Îngrijește sănătatea inimii tale cu remedii ayurvedice – PRESSURE DOWN de la AYURMED

PRESSURE DOWN de la AYURMED
Share the joy

Îngrijește sănătatea inimii tale cu remedii ayurvedice – PRESSURE DOWN de la AYURMED

Bună dragii mei,
Astăzi vorbim despre sănătatea inimii și mai ales despre cum poți să menții tensiunea sub control doar cu ajutorul remediilor naturale  și a suplimentului PRESSURE DOWN de la AYURMED.

Cred că v-am spus în nenumărate rânduri că nu am probleme de sănătate. Beau multă cafea, mănânc multă ciocolata și cam cu atât atentez la sănătatea inimii mele. Însă stresul și faptul că lucrez foarte multe ore la calculator, precum și anii care se tot adună… îmi dau și mie palpitații uneori.

Hipertensiunea arterială este unul dintre principalii factori care crește riscul de a suferi un atac de cord. Conform unor studii științifice tensiunea arterială ridicată este unul dintre cele mai importante riscuri majore pentru sănătatea inimii.

Așadar luarea unor măsuri adecvate de-a lungul vieții, asigură o bună funcționare nu doar a inimii ci a întregului organism.

Menținerea unui nivel optim de tensiune arterială este fundamental, de aceea în primul rând trebuie să avem o alimentație adecvată toată viața, fără excese ce ar putea duce la obezitate sau diabet, boli strâns legate de sănătatea inimii.

Dieta ce inima o iubește

Dieta mediteraneană este cea mai recomandată pentru a menține o sănătate de fier, o siluetă de invidiat și hipertensiunea arterială sub control. De altfel o dietă bogată în legume, fructe și produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi, precum și carne albă și peste, aduce un echilibru în interiorul organismului, proportionand toți nutrienții necesari pentru o bună funcționare a fiecărei celule din corpul nostru.

5 porții de fructe consumate în fiecare zi, reduc riscul de a dezvolta probleme cardiace, deoarece sunt bogate în fibre, acid folic, antioxidanți și alte elemente fitochimice, astfel îndeplinesc funcții cardio protectoare.

Nu trebuie să uităm mișcarea și odihna!

Zilnic ar trebui să dedicăm jumătate de oră mersului pe jos sau exercițiilor fizice moderate pentru a păstra tonusul ridicat și sănătatea inimii.

De asemenea respectarea orelor de somn este un alt pas important în protejarea sănătății inimii.

Și depășirea orelor pe care le dedicăm muncii dăunează sănătății cardiovasculare pe termen lung. Potrivit unor studii medicale, după 48 de ore de muncă fără pauză crește riscul de infarct miocardic, angină pectorală sau alte tipuri de insuficientă cardiacă, așadar pauzele și odihna sunt foarte importante pentru sănătatea noastră.

PRESSURE DOWN de la AYURMED

Emoțiile fac bine creierului, dar chinuiesc inima

Îngrijirea bunăstării emoționale este și ea esențială pentru menținerea sănătății inimii. Tristețea, furia sau chiar euforia excesivă pot destabiliza chiar și cea mai sănătoasă inimă și deși riscul de a suferi un atac de cord asociat emoțiilor intense este scăzut, acesta totuși există.

Colesterolul la control dacă vrei o inimă sănătoasă

Colesterolul scăpat de sub control dublează riscul de atac de cord. Colesterolul perturbă buna funcționalitate a circulației și implicit afectează toate funcțiile inimii, astfel nenumărate voci din lumea medicală sfătuiesc să se evite supraponderabilitatea, să nu se fumeze, să se practice un sport regulat și să avem cu toții o dietă adecvată care să mențină su control nivelul colesterolului.

Cum ingrijesti sanatatea inimii tale

Hidratarea, alimentatia usoara, limitarea expunerii la soare sunt, asa cum bine stim, esentiale. Dar exista si remedii naturale care ne pot ajuta aparatul cardiovascular, remedii utile mai ales in aceste perioade caniculare, care ajuta sistemul nostru cardiovascular sa se adapteze mult mai bine la variatiile de temperatura si tensiune care apar foarte frecvent in perioada anotimpului cald.

Suplimentul alimentar Pressure Down de la Ayurmed mentine valorile normale ale tensiunii arteriale, pastrand elasticitatea si structura vaselor sanguine, sustine functionarea inimii, precum si sanatatea vaselor de sange si ajuta la eliminarea excesului de apa din organism. In plus, ajuta organismul sa se adapteze la efort, reducand riscul de hipertensiune arteriala, aritmie, insomnie, oboseala.PRESSURE DOWN de la AYURMED

Pressure Down de la Ayurmed, ingrediente

  • Withania somnifera (Ginseng-indian), radacina
  • Allium sativum (Usturoi), bulb
  • Tribulus terrestris (Coltii-babei), fructe
  • Leptadenia reticulata (Jivanti), parti aeriene
  • Acacia arabica (guma acacia, excipient)

Toate aceste plante, culese din zone unde poluarea nu este prezentă, au calități extraordinare ce îngrijesc sănătatea inimii noastre. Proprietățile plantelor contribuie la tonifierea generală și la obținerea de performanțe fizice și mentale normale în condiții de stres și oboseală susținând funcția cardiacă prin creșterea forței de contracție și menținerea tensiunii arteriale în limite normale.

Modul de utilizare și doza recomandată:
Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administrează la o oră după mesele principale, minim 1 lună cu posibilitatea de a prelungi.

Eu iau câte o tabletă pe zi, practic este o doză extrem de mică, dar luată cu jumătate de ora înainte de a adormi, mă liniștește și induce o stare de liniște interioară, adorm mai repede și implicit mă odihnesc mai bine.

Intenționez să iau tot flaconul, astfel încât să am 100 de zile odihnitoare, o vacanță de vară liniștită și perfectă.

Desigur, pentru probleme cardiace se consultă mai întâi medicul, apoi se începe tratamentul cu Pressure Down de la Ayurmed.

Pressure Down de la Ayurmed este recomandat pentru reglarea ritmului cardiac și normalizarea tensiunii arteriale. Ajută organismul să se adapteze la efort, în caz de suprasolicitare sau vârstă înaintată, reducând riscul de hipertensiune arterială, aritmie, insomnie, oboseală.

Tu ce faci pentru sănătatea inimii tale?

Ayurmed

Be the first to comment on "Îngrijește sănătatea inimii tale cu remedii ayurvedice – PRESSURE DOWN de la AYURMED"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*