Povești de succes – Iustin Paraschiv, cel mai tânăr milionar al României

antreprenori de succes
Share the joy

Povești de succes – Iustin Paraschiv, cel mai tânăr milionar al României

Poate te-ai întrebat în ce constă secretul și reușita unor oameni, răspunsul însă e simplu pentru că poveștile antreprenorilor de succes sunt similare pretutindeni. Persoane simple, mânate de ambiție, voință și dorință, au într-o zi o idee pe care o urmează cu perseverență. Persoane tenace, învață din propriile greșeli și reușesc să-și depășească limitele. Singura diferență dintre poveștile acestor antreprenori de succes este tipul de piață pe care aleg să o cucerească, afacerea pe care o dezvoltă și provocările cu care se confruntă pe parcurs.

În plus, aceștia au în comun dorința de a se îmbunătăți, de a evolua constant și a fi o variantă mai bună a lor, de a avea o minte deschisă pentru a acceptă provocările de mâine și de a se ridica pentru a-și atinge obiectivele fără să renunțe, indiferent cât de grea este căzătura.

Astăzi am ales să vă prezint o poveste de succes de pe meleagurile noastre, o poveste a unuia dintre cei mai tineri antreprenori români care a reușit să se impună pe piețe complet diferite:

Iustin Paraschiv, cel mai tânăr milionar al României

Iustin ParaschivIustin Paraschiv, desemnat nu demult “Cel mai tânăr milionar” din România și-a începu drumul spre succes la doar 18 ani. A învățat că nu este ușor să devii un antreprenor, dar a avut curaj suficient să își urmeze visul și să transforme fiecare afacere pe care a inițiat-o, într-un succes răsunător.

Iustin Paraschiv a avut inițiativa de a transforma afacerile familiei într-un competitor de temut pentru celelalte firme similare din România. A știut să schițeze idei de afaceri și proiecte mari și cu perseverență le-a transformat într-o realitate.

Iustin a preluat afacerile familiei din primii ani de facultate, urmându-și ideile avangardiste și aplicând metode moderne de business a transformat Carmistin și Avicarvil în afaceri profitabile.

Nu i-a fost frică să-și urmărească scopurile și visele, iar teama de eșec a fost înlăturată de o viziune managerială îndrăzneață. Conștient de abilitățile sale, mânat de disciplină, determinare, perseverență și mai presus de toate dorința de a se impune pe o piață confuză, eforturile sale aveau să fie încununate la doar 23 de ani când a devenit cel mai tânăr milionar al României.

Secretul succesului său în afaceri constă într-o serie de principii care intersectate într-un mod corect, au reușit să fie combinația perfectă pentru a crea afaceri de succes.

Carmistin – cel mai important jucător din industria cărnii

Iustin Paraschiv a fondat Carmistin în anul 2000, în baza experienței acumulate în cadrul companiei producătoare de mezeluri Ana și Cornel, afacere deținută de familia sa. Astăzi, grupul agricol Carmistin se află între cele mai înalte poziții din topul jucătorilor din industria agro-alimentară din România. În cei aproape 20 de ani de existență, Iustin Paraschiv a reușit să înființeze și să dezvolte în cadrul grupului mai multe companii a căror cifre de afaceri cresc de la an la an.

Unul dintre factorii cei mai critici pentru a dezvolta o afacere de succes este de a identifica o nevoie și de a avea o viziune pentru a rezolva această problemă. De multe ori în procesul în care trebuie să își asume riscuri mari, provocări, dificultăți și eșecuri, pe care nu mulți sunt dispuși să si le asume, acești oameni au persistat în viziunea lor, ducând la performață lucrul care și l-au dorit, propulsându-l pe primele locuri din piață pe care și-au impus sa o cucerească.

Este evident că reinventarea este un element de bază pentru succesul antreprenorilor. Astfel Iustin Paraschiv a învățat sa nu se dea bătut si la doar 1 an după ce a inceput sa conducă afacerile părinților sai, a hotărât ca este timpul sa își înceapă propriul business.

Astfel ideea și viziunea inițială a acestuia, a căpătat noi contururi, reinventându-se, transformându-se într-un business care este în acest moment unul dintre cei mai importanți traderi în industria cărnii și liderul celui mai puternic grup ce acoperă sectorul agroalimentar.

1 Comment on "Povești de succes – Iustin Paraschiv, cel mai tânăr milionar al României"

  1. Bravo lui! Este un exemplu care ar trebui urmat de cat mai multi tineri.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*