Usi garaj automate, calea cea mai comoda de a asigura accesul spre casa sau afacerea ta

usi garaj
Share the joy

Usi garaj automate, calea cea mai comodă de a asigura accesul spre casa sau afacerea ta

Alegerea unei usi de garaj poate fi o provocare deoarece aceasta este o parte importantă a unei clădiri de cele mai multe ori este necesară şi o integrare estetică, astfel încât alegerea trebuie să fie în concordanţă cu restul faţadei cladirii fara a afecta designul sau cromatica acesteia. Accesul la garaj, indiferent dacă este cel de la casă sau cxel de la compania ta este esenţial, atât pentru pentru confort cât şi pentru siguranţă. Alegerea în mod corespunzător a unei uşi de garaj îţi oferă garanţia că proprietatea este sigură, oferind accesul într-un mod comod.

Alegerea celei mai bune uşi de garaj depinde de mai mulţi factori, cum ar fi caracteristicile clădirii, accesul pe proprietate, confortul şi siguranţa cerute, întreţinerea, etc. şi desigur, preţul de instalare.

Dacă eşti în căutare de usi de garaj Suceava de exemplu, cei mai recomandaţi de toţi clienţii sunt Tihan.ro – Nord Electric Suceava, cu o experienţă de peste 10 ani în fabricare, montare, întreţinere şi reparaţii uşi de garaj, usi industriale, automatizări porţi & accesorii, bariere automate, rampe de egalizare, uşi automate, uşi de interior, etc. De aceea înainte de a achiziţiona o uşă garaj caută întotdeauna cea mai bună opţiune şi alege totodată compania cea mai pricepută si recomandata.

SC NORD ELECTRIC SRL are puncte de lucru în multe din oraşele ţării, asigurând confortul şi siguranţă multor locuinţe private şi a unor instituţii publice.

Totuşi pentru că eu am avut nevoie de o uşă acces garaj cu panouri vitrate şi mi-a luat ceva până să înţeleg ce vreau şi până să îi găsesc pe specialiştii de la NORD ELECTRIC, haideţi să vedem care sunt punctele principale pe care să le avem în vedere atunci când suntem în căutare de usi garaj.

1. Calitate vs. preţ

Oricât am fi de tentaţi, ultimul lucru la care ar trebui să fim atenţi este preţul. Un preţ prea mic pentru uşa garajului întotdeauna va însemna o calitate a materialelor mai slabă şi o întreţinere mai costisitoare.

Calitatea şi preţul ar trebui să fie întotdeauna proporţionale. Pe piaţă există multe tipuri de usi garaj cu preţuri diferite şi cu calităţi la fel de disparate însă noi trebuie să urmărim că preţul şi calitatea să fie proporţionale cu nivelul de confort şi siguranţă oferite de această. Ştim cu toţii că ieftin înseamnă mai scump şi mai ales că suntem prea săraci că să fim zgârciţi, de aceea trebuie să fim conştienţi că uşa de garaj este prima barieră a casei. Sub nici o formă nu vom instala o uşă garaj cu şipci de câţiva milimetri grosime, dacă vrem să protejăm bunurile noastre în condiţii de siguranţă.

2. Întreţinere şi reparaţii

Evită să cumperi usi garaj dintr-un magazin gen bricolaje. Aceştia nu vor asigura decât o perioada minimă de garanţie. Alegerea ideală sunt companiile precum SC NORD ELECTRIC SRL care pot asigura servicii specializate.

Ca orice mecanism complex, o uşă garaj automată si chiar si una manuala se poate deteriora sau să aibă nevoie de reglaje specializate. O companie producătoare va oferi servicii de instalare şi de întreţinere complete pentru toată perioada de utilizare.

În plus o uşa garaj comandată la o companie producătoare, va fi una care se va mula perfect atat pe cerinţele voastre cat şi ale locaţiei unde va fi instalată, întrucât va fi produsă după ce în prealabil s-au luat măsurători.

3.Tipuri usi garaj

Înainte de a comandă o uşă pentru garajul tău sau pentru o hală dintr-una dintre locaţiile afacerii tale trebuie să te gândeşti cum o vei folosi pe termen îndelungat.

Uşile industriale din panouri tip sandwich de exemplu se folosesc pentru închiderea spaţiilor de dimensiuni foarte mari. Acestea pot fi cu panouri pline sau cu panouri vitrate de diferite culori, acţionate manual sau automatizat.

Opţional aceste usi garaj pot fi dotate cu o uşă pentru acces pietonal, care va facilita accesul in interiorul garajului fără a fi nevoie să deschideţi uşa automata.Uşile de garaj sau industriale produse de SC NORD ELECTRIC SRL pot fi de diferite mărimi şi culori în funcţie de cerinţele clientului.

Usi garaj culoare nuc, mahon, stejar auriu şi alb cu uşa pietonală sau simple, vor fi întotdeauna o etichetă elegantă în cazul în care garajul are ieşire spre faţada casei, în timp ce uşile cu panouri vitrate sunt mai potrivite pentru garaje sau faţade industriale, hale sau alte tipuri de acces pentru clădiri publice.

usi garaj

Acest tip de uşi cu panouri pot fi adaptate pentru a securiza containere sau accesul prin spate pentru camioane.

SC NORD ELECTRIC SRL mai produce bariere de acces tip parcare sau acces industrial, ideale pentru blocarea şi împiedicarea accesului neautorizat în diferite incinte.

Astăzi putem spune că o uşa automată de garaj este o necesitate nu un lux. În plus nouă generaţie de usi garaj automate sau manuale, cu panouri tip sandwich sunt la preţ rezonabil, sigure şi uşor de instalat şi întreţinut.

3 Comments on "Usi garaj automate, calea cea mai comoda de a asigura accesul spre casa sau afacerea ta"

  1. Chiar daca costurile sunt mai mari cred ca este cea mai sigura solutie

  2. Valeria Chertes | iulie 6, 2017 at 3:51 pm | Răspunde

    Noi chiar acum trebuie sa ne apucam sa facem un garaj.

  3. Sunt cea mai buna solutie in ciuda pretului ridicat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*