Bucură-te de vară! Protejează-ți pielea cu produse din gama Elmiplant Sun

protectie solara Elmiplant Sun
Share the joy
 • 78
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Bucură-te de vară! Protejează-ți pielea cu produse din gama Elmiplant Sun

Chiar dacă vara se apropie de sfârșit, acum este momentul să faceți cumpărături pentru zilele însorite de vara viitoare. Magazinele sunt pline de reduceri la produse de protecție solară și articole de îmbrăcăminte dedicate sezonului cald, așadar … de ce nu?

Știm deja că soarele pare să devină tot mai puternic, răzvrătindu-se și pedepsindu-ne cu razele sale, prin urmare este vital să ne protejăm pielea înainte de a ieși la soare, cu atât mai mult, dacă este vorba de expunerea directă precum atunci când mergem la plajă.

Desigur că pielea trebuie să fie protejată în orice moment, chiar și în celelalte anotimpuri, când ieșim în parc sau când petrecem mai mult timp în aer liber și chiar în viață de zi cu zi, pielea fetei și a mâinilor ar trebui să primească binemeritata protecție. Pe lângă faptul că razele soarelui sunt principalul factor care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii, arsurile solare pot cauza cele mai îngrozitoare afecțiuni ale pielii.

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru și ne protejează de nenumărate riscuri. Cu toate acestea, nu îi întoarcem întotdeauna favoarea și pe lângă că este agresată de diverși factori de mediu, nu încercăm să o protejăm și noi la rândul nostru… măcar de razele nocive ale soarelui.

Tocmai m-am întors din concediu, pe care l-am petrecut pe litoral, și vreau să vă spun că am văzut doar un procent foarte mic de persoane care folosesc protecție solară, să nu mai spun că probabil acest număr se înjumătățește când vine vorba de produse utilizate după expunerea la soare.

Produsele Elmiplant despre care vă vorbesc astăzi, oferă o îngrijire adecvată și un plus de protecție pentru pielea noastră, mai ales în această perioadă a anului, când ne dorim cu toții un „bronz” frumos.

Importanța protejării pielii împotriva radiațiilor solare

Am subliniat de nenumărate ori că pielea are memorie, iartă dar… nu uită…

Așadar cel mai important motiv pentru a proteja pielea de soare este că indiferent de ce tip de piele ai, sau cât timp te-ai expus fără protecție, micro leziunile datorate arsurilor solare se cumulează, iar consecințele acestora sunt ireversibile.

De aceea este vital să ne protejăm pielea împotriva daunelor provocate de soare, iar pentru acest lucru Elmiplant a implementat produselor sale Optimum Sun Technology. Tehnologia aceasta oferă o protecție avansată atât împotriva lumii vizibile (VL), radiațiilor (UVA, UVB), cât și luminii în infraroșu (IR).

Ulei Spray Protector Spf30 Elmiplant Sun

Pentru a te bucura de o vacanță frumoasă și pentru a profita de vară, nu poți uita sănătatea, iar produsele de protecție solară sunt primele care trebuie așezate în geanta de voiaj.

Am început reviewul cu acest produs deoarece știu că toată lumea vrea un bronz accentuat, dacă se poate din prima zi de plajă, fapt pentru care nu folosește nimeni protecție solară, în speranța că pielea va capătă nuanța dorită până a doua zi.

Ulei Spray Protector Spf30 Elmiplant Sun

Ulei Spray Protector Spf30 are avantajele sale și oferă protecție ca o crema solară normală, pe lângă obținerea unui bronz uniform. În plus datorită pulverizatorului se aplică mult mai ușor și mai uniform.

Are un parfum exotic, se absoarbe rapid și nu lasă o peliculă uleioasă. Îmbogățit cu uleiuri prețioase, pe lângă protecție solară, oferă hidratare și hrănire intensivă până la cele mai adânci straturi ale epidermei.

Formula sa este îmbogățită cu un amestec unic de uleiuri vegetale ce accelerează procesul de bronzare. în același timp, sistemul de protecție fotostabila cu spectru larg FPS 30 și infraroșu (IR), pentru o protecție eficientă împotriva radiațiilor (UVB + UVA + IR), protejează pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui, precum îmbătrânirea prematură și alte afecțiuni degenerative ale pielii.

Loțiune Tan & Protect SPF30 Elmiplant Sun

Dacă ești în căutarea unui bronz de durată și o culoarea aurie a pielii, acest produs este minunat. Loțiunea Tan & Protect SPF30 accelerează bronzarea și vei avea imediat culoarea râvnită. Un alt punct favorabil este că nu pătează costumele de baie sau prosoapele pe care le utilizați.

Dacă nu protejezi pielea, arsurile pot duce la temutul melanom. Amintește-ți și folosește întotdeauna protecție solară, mai ales în timpul ora 10 la 16, pentru că nu-i așa? sănătatea este primordială.

Loțiune Tan & Protect SPF30 Elmiplant Sun

Atunci când pielea este expusă la soare fără protecție este predispusă la apariția ridurilor premature. Pielea îmbătrânește mai rapid, deoarece razele ultraviolete ard celulele care o protejează în mod natural.

Complexul Tan Boost, bazat pe combinația unor activi naturali accelerează procesul natural de bronzare și prelungește durata acestuia, oferind pielii un aspect sănătos. Sistemul de protecție fotostabila cu spectru larg FPS 30, infraroșu (IR) și Lumina Vizibilă (VL)*, pentru o protecție eficientă împotriva radiațiilor (UVB + UVA + VL +IR), protejează pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui, precum îmbătrânirea prematură și alte afecțiuni degenerative ale pielii.

Cu același parfum exotic, o consistență cremoasă și suavă, se întinde perfect fără a lăsa pelicula albă inestetică.

Loțiunea Tan & Protect SPF30 Elmiplant Sun se aplică, ori de câte ori este nevoie pentru a oferi o protecție excelentă.

Loțiune după plajă Elmiplant Sun

Sentimentul de a fi mângâiat de razele soarelui este extrem de plăcut. Senzația aplicării loțiunii după soare este apogeul stării de bine.

Aceasta loțiune este destinată celor care iubesc soarele, celor îndrăgostiți de plajă, dar mai ales celor cărora le place să-și răsfețe pielea.

Loțiune după plajă Elmiplant Sun

După plajă, pielea are nevoie de hidratare suplimentară și de o hrănire intensivă. Loțiunea după plaja Elmiplant Sun calmează, hidratează și îmbunătățește aspectul pielii. Formula conține ingrediente de origine naturală, care ajută la prelungirea bronzului.

Parfumul loțiunii este fresh, a mere verzi și aloe vera, iar senzația răcoritoare este de nedescris. Textura sa este suavă, lăptoasă, iar produsul se absoarbe rapid, nu conține parabeni, alcool, alergeni sau alte particule.

Formula sa este îmbunătățită cu Pantenol ce ajută la refacerea nivelului de hidratare a pielii și Extract de Aloe Vera 100% ce calmează pielea după expunerea la soare. De asemenea, conține HYDRO NUTRIENT 24H, un complex hidratant avansat, ce oferă hidratare imediată și o menține până la 24H și se absoarbe rapid, în timp ce racoreşte şi calmează pielea, asigurând un bronz de lungă durată.

Opinii finale după folosire Elmiplant Sun

Produsele din gama Elmiplant Sun sunt de o calitate excelentă, ideale pentru toate tipurile de ten, iar prețul pe care îl au mă fac să le recomand din toată inima. Eu folosesc produse Elmiplant de ani de zile, mă înțeleg foarte bine cu aceste loțiuni și sunt extrem de mulțumită de efectul pe care îl au.

protectie solara Elmiplant Sun pareri

Nu sunt lipicioase sau grase și datorită recipientelor pe care le au sunt ușor de folosit chiar și de către copii. În plus Elmiplant are creme de protecție solară speciale pentru copii sau cu diverse valori ale protecției SPF, nu conțin parabeni și sunt testate dermatologic.

Se pot achiziționa atât online cat și din magazinele fizice, de la raioanele de cosmetica.

Tie îți plac produsele Elmiplant?

Care este preferatul tău?

Mai multe informatii despre produse poti afla de pe paginile oficiale sau direct de pe site-ul Elmiplant.

Facebook: https://www.facebook.com/elmiplant/

Instagram: https://www.instagram.com/elmiplant/

 • 78
 •  
 •  
 • 1
 •  

Be the first to comment on "Bucură-te de vară! Protejează-ți pielea cu produse din gama Elmiplant Sun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*