Scaune pliante ieftine, obiecte de mobilier ideale pentru casa sau afacerea ta

scaune pliante ieftine
Share the joy

Scaune pliante ieftine, obiecte de mobilier ideale pentru casa sau afacerea ta

Crearea unui anumit stil decorativ în căminul sau sediul afacerii tale este uşor de realizat datorită varietăţii de modele de mobilier şi obiecte decorative existente.

Scaunele fac şi ele parte din decorul unei incaperi şi sunt una dintre piesele de mobilier care nu trebuie să lipsească din orice camera, indiferent dacă vorbim de acasă, birou, sau orice tip de încăpere, deoarece acestea sunt concepute pentru a servi relaxării şi odihnei, lucrului la birou, dar în principal pentru a lua masa.

Există o mare varietate de scaune care se disting prin material, formă, dimensiune, stil, culoare şi finisaj. Această diversitate permite oricărei persoanei să aleagă cel mai bun scaun în concordanţă cu restul decoraţiunilor din casă. În general interioarele nu sunt condiţionate de caracteristicile unui scaun, dar acesta trebuie să se integreze în stilul pe care îl afişezi acasă şi mai ales să se potrivească gusturilor si nevoilor tale.

Scaunele au de obicei patru picioare, cu toate acestea puteţi găsi unele modele care vin doar cu trei, două sau chiar unul, dar sunt şi cele futuriste, al căror design cuprinde mai mult de patru picioare.

Cele mai utilizate materiale în fabricarea scaunelor sunt lemnul, plasticul şi fierul. De multe ori acestea sunt combinate pentru a concepe scaune cu un design inovator şi extrem de moderne.

Stilurile în care sunt create şi finisate sunt de asemenea foarte diverse, pornind de la scaune cu aspect rustic, clasic, retro, minimalist, modern , etc.,

Cele mai vândute scaune sunt cele clasice cu spătar, următorul segment fiind format din tot tipul de scaune pliante. Unele scaune pliabile sunt atât de sic şi moderne încât mulţi dintre noi le folosim în salon, marele avantaj fiind să se pot plia şi „ascunde” undeva într-un dulap până avem din nou nevoie de ele.

Clasificare scaune pliante

În general în sectorul horeca se folosesc cele mai multe tipuri de scaune pliabile. Pentru diverse ceremonii, reuniuni, petreceri şi alte întruniri, unde este nevoie e o mulţime de locuri, aceste scaune pliante sunt soluţia ideală, mai ales că atunci când sunt strânse nu ocupă spaţiu şi pot fi depozitate foarte uşor.

Un alt aspect important, mai ales dacă doreşti să deschizi o terasă, un salon, bar, cabinet cosmetic sau cofetărie este oferta de preţuri la scaune pliante care nu reprezintă o investiţie mare. În plus pentru că sunt uşor de transportat şi destul de trainice, le poţi închiria pentru diverse evenimente.

Aceste scaune pliante, sunt realizate în aşa fel încât se pot plia foarte uşor în mod similar unui foarfece, astfel devin plate şi se pot inclusiv clădi unu peste altul.

Pentru că nu toate scaunele pliante sunt fel, dar formează un univers complex şi variat, trebuie să alegi cu înţelepciune atunci când vrei să cumperi. Comandă aici un scaun pliant ieftin care să se potrivească în orice decor.

Toate sistemele de clasificare se bazează pe criterii de ordine, în acest caz cheia fiind pivotul care este important în cazul unui scaun pliabil.

Cele mai comune scaune pliante, sunt cele în care şezutul se ridică înspre spătar, picioarele strângându-se într-un x. Sunt însă şi scaune pliabile, în genul acelor scaune pliante ieftine pentru plajă sau picnic care se pliaza aducând spătarul şi şezutul în linie dreaptă, înspre picioare.

Scaune pliante ieftine sunt şi cele pentru utilizare în exterior, realizate din şipci de lemn sau din plastic. Îmi amintesc că cele din lemn, boeme şi elegante, sunt pe toate terasele sic din oraş, mai ales cele care se deschid spre o curte interioară, iar cele oacheșe din plastic se regăsesc pe plaja, în cofetarii sau restaurante.

Scaunele pliante sunt soluţie ideală pentru momentele când avem mulţi oaspeţi. Cele cu şezutul şi spătarul din spumă poliuretanică oferă un grad de confort ridicat, fără a face rabat la design sau calitate. Deoarece ocupă foarte puţin spaţiu şi sunt uşor de depozitat, aceste model e de scaune sunt la fel de potrivite şi pentru ieşirile în natură, atunci când va doriţi un moment de relaxare în afară locuinţei.

Cu o investiţie mică şi un design adaptat locului unde se vor integra scaunele pliabile, acestea sunt soluţia perfectă, atât pentru interior cât şi pentru exterior, oferind o mulţime de avantaje la cele mai mici preţuri.

scaune pliante

2 Comments on "Scaune pliante ieftine, obiecte de mobilier ideale pentru casa sau afacerea ta"

  1. Valeria Chertes | mai 25, 2017 at 10:40 pm | Răspunde

    Asa scaune am si eu in bucatarie.

  2. ghelbere elena | mai 26, 2017 at 11:53 am | Răspunde

    Toate scaunele de la mine din casa sunt pliante. cand am nevoie le scot.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*