STR8 Ahead, calea olfactiva spre succes

STR8
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

STR8 Ahead, calea olfactiva spre succes

Ştiaţi că dintre cele 5 simţuri, doar mirosul este singurul capabil sa trezeasca cele mai puternice amintiri?

Percepţia mirosului este strâns legată de evoluţia noastră şi de capacitatea memoriei noastre de a-şi aminti senzaţii sau emoţii trăite. Astfel în momentul în care simţim o aromă ce la un moment dat în viaţa noastră ne-a creat o stare de bine, creierul nostru va anticipa sentimentul, creând o stare de comfort şi plenitudine. De aceea bebeluşii asezaţi langa un obiect vestimentar purtat de mamă se vor liniști imediat.

Deci… unii le numesc mirosuri, alții le zic arome sau miresme, esenţe sau fragancias, dar forma cea mai elegantă de a numi aceste brize cu atingeri florale este de … parfumuri. Indiferent de termenul folosit parfumurile sunt motive de fascinaţie pentru noi, de cele mai multe ori legate de sentimente, emoţii şi experienţe.

Nu se poate vedea, ci doar simţi când cineva miroase bine, dar imaginea mentală pe care o percep cei din jur, va lăsa o impresie de durată, o aromă rafinată adânc impregnată în memorie.

Parfumurile crează o aură elegantă celor care le poartă, îi îmbracă cu stil şi rafinament… apoi emană acea senzualitate care atrage ca un magnet.

STR8 Ahead
STR8 Ahead are piramida olfactiva perfect echilibrata pentru a impresiona si pentru a atrage atentia.

Note de inaintare sunt de bergamotă, piper și lavandă. Inima parfumului pulsează pe note de vanilie și iris, iar notele finale sunt de lemn de cedru.

Gama lansată la începutul anului, STR8 Ahead, le aduce bărbaților cinci noi produse alături de care să parcurgă drumul spre succes: Deodorant Spray, Gel de Duș, Eau de Toilette, After Shave Lotion și Deo Natural Spray. Mai mult, imaginea campaniei, Giannis Antetokounmpo, este unul dintre cei mai buni jucători de baschet la nivel mondial și un model de determinare: în 2013, anul său de debut, Giannis a fost cel mai tânăr baschetbalist al NBA și cel mai tânăr jucător european selecționat în liga All-Star a NBA care a câștigat premiul NBA pentru cea mai bună performanță.

Giannis și STR8 împărtășesc aceeași perspectivă, iar împreună încurajează toți bărbații să privească înainte și să rămână concentrați asupra obiectivului lor. Această viziune este esența colaborării lor și este tradusă prin mesajul: Ceea ce îți dorești este înainte! (What you want is ahead!)

 • Eau de toilette de 50 ml are un preț de 32 lei, iar cel de 100 ml 42 lei.
 • Deodorantul spray 150 ml este la un preț de 15 lei.

Produsele se regăsesc în oferta majorității supermarketurilor și a magazinelor de profil.

Pentru a afla totul despre noile game STR8, dar si despre tips&triks, concursuri si multe altele va invit sa ii urmăriti si pe canalele lor de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/STR8mywayRomania/

Instagram:https://www.instagram.com/str8myway_official/

Daca vei da click pe fotografia de mai jos, ai și tu posibilitatea de a câștiga un set #str8ahead

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "STR8 Ahead, calea olfactiva spre succes"

 1. Produse minunate de care sotul meu este foarte multumit.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*