Monkey Board locul unde poti gasi orice tip de hoverboard doresti

hoverboard
Share the joy

Monkey Board locul unde poti gasi orice tip de hoverboard doresti

Nu mai este nici o îndoială că ştiinţa şi tehnica sunt cu butonul „forward” apăsat la maxim şi totul pare să se deruleze cu repeziciune. Lucruri pe care ieri le vedeam în filme SF astăzi sunt prezente în cotidian și aproape ca nu le mai băgam în seamă. Un astfel de lucru este hoverboard-ul, pe care să fim sinceri, îl putem recunoaşte sub o altă formă chiar în filmul „Înapoi în viitor”…

Este prima dată când scriu pe blog despre hoverboard-uri, cu toate că fiul meu îşi doreşte teribil de mult unul şi am studiat piaţa şi diverse modele încă din vara trecută.

Site-ul la care m-am întors de nenumărate ori este Monkey Board .ro de unde în trecut am cumpărat un penny board la un preţ mult mai redus decât în alte părţi.

Ce este de fapt un hoverboard?

Un hoverboard este o combinaţie între o placă şi un scuter electric. Mai mult un mijloc de deplasare, decât o jucărie, este un gadget modern, urban, distractiv, cu costuri reduse de funcţionare și intretinere, pe care toată lumea şi-l doreşte datorită imaginii pe care o are şi a modului neconvenţional de funcţionare.

Hoverboard-urile au atras interesul unei bune părţi a consumatorilor din rândul celor pasionaţi de noile tehnologii, dar şi a tinerilor nonconformişti. Deşi nu este încă clar dacă este o jucărie sau un vehicul, adevărul este că sunt mai multe lucruri de care să ţii cont şi pe care să le clarifici cu privire la aceste dispozitive, înainte de a ajunge sa te deplasezi cu ajutorul unui hoverboard.

Acest hoverboard a devenit una dintre cele mai căutate jucării şi fiecare copil îşi doreşte unul, dar pentru utilizarea în condiţii de siguranţă iată câteva sfaturi pentru care or să îţi mulţumească atât oasele cât si restul pietonilor.

hoverboard monkey board

Cum să utilizaţi un hoverboard

În mod clar nu înlocuieşte maşina, bicicleta sau autobuzul, dar e un mijloc de deplasare grozav, atât în interiorul clădirilor cu suprafeţe deschise cât şi pe stradă. Dacă la început vei ezita puţin, după ce înveţi să îţi menţii echilibrul vei deveni foarte rapid.

Hoverboard-urile au o viteză limitată, mai mică de 15 km/oră, deci nu se mişcă foarte repede. Dar cu siguranţă sunt foarte distractive şi te fac să fii în centrul atenţiei. În plus menţinerea echilibrului pe hoverboard duce la tonifierea tuturor grupelor de muşchi ai picioarelor, așadar ajută la menținerea condiției fizice.

Pierderea echilibrului este probabil singura problemă de care trebuie să ţii cont cu adevărat. Roţile mici şi lipsa unui punct de sprijin cer o perioadă de antrenamente înainte de a începe utilizarea hoverboard-ului.

Pentru a te obişnui să utilizezi un hoverboard, la început este recomandat să foloseşti o cască şi eventual ai lângă tine pe cineva care să te ajute să făci primele ture, dar după ce ai prins gustul îţi garantez că nu vei mai coborâ de pe hoverboard-ul tău.

hoverboard

De ce sa cumperi un hoverboard

Sunt foarte multe modele și mai nou, acestea se pot combina cu un hoverkart pentru a te deplasa mai sigur și mai rapid prin … jungla urbană, transformând totul într-un mod surprinzător de a te distra. Hoverkart-ul se ataşează cu uşurinţă pe hoverboard-ul tău, iar comenzile vor fi preluate cu ajutorul celor două manete.

Înainte de a cumpăra un astfel de „gadget” trebuie să ştii că acestea pot fi utilizate și de către adulţi şi de copii. Cu toate acestea dacă îl vei folosi ca mijloc de transport sau la serviciu ai nevoie de unul cu o autonomie mare a bateriei şi un motor puternic. Pentru copii sunt hoverboard-uri care aduc multă distracţie şi voie bună, dar sunt adaptate ca mărime şi putere mai mult jocurilor decât deplasărilor lungi.

Pentru hoverboard nu este nevoie de permis, dar acestea trebuie sa fie utilizate corespunzător.

Această inovaţie cool este un produs util, nu doar funny. Dacă încă nu ţi-ai cumpărat unul hai să vedem câteva motive care te-ar putea determina în alegerea gadgetului care să îţi dea libertate de mişcare în jungla oraşului:

 • poate deveni un mijloc de transport care te va ajută să economiseşti timp când te deplasezi la serviciu sau înspre o anumită locaţie
 • este ideal pentru activităţile outdoor unde te poţi întrece cu prietenii sau poţi exersa diferite mişcări care să îţi antreneze muşchii picioarelor si menținerea echilibrului
 • o jucărie sigură, după ce ai învăţat să îţi menţii echilibru, totul devine o joacă de copil
 • prietenos cu mediul, gadgeturile noilor generaţii utilizează acumulatori reîncărcabili, baterii non-explozive şi non-inflamabile. Deoarece funcţionează cu electricitate, nu poluează mediul.
 • datorita greutăţii şi a măsurilor relativ reduse, poate fi luat cu uşurinţă oriunde
 • se conectează la smartphone și poți controla luminile, viteza și mișcarea
 • ai la dispoziție o telecomanda prin care poți face setările gadget-ului tău.

hoverboard

De unde îl cumperi?

Știți că întotdeauna vă zic sa faceți achizițiile în  magazine sigure, autorizate, care oferă garanție. În plus pe monkeyboard.ro găsiți accesorii, piese originale, dar și alte gadget-uri, vedete ale momentului.

Oricine își dorește un hoverboard, MonkeyBoard.ro este locul unde îl găsești, exact asa cum îl dorești.

4 Comments on "Monkey Board locul unde poti gasi orice tip de hoverboard doresti"

 1. Am avut si eu ocazia sa merg cu un hoverboard de genul. A fost o experienta interesanta si m-a descurajat faptul ca era greut. As alege cel mai usor model posibil 🙂

 2. ghelbere elena | mai 28, 2017 at 10:53 am | Răspunde

  Doamne, multe mai apar! Noroc ca baiatul meu este un fricos ca m-ar fi pus la cheltuiala.

 3. Valeria Chertes | mai 29, 2017 at 5:25 pm | Răspunde

  Mie nu prea imi plac chestiile astea.

 4. Sunt mdoerne imi plac, dar daca vrei unul foarte bun trebuei sa platesti 4000 de LEI. Am vazut cateva persoane (in general tineri aici in Bucuresti) in centru.
  Nu situ daca m-as vedea pe un hooverboard, eu cred ca da.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*