului în această perioadă, însă mulțumită campaniei de testare Brander, anul acesta un boost de bine-stare fizică și mentală a venit din partea  Ayurmen… sub forma de sirop Happy Kid.

Sloganul brandului Ayurmed – Artă de a trăi sănătos, este definiţia principiilor după care STAR INTERNAŢIONAL MED se ghidează şi anume: respect pentru sănătatea consumatorului, calitate de excepţie la preţuri avantajoase, folosirea celor mai bune ingrediente pentru crearea unor produse care să satisfacă cerinţele celor mai pretenţioşi dintre consumatori.

Ayurmed

 • 92
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Siropul Happy Kid de la Ayurmed, un produs excelent pentru sanatatea copiilor"

 1. Și noi il avem , copilul meu il ia cu placere

 2. Valeria Chertes | iunie 4, 2017 at 11:10 pm | Răspunde

  Produse foarte bune.

 3. Le voi cumpara pentru nepotul meu.

 4. Serban Lucian Gheorghe | iunie 5, 2017 at 1:08 pm | Răspunde

  Foarte interesant! Le voi cumpara nepotilor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*