O inima de leu, îngrijește sănătatea inimii tale cu Lyon Heart de la Ayurmed

Lyon Heart de la Ayurmed
Share the joy

O inima de leu, îngrijește sănătatea inimii tale cu Lyon Heart de la Ayurmed

Despre Ayurmed și produsele lor am vorbit de nenumărate ori pe blog. Produsele ayurvedice, din ingrediente naturale extrase din plante indiene, au intrat în casa mea încă de când copilul meu era mic. Întotdeauna am avut încredere în ele pentru că au fost foarte eficiente, înlăturând de multe ori nevoia de a administra antibiotic.

Acestea nu sunt miraculoase și nici măcar nu sunt medicamente, ci suplimente alimentare create din plante medicinale care sunt culese din zone nepoluate, păstrând intacte toate proprietățile pe care le au, astfel aportul de elemente curative este maxim.

Plantele din conţinutul suplimentelor alimentare naturale marca Ayurmed sunt recoltate din zone curate, nepoluate ale Munţilor Himalaya şi uscate apoi natural; sunt folosite extracte la rece, ale căror substanţe bioactive nu au fost modificate de factori externi.

Brandul Ayurmed aparține companiei STAR INTERNATIONAL MED și oferă soluția perfectă pentru a acoperi nevoile fiecărui consumator: produse complexe și complementare, adevărate descoperiri revoluționare ce mențin echilibru interior al organismului respectând toate principiile ayurvedice.

Astăzi însă, vreau să vă vorbesc despre motorul organismului nostru, pe cât de simplu pe atât de complicat: inima si cel mai bun remediu pentru insuficienta cardiaca.

Pe lângă creier, inima este cel mai important organ al corpului și trebuie să facem tot ce putem pentru a potoli inima și a răsfață creierul… nu-i așa?

Lyon Heart de la Ayurmed

La ultima campanie marca @Brander am primit un supliment miraculos: Lyon Heart.

Lyon Heart de la ayurmed

Lyon Heart de la Ayurmed este produsul care are grija să păstreze și să îngrijească sănătatea inimii tale, ferindu-te de insuficienta cardiaca.

De la o anumită vârstă, cu toții ar trebui să vizităm cardiologul pentru a efectua un examen de rutină a inimii, alături de multe alte examene pe care majoritatea dintre noi le cam evitam. Desigur că vom primi cu bucurie un diagnostic „clinic sănătos” însă pentru aceasta trebuie să avem grijă toată viață de inima nostră cu grijă și conștiinciozitate.

Că regulă generală, specialiștii ne avertizează că o alimentație adecvată, bazată pe fibre, o alimentație din care lipsesc grăsimile săturate, zahărul rafinat și alimente foarte procesate, alături de o rutină sănătoasă de mișcare, pot contribui la păstrarea sănătății inimii noastre.

Dacă pe lângă atenție la ce mâncăm renunțăm și la vicii precum fumatul și alcoolul, atunci putem considera că am făcut tot ce s-a putut pentru sănătatea inimii.

Înotați, alergați, mergeți cu bicicletă pentru că toate sunt minunate pentru inima voastră. În plus adăugarea în rutină cardio a unor exerciții care să oblige inima să pompeze mai mult sânge, exerciții în care atingeți ritmul cardiac maxim, îmbunătățește de asemenea eficiența inimii.

Lipsa grijii față de motorul corpului nostru duce le probleme grave de sănătate, iar bolile cardiovasculare reprezintă un adevărat flagel, constituind cauza a peste o treime din numărul total de decese la nivel mondial.

Acestea fac victime indiferent de vârstă, dar pentru a ajunge la anii bătrâneții și să ne bucurăm de ei, trebuie să îngrijim sănătatea noastră toată viață.

Bolile de inimă evoluează fără a da semne care să ne alerteze, până în momentul în care ajungem să constatăm că suferim deja de o afecțiune cardiovasculară severă sau – și mai rău – ne confruntăm cu un accident vascular major.

Din fericire, acest dușman atât de periculos a fost îndelung studiat de medicină ayurvedica și astăzi Ayurmed ne oferă un produs natural, Lyon Heart, care conține plante medicinale indiene, ce contribuie la menținerea sănătății și a funcționarii normale a inimii prin creșterea puterii de contracție și a randamentului mușchiului cardiac, precum și normalizarea ritmului bătăilor inimii.

Lyon Heart de la Ayurmed, experienţă personală

Proprietatile plantelor din compozitie Lyon HeartLYON HEART de la AYURMEDIau aceste suplimente încă din ziua în care le-am primit. Pentru mine aceste luni de vară au fost foarte aglomerate și stresante. Astfel am avut nevoie de un sprijin real pentru a recaptata echilibrul.

Știți că eu întotdeauna am spus că totul începe cu liniștea interioară, cu mulțumirea de sine și echilibru în tot și în toate. Vă vorbesc adesea despre bunăstarea organismului și despre armonie.  Aceste lucruri ar trebui să fie mai importante decât orice.

Ei bine, toate suplimentele de la Ayurmed, ascund în inima lor un strop din înțelepciunea indiană. Cumva vechii înțelepți care au pus bazele medicinii ayurvedice au știut sa strecoare ingrediente care aduc pacea interioară, iar eu simt acest efect din plin.

Suplimentul acesta este doar pentru adulți. Sunt indicate 1-2 tablete pe zi administrate cu 1 oră după mesele principale, timp de minim trei luni, însă eu am luat câte 1 tableta de 3 ori pe zi. Precizez că nu am nicio boală de inimă, însă stresul, tristețea, supărările şi chiar bucuriile, duc într-un final la o inimă bolnavă, de aceea cel mai bine este să o protejăm şi să îi oferim preventiv un boost de energie și sănătate.

Eu am tensiunea bună întotdeauna, singurul simptom ca să spun aşa fiind palpitațiile. Alteori când beau cafea încep să simt un ușor tremur, la fel și când sunt foarte obosită. Bineînțeles că am fost la un control de rutină și am făcut atât o ecografie cord cât și o electrocardiogramă şi mi-au spus că am o inimă de aviator, dar să nu trăiesc tot timpul cu „butonul de volum la maxim”.

Ei bine, Lyon Heart de la Ayurmed mă ajută să temperez puțin intensitatea vieții aducând un strop de liniște și armonie interioară, un somn odihnitor, rezistență mai ridicata la stres și un puls normal chiar și după ce beau cafea.

Consumat cu regularitate, normalizează pulsul, tonifica mușchiul inimii, susținând circulația sanguină și o funcționare normală a sistemului cardiovascular.

In plus, toate celelalte vitamine si minerate, iscusit ascunse intre ingredientele Lyon Heart de la Ayurmed sunt un tonic excelent pentru întregul organism.

Ayurmed

2 Comments on "O inima de leu, îngrijește sănătatea inimii tale cu Lyon Heart de la Ayurmed"

  1. Eu in momentul de fata iau pentru tensiune ceva suplimente de la ei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*