Felix, asta-i culmea! de Razvan Franco Nitoi, recenzie plus concurs de la Corint Junior

Felix asta-i culmea
Share the joy
 • 22
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Felix, asta-i culmea! de Răzvan Franco Niţoi, concurs de la Corint Junior

Editura Corint Junior i-a făcut fiului meu cea mai frumoasă surpriză de 1 Iunie. Astăzi a primit cartea cea mai haioasă cu putinţă: Felix, asta-i culmea! de Răzvan Franco Niţoi.

Totodată vă anunţ că Editura Corint Junior şi însuși Felix te provoacă să dezvălui cea mai haioasă întâmplare a cărei protagonsit ai fost. Mărturiseşte şi te vor premia!

Tot ce trebuie să faci este să te filmezi în timp ce povesteşti o farsă pe care ai făcut-o sau pe care ai vrea să i-o faci unui prieten. La finalul „mărturisirii”, trebuie să pasezi provocarea altcuiva, prieten, verişor, coleg şi apoi să încarci videoclipul pe Facebook folosind următoarele hashtag-uri, prin care se va ţine evidenţă participanţilor :

#TimpulMarturisirii
#Felixteprovoaca
#nota4laPurtare

„Înscrierile” se vor termină pe 31 mai şi pe 1 iunie, Editura Corint va alege 3 câştigători, care vor primi un volum din Felix, asta-i culmea! cu autograf personalizat + un pachet de 3 cărţi (la alegere, din orice colecţie de la Editura Corint). Genial premiu, nu-i aşa?

Dacă te afli sâmbătă, 27 mai, de la ora 10, în cadrul evenimentului Bookfest Bucureşti, află că Editura Corint va lansa romanul grafic Felix, asta-i culmea! de autorul român Răzvan „Franco” Niţoi, la salonul internaţional de carte.

Felix, asta-i culmea! de Răzvan Franco Niţoi, recenzie carte

An apariție: 2017
Autor: Răzvan Franco Nitoi
Categoria: Literatura Universala
Colecție: Junior
Editura: CORINT
Nr. pagini: 208

Sinops:

FELIX, ASTA-I CULMEA! îl are în miezul poveştii pe un puşti deştept şi cu multă imaginaţie, care alături de prietenii lui, va închipui o succesiune de farse care de care mai amuzante şi trăsnite, desigur însufleţit de cele mai bune intenţii.
Romanul este conceput ca o serie de poveşti şi întâmplări haioase, sută la sută bazate pe poante sau peripeţii reale.

FELIX, ASTA-I CULMEA! – Nu încercaţi asta acasă! este primul volum dintr-o serie absolut de haioasă.

Cartea, tip jurnal, constituie o confesiune facuta cu mult umor, scrisă şi desenată pentru copiii de toate vârstele… de la cei de câţiva ani, care abia au început să desluşească literele până la …99 de ani!

Întâmplările inspirate din trăirile puştilor zilelor noastre, mi-au adus lacrimi de fericire, iar puştiul meu a ras în hohote de farsele pe care Felix le făcea prietenilor săi.

Citeste cartea si vei afla ca Felix nu rata nici o şansă de a le juca feste celor din jur.

Într-o tabăra cand Gustav, colegul de cabană, a adus un tort făcut de mama lui si a vrut să îl împartă, Felix şi-a adjudecat aproape tot tortul, lasandu+le celorlalti doar o felie. Altădată a postat pe contul lui Cezar, vărul sau, anularea nunţii acestuia şi faptul că apoi nu s-a mai putut conecta, a fost un moment de disperare pentru bietul mire.

Şi întâmplarea cu scrisorile fetelor au fost extrem de haioase şi momentul cand le-a aruncat în iarbă, chiar m-a făcut să îmi imaginez faza. Apoi scrisoarea Oliviei prin care băieţii o anunţau că motanul ei Homer a murit, nu putea izvorâ decât din imaginaţia şi candoarea unor puşti de vârsta fiului meu.

Sunt multe întâmplări hazlii, dar va las pe voi să le descoperiţi.

În concluzie această carte este perfectă pentru orice puşti. Cu o grafică deosebita, fontul mare şi uşor de parcurs, plus coperta cu adevărat superbă, detaşabilă, cu multe informaţii despre autor şi câteva globuri unde prietenii şi chiar mama acestuia au spus câteva cuvinte amuzante.

Recomand această carte tuturor, chiar şi celor care au trecut de vârstă copilăriei, dar in adancul sufletului se simt încă copii!

O carte excepţională pe care te invit să o citeşti dacă vrei să râzi cu lacrimi sau să i-o dăruieşti unui copil. Îţi garantez că va fi cel mai frumos cadou de 1 Iunie sau, de ce nu, o lectură excepţională pentru vacanţa mare.

Puteţi găsi şi voi această carte haioasă la un preţ special la Bookfest Bucureşti.Felix, asta-i culmea

 • 22
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Felix, asta-i culmea! de Razvan Franco Nitoi, recenzie plus concurs de la Corint Junior"

 1. Valeria Chertes | iunie 5, 2017 at 1:57 pm | Răspunde

  Mi-ar place si mie aceasta carte pentru nepotelul meu.

 2. ghelbere elena | iunie 6, 2017 at 9:31 am | Răspunde

  Voi recomanda cartea mamicilor cu copii mici.

 3. Am cumparat-o si noi. Fiica mea a fost la acest eveniment si a luat-o nepoteiilor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*