Rezervare online la Rent a car Bucuresti

rent a car
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Rezervare online la Rent a car Bucuresti

Oamenii apeleaza la servicii de inchirieri auto Bucuresti in foarte multe situatii. Pana acum cativa ani, la acest gen de servicii apelau mai ales oamenii de afaceri, care calatoreau des in afara tarii si ce aveau nevoie de un autoturism atunci cand se intorceau in tara. Insa lucrurile s-au schimbat si azi din ce in ce mai multe categorii de persoane apeleaza la servicii de rent a car Bucuresti, fie pentru calatorii de afaceri sau placere, fie pentru a testa efectiv un automobil, fie pentru a impresiona pe cineva cu o masina deosebita, pentru anumite evenimente, etc.

Pe piata de profil activeaza foarte multe companii de acest gen, care ofera spre inchiriere tot felul de automobile si in anumite conditii. Am cautat pe Internet si am comparat mai multe astfel de companii, prin intermediul paginilor de web pentru a decide care astfel de companie se potriveste cel mai bine cu cerintele si nevoile mele.

Trebuie sa recunosc ca pagina de Internet, (respectiv site-ul oficial), al companiei Rent a car Bucuresti Goldenrent, mi s-a parut cea mai atragatoare. Pe site am gasit toate informatiile de care aveam nevoie, care sunt conditiile pe care trebuie sa le intrunesc, precum si flota auto. Am putut sa compar diversele tipuri de automobile si mai ales descrierile si informatiile tehnice, care mi s-au parut extrem de utile pentru cineva care inca nu a decis ce masina vrea sa inchirieze.

inchirieri auto

De asemenea, clientii au la dispozitie optiunea de a face o rezervare on line pentru masina dorita. Completarea formularului este extrem de usoara si rapida, iar interfata site-ului este intuitiva si prietenoasa, astfel incat chiar si persoanele care nu au multe cunostinte in ceea ce priveste navigarea pe Internet pot sa faca aceasta operatiune. Trebuie doar sa prezizati locul unde doriti sa va fie livrata masina (in aeroport sau in Bucuresti), data si ora la care aveti nevoie de masina, precum si data si ora la care veti inapoia masina. La finalul completarii formularului vi se afiseaza excat suma pe care o aveti de plata pentru inchiriere, precum si valoarea garantiei pe care trebuie sa o achitati (garantia vi se va restitui daca nu vor exista incidente). La data la care ati solicitat masina aceasta va va fi livrata la destinatia aleasa, veti semna contractul pe loc si veti achita suma necesara , iar masina va fi a dumneavoastra pe perioada contractuala. Totul este foarte usor si comod!

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Rezervare online la Rent a car Bucuresti"

 1. Mi se pare o solutie buna si comoda, fara prea multe batai de cap, indiferent de motive.

 2. Este perfect sa poti avea la dispozitie o masina atunci cand ai nevoie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*