Osteoporoza, ce este si cum o putem preveni cu OSTEOPOWER de la Ayurmed

OSTEOPOWER de la Ayurmed
Share the joy

Osteoporoza, ce este și cum o putem preveni cu OSTEOPOWER de la Ayurmed.

Corpul uman poate fi asemănat cu o casă. O construcție la care zidim din prima zi a vieții. La început prin grija mamei avem tot ce ne trebuie , dar uneori când devenim adulți, inconștienți, ne supunem corpul la tot felul de diete sau adoptăm un stil de viață dezordonat care șubrezește structura „clădirii” nostre.

Cândva, când eram însărcinată, medicul mi-a spus să mănânc din toate. Să nu treacă nici o săptămână în care nu am gustat ceva care să aducă un aport de vitamine și celelalte elemente atât de necesare unei bune funcționalități a organismului. Din toate… câte puțin și voi fi sănătoasă și eu și bebe. Şi aŞa a fost…

Când suntem tineri ne simțim sănătoși și puternici, ne gândim că până la maturitate mai este mult, că putem să ne plimbăm, să alergăm și să facem tot felul de nebunii, fără teama de a cădea și de a rupe un os, nu-i așa? Dar timpul trece mai repede decât ne așteptăm și prevenirea osteoporozei este o problemă importantă deoarece această afectează femeile, mai ales după instalarea menopauzei. De aceea astăzi vă invit să descoperiți beneficiile noului supliment ayurvedic OSTEOPOWER de la Ayurmed.

OSTEOPOWER de la Ayurmed

Ce este osteoporoza?

Osteoporoza este o boală a sistemului osos în care datorită unor factori favorizanți apare o scădere a densității masei osoase. Astfel, oasele devin mai poroase, creste numărul și mărimea cavităților din interiorul acestora, devenind astfel mai fragile, cu o rezistă scăzută la lovituri.

În osteoporoză crește riscul fracturilor de șold, una dintre cele mai frecvente și cele mai grave, deoarece este nevoie de intervenție chirurgicală și o recuperare anevoioasa.

Osteoporoza, se poate preveni?

Da, osteoporoză se poate preveni. De aceea trebuie să avem grijă de dieta noastră și la obiceiurile noastre de viață încă din timpurile copilăriei, când începe formarea oaselor. De asemenea, putem preveni osteoporoza de-a lungul vieții și consumând produse ecologice, naturale, care vor servi drept nutrienți suplimentari pentru a preveni apariția acestei boli.

Osteoporoza este o boală asimptomatică, adică nu are simptome evidente până când apare o fractură osoasă. Degradarea osoasă care provoacă boala poate fi de o asemenea amploare, încât o ușoară tensiune, cum ar fi o cădere din pricina unei împiedicări, poate provoca o fractură.

Apariția osteoporozei se datorează și unei serii de cauze sau factori care pot favoriza declanșarea acesteia.

 • Vârsta înaintată este un factor favorizant. Începând de la 50 de ani densitatea oaselor se poate diminua.
 • Sex: femeile au de 4 ori mai multe șanse de a suferi de osteoporoză, mai ales după menopauză. Deoarece secreția de estrogeni, hormonul feminin implicat în formarea oaselor, se diminuează considerabil.
 • Factori genetici predispun la apariția osteoporozei, dacă cineva din familia nostra suferă de această boală.
 • Unele medicamente sau anumite afecțiuni (diabet sau boli de rinichi) pot determina apariția osteoporozei.

OSTEOPOWER de la Ayurmed

Cum putem preveni osteoporoza cu OSTEOPOWER de la Ayurmed

În tinerețe celulele sistemului osos se reproduc foarte repede, reînnoindu-se frecvent, dar când ajungem la o anumită vârstă, aceste celule își încetinesc procesul de reînnoire. De aceea o fractură la o vârstă fragedă se reface mult mai rapid și mai ușor, în timp ce o fractură la vârstă a treia necesită o atenție specială.

Dar cu ajutorul noului supliment ayurvedic OSTEOPOWER de la Ayurmed, putem preveni și chiar ameliora aceasta afecțiune osoasă.

OSTEOPOWER conține plante ayurvedice indiene care susțin procesul de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor și cartilajelor după traumatisme sau efort fizic prelungit. Produsul susține mineralizarea și structura osoasă la persoanele vârstnice, precum și activitatea normală a inimii, presiunea sanguină, procesul de coagulare, contracția musculară, funcționarea normală a sistemelor nervos și imunitar.

Eu si familia mea folosim de foarte multa vreme suplimente ayurvedice de la Ayurmed. Adevărate descoperiri revoluționare acestea sunt menite să ofere soluția perfectă nevoilor fiecărui consumator. Produsele marca Ayurmed sunt create în urma a multor ani de cercetări, de specialiști cu mare experiență în domeniu, medici, farmaciști, cercetători etc.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub forma de tablete si siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucuresti.

Ingrediente OSTEOPOWER de la Ayurmed

Toate suplimentele de la Ayurmed sunt compuse doar din plante indiene, culese din zone în care nu există poluare, ceea ce face ca proprietățile acestora sa fie mai puternice, nealterate.

Ingrediente OSTEOPOWER de la Ayurmed

 • Coada calului are o compoziție bogată în minerale, cele mai importante fiind siliciu, aluminiu, mangan, potasiu și calciu. Siliciu este un mineral foarte important în procesul de absorbție a calciului, în formarea oaselor și cartilajelor și în regenerarea și repararea țesuturilor.
 • Extractul de sâmburi de struguri prin componentele pe care le are menține rezistență oaselor, asigura nutriția țesuturilor prin îmbunătățirea circulației și oxigenarea acestora.
 • Cătina, uneori denumită și doctorul casei conține o mare cantitate de vitamine (A, C, E) și minerale (calciu, magneziu, seleniu), cu ajutorul cărora contribuie la vitaminizarea și mineralizarea organismului, incetinind procesul de îmbătrânire.
 • Urzica vindecă și susține sănătatea. Este o sursă de excelență de clorofilă, beta-caroten, minerale, vitaminele B, clorofilă , vitamine A, D, E, și K, proteine. Urzică este o plantă cară datorită compoziției complexe menține oasele flexibile și puternice, păr, unghii și piele frumoase, mușchi și inimă sănătoasă și crește capacitatea creierul de concentrare și memorare.

OSTEOPOWER de la Ayurmed, păreri personale

Nu este prima dată când folosesc acest supliment. Ori de cate ori am avut ocazia l-am luat întocmai pentru propietăţile plantelor care îl compun. Cred ca am mai mult de 6 luni de cand il consum cu regularitate.

OSTEOPOWER de la Ayurmed

Cred ca primele efecte sunt un păr mai strălucitor, care creşte parcă mai repede, unghii mai puțin fragile și lipsa totală a durerilor osoase, care desigur la vârsta mea nici nu ar trebui să fie.

Efectele acestui supliment ayurvedic se vor vedea în timp, când vor trece anii și nu mă voi văita de dureri reumatice, când schimbarea vremii nu mă va afecta în nici un fel și când nu vor fi semne de osteoporoză. Pana atunci nu îmi rămâne decât să mă bucur de libertate de mișcare, de articulații sănătoase, de flexibilitate și de lipsa oricăror dureri osoase sau articulare. Sa ma bucur de un par strălucitor şi de unghiuțele mele pe care vi le arăt pe aici în tot felul de manichiuri.

O viata sănătoasă înseamnă echilibru în toate și cel mai bun tratament este prevenția! Aşadar cu ajutorul noului supliment ayurvedic OSTEOPOWER de la Ayurmed, putem preveni boala vârstei a treia care datorită alimentelor tot mai procesate, sărace în vitamine și minerale, începe sa își facă apariția tot mai devreme, tot la mai multe persoane.

Tu cum previi osteoporoza?

Ayurmed

5 Comments on "Osteoporoza, ce este si cum o putem preveni cu OSTEOPOWER de la Ayurmed"

 1. Cristina Barbieru | decembrie 3, 2017 at 6:57 pm | Răspunde

  E mai bine sa prevenim decat sa tratam asa ca e indicat sa luam aceste suplimente din timp, pentru a nu avea probleme pe viitor.

 2. Cred ca mi-ar prinde si mie bine la oase.

 3. Da e foarte bun articolul si nu stiam despre aceste suplimente naturiste. Osteporoza e o boală ce afectează în general femeile de vârstă a doua şi a treia şi într-adevăr este o afecţiune mai mult decât serioasă. Prevenţia este cea ma importană şi totodată foarte multe persoane nu conştientizează că este un lucru important.

 4. Cred ca le voi cumpara si eu deoarece ma lupt cu o poliartrita reumatoida si imi da mari batai de cap…..nu mai zic de durerile groaznice 🙁

 5. Osteoporoza e o boala grea care a inceput sa apara si la varste mai mici.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*