Comoda, o piesa de mobilier care aduce stil si eleganta in orice casa

Share the joy

Comoda, o piesa de mobilier care aduce stil si eleganta in orice casa

Una dintre cele mai mari nevoi în casele noastre sunt spaţiile largi. Vrem camere degajate, luminoase, neaglomerate dar, rămânem fără spaţiu pentru haine, obiecte personale sau alte lucruri acumulate pe tot parcursul vieţii şi de care ne simţim foarte ataşaţi. E foarte greu să renunţi la ceva de care te leagă amintiri dragi, aşadar trebuie să găseşti o formă confortabilă pentru a integra toate aceste obiecte în viaţa ta, fără a ocupa o parte importantă a camerei.

Anul trecut, când am renovat apartamentul şi a trebuit să mut mobila din casă pentru ca meşterii să se mişte în voie, am rămas surprinsă de spaţiul eliberat de şifonierul din dormitor. Iar după ce am schimbat parchetul şi am înnoit vărul , vechea mobilă nu îşi mai găsea locul în dormitor sau altundeva în casă.

Un nou concept de depozitare – comoda

Atunci mi-am îndreptat atenţia spre un nou concept de depozitare. O mobilă cu stil pentru dormitor sau pentru orice cameră din casă, am cumpărat în locul dulapului două comode moderne, superbe și elegante.

Sunt extrem de mulţumită pentru că am ales cel mai bun şi mai confortabil mod de a păstra hainele şi celelalte lucruri. Sertarele mari şi încăpătoare, au luat locul raftului greoi şi a barei de haine din dulapul masiv care avea o siluetă şi o înălţime ridicolă, de o culoare indefinită, înrădăcinat în negura timplului. Am degajat spaţiul şi am lăsat lumina să vadă colţurile dormitorului fără a renunţa la lucrurile dragi sau la haine. Am aşezat totul, mult mai ordonat în sertarele noilor comode.

Mobilierul cu sertare este extrem de funcţional pentru dormitor. Comoda îţi permite să depozitezi hainele, mult mai ordonat decât dacă ar fi clădite într-un dulap. Am completat decorul dormitorului cu mobilier auxiliar, două noptiere elegante, în ton cu noua comoda, pe care am aşezat televizorul. Şi în aceste trei module, am depozitat tot ce era în vechiul dulap.

Acum am uitat de mobilierul greoi, de dulapurile masive şi inestetice care nu sunt necesare în nici o casă, mi-am transformat dormitorul într-un loc confortabil, luminos, aerisit şi foarte personal.

Dincolo de toate, un lucru demn de semnalat, este faptul că aceste piese de mobilier sunt extrem de încăpătoare. Lucrurile depozitate într-o comodă sunt întotdeauna la îndemână. Nu trebuie să mai cauţi printre umeraşe, cu haine suprapuse, înghesuite şi şifonate. Poţi avea un sertar pentru cămăşi, unul pentru plovere, altul pentru tricouri dar, de asemeni comoda poate servi ca loc de etalat obiectele cele mai preţioase sau cele mai dragi. Statueta din excursia în Grecia, farfuria de porţelan chinezesc, de la bunica sau o fotografie de la un eveniment important, înrămată cu o ramă argintie, se vor aşeza cu eleganţă pe suprafaţa ei.

Pentru că poate fi comandată în orice dimensiune, culoare, stil sau material, comoda este o piesă de mobilier, care aduce eleganţă în orice casă. Comodele sunt ideale pentru dormitor, oferind o senzație plăcută si calm, de spațiu intim, familiar, funcționând ca un fundal pentru întregul ambient.

2 Comments on "Comoda, o piesa de mobilier care aduce stil si eleganta in orice casa"

  1. Sunt frumoase si ocupa si mai putin loc intr-o incapere dar unde tin hainele care stau de obicei pe un umerac cum ar gecile, trenciurile?

  2. Eu am nevoie de o comoda in camera copilului iar prima imi place cel mai mult ca model doar ca as vrea ceva pe un alb lucios

Leave a comment

Your email address will not be published.


*