Bucatariile moderne cer scaune elegante

Share the joy

 Bucatariile moderne cer scaune elegante

                                                                     Acolo unde te aşezi, este locul tău…
Scaunele… acest element atât de necesar în casele noastre, locul unde ne aşezăm  în fiecare dimineaţă să luăm micul-dejun, unde primim invitaţii sau în faţa biroului, acestea trebuie să ofere sprijin, comoditate şi relaxare, de aceea trebuie să fim foarte atenţi în achiziţionarea lor.
Pentru mulţi dintre noi, bucătăria este locul cel mai folosit din toată casa. Fie pentru a lua masa în familie, pentru a bea cafeaua cu prietenii sau inclusiv pentru a lucra, bucătaria trebuie să fie veselă, primitoare, colorată, să inducă starea de bine, să incânte privirea şi să mulţumească corpul… de aceea  alegerea scaunelor poate influenţa în mod decisiv imaginea bucătăriei şi a casei în general.
Astfel după ce am renovat bucătaria mi-am dorit cele mai bune scaune . Care să trezească invidie… să invite… să coloreze spaţiul şi să-mi umple inima de bucurie ori de câte ori deschid uşa , să-l facă pe soţ să se aşeze la o conversaţie atunci cand gătăresc ,iar pe cel mic să nu o mai zbughească lasând ultimele duminicaturi în farfurie… ce mai, am vrut cele mai cool scaune. Şi pentru că locuiesc la bloc , unde spaţiul este cel care lipseşte am hotarât că scaunele mele trebuie să fie şi elegante, rafinate, să poată migra în salon ori de câte ori este nevoie. Aşa am ajuns să deţin cele mai frumoase scaune de bucatarie .

  Optiunea mea a fost scaunul de bucatarie BUC131 de la scauneonline.ro. Pur şi simplu m-am îndragostit de el…  Foarte elegant şi rezistent a poposit în casa mea, împreună cu suratele lui, a doua zi după ce le-am comandat.  Împachetate cu grijă, au fost foarte uşor de asamblat , în plus livrarea a fost gratis. Din piele ecologică ( disponibil în mai multe nuanţe) este un scaun de calitate, modern, care transformă orice loc de luat masa, într-un rasfăţ.
Dacă sunteţi pe cale să renovaţi bucataria sau doar să schimbaţi scaunele , vă invit să vizitaţi cel mai dotat magazin de scaune online , din România. Scaune trendy, cu linii elegante, în culori indrazneţe doresc să vină la masa voastră. Nu rataţi ocazia de a profita de ofertele magazinului. Uşor şi sigur de comandat, primiţi produsul în cel mai scurt timp , scapaţi de orele petrecute prin magazine, iar transportul este gratis.

   Iar pentru că wish list-ul meu are în prima poziţie un scaun de masaj , o să vă povestesc putin şi despre acesta. Pentru că va sta în dormitor, am ales unul alb. Fotoliu de masaj MAS 052  cu taburet pentru sprijinirea picioarelor, executat cu fata din
piele ecologica şi braţele imbracate in piele este  prevazut cu sistem de masaj în 6 puncte, cu trei nivele de
intensitatate. Cred ca acest tip de scaun este un must have în orice casă. Oferă un masaj plăcut, relaxant, ajutându-ne să scăpam de tensiunea acumulată peste zi.

Umple de relaxare şi culoare viata ta, achizitionează un scaun de la scauneonline.ro. Specialişti in confortul nostru, ne oferă o gamă larga de scaune pentru orice întrebuinţare.

scaune3

Be the first to comment on "Bucatariile moderne cer scaune elegante"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*