Cum să ai o casă spectaculoasă cu mobilier făcut la comandă

mobila la comanda
Share the joy
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cum să ai o casă spectaculoasă cu mobilier făcut la comandă

Căminul nostru este fără îndoială extensia personalității noastre, iar mobila pe care o alegem este un aspect important pentru a crea un spațiu care reflectă stilul personal și ne face să ne simțim confortabil ori de câte ori ajungem acasă. Dar dincolo de tendințele momentului sau a unui design specific de mobilier, există câteva trucuri pentru a alege cu înțelepciune mobilierul în mod corespunzător.

Dacă vă doriți să aveți o casă specială, nu vă puteți opri la mobilierul din magazinele de bricolaje, chiar dacă pare mai ieftin are dimensiuni standar și în general grosimea PAL-ului este de 16 mm, în timp ce mobila făcută la comandă precum cea făcută în acest atelier Mobilă Suceava este realizată din PAL cu o grosime de 18 mm, cânturi ABS și feronerie specială. Astfel că o mobilă realizată la comandă va fi mai trainică și în culorile și dimensiunile dorite.

Mobilă bucătărie la comandă

Bucătăria este locul în care se adună toată familia, locul în care petrecem cel mai mult timp, de aceea trebuie să fie ordonată și perfect funcțională. Aici nu vă puteți opri doar la o masă de sticlă și câteva scaune moderne.

Dar care sunt tendințele actuale? În atelierul de mobilă Suceava puteți veni cu ideile voastre, iar meșterii tâmplari le vor pune în practică. Acum liniile curbe sunt la mare căutare pentru că îndulcesc spațiul. În ceea ce privește finisajele, MDF-ul vopsit sau realizat în forme 3D precum și tendința de a antichiza fonturile sunt în mare vogă și anul acesta. Așadar o mobilă modulară, special realizată pe dimensiunile dorite din amestecuri de materiale și combinații de culori exact pe gustul vostru, nu poate fi realizată decât la comandă.

Spre deosebire de mobilă standard, cea realizată la comandă vine gata pentru montaj, tu nu trebuie decât să așezi vasele în interior și să te apuci de gătit.

bucatarie la comanda

Mobilă dormitor

Dormitoarele sunt locul nostru intim, unde te cuibărești să citești o carte sau să îi spui povești celui mic. Aici găsim patul ca element de mobilier central. Alegerea acestuia este esențială pentru că are funcționalitate și trebuie să se adapteze personalității și un stilului nostru. Faptul că aici îți petreci 8 ore în fiecare noapte trebuie să îl transforme în cel mai confortabil şi comod loc din casă.

Garderoba trebuie să fie și ea adaptată, atât spațiului de care dispunem, pentru a nu aglomera dormitorul, cât și funcționalității maxime. Dulapurile nu numai că îndeplinesc funcția de depozitare, dar au rolul de a organiza bine toate articolele de îmbrăcăminte și accesoriile noastre. Dulapurile sunt un element decorativ în camerele și dormitoarele noastre, din acest motiv dacă dorim să alegem cel mai potrivit dulap, trebuie să găsim unul care să îndeplinească acest obiectiv dublu, spectaculos în exterior și foarte organizat în interior, iar un astfel de dulap îl poți realiza doar la comandă unde mobila de dormitor poate fi personalizată după preferințe.

Piesele de mobilier realizate la comandă au nenumărate avantaje, iar funcționalitatea și durabilitatea este unul dintre acestea.dormitor la comanda

Mobilă living la comandă

Livingul este spațiul cel mai expus din casă noastră. Locul de întâlnire cu prietenii și familia, camera de zi este cea în care ne petrecem o mare parte din timpul liber, fie că ne uităm la televizor, fie că că îi primim în vizită pe cei dragi. Astfel mobilierul trebuie să fie frumos sa capteze atenția și să iasă în evidență.

Mobilier baie

Baia este de obicei uitată când vine vorba de mobilier. Cumpărăm obiectele sanitare și cam atât, dar de ce să nu ne diferențiem de chiuvetele clasice? Mobilierul de de comandă poate aduce culoare și stil în orice baie, că să nu mai vorbim că poate fi realizat pentru a completa că o piesă de puzzle orice spațiu dat.

Atelier Mobilă Suceava

În cele din urmă, nu uitați un aspect fundamental atunci când alegeți mobilierul casei voastre: calitatea. Dacă doriți mobilier care durează ani la rând, trebuie să investiți în mobilă de calitate, rezistentă și cu o structură bună. Deși reprezintă, de obicei o investiție, mobila la comandă este cea care va încânta privirea și va oferi satisfacții ani de zile.

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Cum să ai o casă spectaculoasă cu mobilier făcut la comandă"

 1. In camera baiatului si in sufragerie am mobila facuta pe comanda.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*