Frumusețea se ingrijeste cu cele mai eficiente tratamente cosmetice

salon victoriei
Share the joy

Frumusețea se îngrijește cu cele mai eficiente tratamente cosmetice în salon Victoriei

Despre frumuseţe putem spune că este o disciplină ce acoperă o gamă largă de domenii, cum ar fi cosmetica, estetica, coafura sau makeup printre altele, subliniind totodată că majoritatea procedurilor estetice aduc o contribuţie esenţială la stima de sine a fiecărei doamne care se abandonează răsfăţului dintr-un salon cosmetic.

Încrederea în sine, speranţa şi dorinţa de a arăta mai bine şi de a te simţi excelent în pielea ta se pot concretiza acum în unul dintre cele 8 saloane El Studio, cele mai elegante şi cochete din tot Bucureştiul. De aceea pentru că tu să ai mai aproape un salon Victoriei, vreau să îţi prezint noua lor locatie de frumuseţe:  El Studio Titulescu, unde vei beneficia de cele mai inovative proceduri şi cele mai noi şi eficiente produse.

După 12 ani ani de experienţă în domeniul esteticii şi a frumuseţii, iată că se deschide salonul cu număru opt din Bucureşti, care oferă aceleaşi servicii de înaltă calitate ca toate saloanele Grupul El Studio.

Situat chiar în centrul Bucureştiului, salonul El Studio Titulescu se aliniază conceptului premium, oferind într-un cadru rafinat şi elegant cele mai eficiente proceduri, executate cu profesionalism de echipa ce te întâmpina cu o atmosferă primitoare şi cochetă.

salon victorieiCe servicii oferă noul salon El Studio

Acest salon Victoriei oferă cea mai bună îngrijire feminină: pe de o parte, tehnologia cea mai inovatoare de pe piaţă estetică profesională, concentrându-se pe tratamente cu proceduri cosmetice non-invazive si epilare definitivă care nu necesită timp de recuperare şi care se adaptează cerinţelor clienţilor şi pe de altă parte, ritualul plăcerii şi răsfăţului maxim, cu atenţii speciale şi îngrijire eficientă care le invită pe doamne să se bucure de tratamentele de înfrumuseţare, în fiecare minut şi să îşi dorească de fiecare dată să revină.

În noul salon te poţi bucara de tratamente cosmetice deosebite, rîsfăţându-te cu un set complet de servicii: coafor, manichiură/pedichiură, cosmetică în două cabinete, estetică, masaj şi epilare definitivă IPL. Aici echipa profesionistă de la salonul El Studio Titulescu te răsfăţa cu produse ale celor mai celebre branduri în materie de cosmetică: Kérastase, Moroccanoil, Wella, SP, OPI şi Academie, totodată îţi vor recomanda personalizat produsele potrivite pentru acasă, îndrumandu-te cum să le foloseşti eficient, pentru a obţine rapid cel mai bun rezultat.

Misiunea saloanelor El Studio este de a oferi tratamente eficiente, efectuate de către profesionişti cu cele mai înalte standarde de calificare şi în acelaşi timp, să creeze o experienţă unică răsfăţând clienţii săi cu un serviciu de excelenţă, axat pe profesionalism şi calitate la un pret just.

2 Comments on "Frumusețea se ingrijeste cu cele mai eficiente tratamente cosmetice"

  1. Sa ne rasfatam putin la salon.

  2. Un salon de nota 10! Multumesc pentru recomandare!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*