Bucurie impreuna, remi jocul copilariei este premiu garantat in cea mai tare aplicatie

Share the joy

Bucurie împreună, remi jocul copilăriei este premiul garantat în cea mai tare aplicație

Am avut o copilărie fericită. Exact atât de fericită pe cât se putea pe vremea aceea. Părinţii s-au străduit să ne ofere tot ce se putea pentru ca noi să creştem fără a simţi lipsuri. Am avut păpuşi şi căruciorul aferent, muzicuţe chinezeşti, maşinuţe de tablă, şah, table, cărţi de joc, multe, multe cărți de citit şi remi.

Nu am avut patine, nici nu mi-am dorit pentru că îmi este frică să merg pe ele, iar bicicletă am avut doar cu 3 roţi, mai târziu nu era nevoie căci căţăratul în copaci în livada biunicilor era mult mai distractiv.

Am avut celebrul telefon blocat cu lăcăţel şi televizor alb-negru. Am jucat șotron, elasticul și „Ţară-ţară vrem ostași”, am avut și cel mai tare gadget de atunci – două sârme îndoite într-un anumit fel pe care trebuia sa le treci una în alta fără a strica puzzel-ul.

Când mă uit în spate, pare că a trecut o eternitate şi mă întreb când s-a strecurat pe lângă mine.

Îmi aduc aminte de seara în care tatăl meu a adus acasă un joc remi. Am jucat noul joc până la miezul nopţii. L-a luat special pentru că trebuia să mergem la mare cu nişte prieteni şi nu vroia să ne plictisim. O cutie mare din lemn, grea şi incomodă, pe care am plimbat-o cu trenul ani la rând, în toate taberele şi excursiile.

Astăzi mi-am adus aminte cu nostalgie de acele vremuri. Am primit din partea Auchan România un joc remi. Unul modern si usor, pe care fiul meu l-a acaparat din prima secunda. Cand si-a umplut pumnii cu piese am simțit exact aceeasi emoție ca acum foarte multi ani, când eu însămi am făcut același gest în fata părinților mei.

Şi tu poţi primi un joc remi dacă intri pe site-ul bucurieimpreuna.ro şi te joci, până pe dată de 10 iunie 2017, strângând toată familia la un loc.

Bucurie Impreuna

Kit-ul de joacă în familie este o colecţie de 8 provocări amuzante pentru întreagă familie, o medalie haioasă, o diploma şi un joc de remi sunt premii garantate, tot ce trebuie să faci este să termini jocul din aplicaţie să poţi primi codul cu ajutorul căruia poţi ridică premiul în fiecare dintre zilele de vineri rămase (astăzi 2 iunie şi 9 iunie între orele 16 şi 20) de la Happy Team.

remi

Dacă ţi-ai ridicat premiul de la #HappyTeam din centrul comercial ai şansa să câştigi şi o super vacanţă distractivă cu toată familia la Disneyland Paris. Fiecare persoană care îşi ridică premiul din centru comercial cu ajutorul codului va intră într- o tombolă a cărui premiu este chiar excursia! În aplicaţie este o lista cu magazinele participante pe care trebuie să o verifici pentru a vedea care este cel mai aproape de tine.

Mult succes şi distracţie maximă în familie!

Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil ca acest joc să ajungă la mine strârnidu-mi atâtea amintiri: @Parenting PR , @Lavinia Pavel si @Raluca Badita.

1 Comment on "Bucurie impreuna, remi jocul copilariei este premiu garantat in cea mai tare aplicatie"

  1. Sa va jucati fericiti impreuna?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*