Sisteme Alarmă Wireless, cele mai eficiente sisteme antiefracție de pe piață

Sisteme alarma wireless
Share the joy

Sisteme Alarmă Wireless, cele mai eficiente sisteme antiefracție de pe piață

Securizarea locuinței împotriva pătrunderii prin efracție este un lucru extrem de important. Dacă până acum câțiva ani doar unele firme și instituții publice dispuneau de sisteme de alarmă, astăzi, foarte multe domenii private sunt protejate cu ajutorul acestor dispozitive. Din acest motiv, atât în ​​faza de proiectare, cât și în faza de renovare a unui imobil, sistemele de alarmă antiefracție joacă un rol important pentru securizarea zonei și siguranță familiei sau protejarea bunurilor.

Puteți opta pentru sisteme de protecție pasivă precum uși blindate, obloane sau grilaje la ferestre care trebuie introduse în peisaj din faza de proiectare a unui imobil sau sisteme de protecție activă precum sisteme de alarmă wireless precum cele de pe acest site, sisteme automatizate cu telecomandă, senzori de mișcare sau biometrici, chei electronice etc. care pot fi achiziționate și instalate în orice moment.

Pe piață există foarte multe modele și riscăm să cumpărăm un dispozitiv care nu se potrivește nevoilor noastre. De aceea înainte de a decide cu privire la o alarmă specifică, trebuie să luăm în considerare factori precum ar fi unde o să fie instalată sau câte puncte de acces trebuie acoperite și protejate.

Ce sunt și cum funcționează sistemele de alarmă

În fiecare zi, din ce în ce mai mulți proprietari decid să își protejeze casa cu un sistem de alarmă. Aceste sisteme de securitate s-au dovedit a fi cel mai eficient mod de a proteja orice tip de locuință și pentru că și noi am achiziționat acum câțiva ani un astfel de sistem, m-am gândit să parcurgem împreună câteva criterii importante în alegerea lui.

Sistemele de alarmă au evoluat în ultimii ani și astăzi puteți avea un sistem de alarmă propriu care vă protejează casa sau afacerea.

Sistemele de alarmă proprii sunt cele care notifică direct utilizatorul în caz de furt, incendiu, intrare neautorizată etc., fără a trece prin intermediari sau aparate de răspuns, ceea ce face că avertizarea să fie mult mai rapidă.

Alarmele proprii de ultimă generație sunt ușor de instalat și de utilizat, astfel încât să le poți cumpăra și monta singur fără probleme.

Alarmele pentru locuințe sunt sisteme de securitate electronică care permit monitorizarea unei locuințe și protejarea acesteia în principal împotriva furturilor, intrării prin efracție sau vandalizării. Multe dintre aceste dispozitive sunt tot mai dezvoltate și au diverse funcții extra ce permit controlul altor activități, de exemplu termostatul.

Sistemele de alarmă servesc la detectarea, avertizarea și comunicarea faptului că s-a produs un eveniment neautorizat în locația în care au fost instalate.

Sisteme de alarmă wireless SMART

Sisteme alarma wireless

Sistemele de alarmă wireless SMART, sunt cele mai cunoscute și totodată din ce în ce mai căutate. Produse de ultima generație sunt dotate cu tehnologie ultra modernă, axată pe nevoile consumatorului și pe dorința acestuia de a avea posibilitatea de a controla multiple echipamente de la distanță sau prin intermediul internetului și a deviceurilor mobile, cum ar fi smartphone-ul.

Sistemele antiefracție wireless au un design foarte plăcut, sunt ușor de instalat și de utilizat și au prețuri foarte accesibile. Se pot conecta cu tot felul de accesorii și cu alte echipamente din casă, formând așa zisul IOT (Internet of things).

Se pot adaugă senzori de mai multe tipuri (de mișcare, de fum, de inundație, magnetici etc.), iar instalarea acestora se face foarte ușor pentru ca vin cu un manual în care veți găși toate informațiile necesare.

Dacă le cumpărați de la Spy Shop, să ştiţi că acestia asigură suport tehnic gratuit în cazul în care întâmpinați dificultăți în instalarea sau utilizarea acestor echipamente.

De ce este important să aveți o alarmă la domiciliu și la birou

Numărul intrărilor prin efracție continuă să crească, mai ales în lunile de vară, când răufăcătorii profită de vacanțe și locuințele goale. Proprietarii de case sunt din ce în ce mai conștienți de această problemă și aleg să își poată proteja locuința în acest mod.

Dintre toate metodele care există, cea care câștigă mai multă popularitate în ultimii ani pentru versatilitatea și eficiența sa este sistemul antiefracție wireless.

Unde poți instala alarmă

Principala întrebare atunci când alegeți cel mai potrivit sistem de alarmă pentru casa sau afacerea voastră este să știți unde îl veți instala. În funcție de numărul de intrări ale locului de protejat, de numărul de persoane care vor interacționa cu alarma sau de tipul de conexiune disponibilă, puteți să vă faceți deja o idee ce sistem alarmă se potrivește cel mai bine nevoilor voastre sau puteți avea nevoie și de dispozitive precum cele de aici.

 • Alarme pentru afacerea sau biroul meu

Afacerile și birourile sunt locuri unde există tot tipul de echipamente informatice, documente și alte obiecte de valoare care trebuie protejate împotriva posibililor intruși. Dacă sunteți proprietar de afaceri, pe lângă alarmele antiefracție clasice puteți alege să puteți controla vizual zona sau să supravegheați tot ceea ce fac clienții și angajații cu ajutorul camerelor de supraveghere.

 • Alarme pentru un apartament

Uneori este nevoie să găsim sisteme de alarmă simple, pentru uz casnic, dar care pot fi extinse la nevoie. De aceea, specialiștii recomandă întotdeauna achiziționarea unui sistem antiefracție în funcție de nevoile momentului, dar care poate fi extins în viitor. În acest mod nu trebuie să plătești în plus pentru accesoriile de care nu vei avea nevoie.

 • Alarme pentru case cu terasă sau grădină

De multe ori ne gândim să instalăm o alarmă atunci când plecăm în vacanță sau planificăm o escapadă de weekend, trecând cu vederea faptul că uneori spargerile sunt înregistrate și atunci când locatarii sunt în interior. O alarmă cu protecție perimetrală exterioară care include detectoare de mișcare în aer liber și comenzi la distanță ar fi kitul ideal pentru a vă păstra întreaga locuință în siguranță și ferită de intruși.

Funcţii suplimentare sisteme alarmă wireless

Pe piață puteți găsi o mare varietate de KIT-uri complete preconfigurate pentru a vă facilita alegerea celui mai potrivit sistem. Multe dintre acestea au capacitatea de a fi extinse în orice moment și astfel de a se adapta nevoilor viitoare.

 • Senzor de fum

Acești senzori vă pot salva viața deoarece avertizează asupra unui incendiu. Focul este extrem de periculos și trebuie să aveți un control deplin asupra acestuia pentru a evita evenimente neplăcute. Un senzor care vă avertizează la timp poate salva viața familiei și a casei.

 • Senzor de vibrații

Acest dispozitiv poate fi plasat într-o posibilă intrare, de exemplu o fereastră, o ușă, vitrine etc. Se declanșează în prezența unei vibrații puternice și trimite avertismentul de alarmă.

 • Senzor de mișcare

Senzorii exteriori vă ajută să protejați perimetrul casei detectând orice intrus care încearcă să intre fără permisiune.

 • Sirenă

Sirenele sunt completările ideale ale sistemelor de alarmă deoarece volumul puternic și semnalele luminoase îi determină pe cei care încearcă să intre pe proprietatea voatră să renunțe instant.

 • Senzor magnetic

Acești senzori ne avertizează când se deschide o ușă sau o fereastră. Dacă suntem plecați de acasă, vom fi avertizați imediat de alarma noastră dacă cineva a intrat cu forța.

 • Telecomanda pentru alarma antiefractie

Majoritatea alarmelor pot fi controlate de la consola centrală, dar o telecomandă poate fi foarte utilă atunci când este nevoie să controlați dispozitivul antiefracție de la distanță. Consola centrală a alarmei nu ar trebui să se afle într-o locație accesibilă, deoarece acest lucru ar facilita ca un potențial intrus să o dezactiveze. Din acest motiv se recomandă utilizarea unei telecomenzi pentru o mai bună gestionare a alarmei

3 Comments on "Sisteme Alarmă Wireless, cele mai eficiente sisteme antiefracție de pe piață"

 1. Foarte necesare,nu se stie niciodată. Si noi trebuie să achiziționam câteva camere pentru a le monta la poarta,am avut ‘frumoasa’ surpriza de a rămâne fără tomberon

 2. O idee foarte buna cu aceste sisteme,eu știu ce înseamnă deoarece la mine a intrat hoții .

 3. Foarte bun articolul. Nu m-as fi gandit ca exista asa de eficiente sistemele de alarma Wi-fi. Pentru cei care stau la casa la vila sunt foarte eficiente si merita achizitionarae unui sistme de alarma. Subscriu, un sistme de alarma smart iti este eficient mai ales ca suntem in era tehnologiei, de ce sa nu profitam?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*