Depozit-Online.ro cel mai mare magazin online de materiale de construcţii

decor baie
Share the joy

Depozit-Online.ro cel mai mare magazin online de materiale de construcţii

Cu toţii visăm la case frumoase, cu interioare luminoase şi decoruri mirifice, care să ne umple inima de bucurie ori de câte ori rostim cuvântul acasă. Revistele de specialitate ne ademenesc cu imagini superbe, ale unor camere perfecte emană căldură şi o stare de bine de nedescris. Dar de la o imagine de revista până la interiorul case noastre nu e decât un pas.

Chiar dacă apartamentele de bloc sunt destul de mici, cu puţină imaginaţie , materiale de calitate şi mobila adecvata, putem obţine un rezultat satisfăcător. Dacă un dormitor sau salonul pot fi desenate într-un stil minimalist, baia şi bucătăria sunt cele care trebuie să fie atent gândite pentru o funcționalitate şi un aspect cât mai plăcut.

Baia este adesea cea mai mică camera din casă dar, asta nu trebuie să ne oprească din a decora aşa cum ne place, chiar şi doar pentru câţiva metri, se merită să acordăm o atenţie deosebită acestui spaţiu pentru a-l face cât mai confortabil posibil.

Fără a fi nevoie să facem mult deranj în casă, există mai multe idei pe care să le punem în aplicare pentru a putea schimbă total înfăţişarea băii noastre.

Dacă nu ne permitem să schimbăm gresia şi faianţă, atunci putem cumpără un nou chit pentru rosturi, iar pereţi şi podeaua vor străluci că noi.

Un alt truc pentru a transformă spaţiul mic şi înghesuit din baie, într-unul care pare mai larg este acela de a schimbă corpurile de iluminat şi a monta oglinzi cât mai mari , fără ramă.

Mobilier baie

Dar , punctul final îl va da mobilierul de baie. Un mobilier baie în nuanţe deschise, suspendat pe peretele băii, va părea că adaugă câţiva metri de largheţe în plus, acestei încăperi.

Cel mai frumos şi modern mobilier de baie, îl găsiţi acum în promoţie pe Depozit-online.ro. Pentru baia mea eu am ales un mobilier alb, iar oglindă şi panelul de dus tot de aici l-am luat.

Pe lângă promoţiile avantajoase, Depozit-online.ro, oferă transport gratuit de la o anumită suma. În plus dacă te prezinţi în magazin pentru a face cumpărături, poţi obţine un card avantaj şi poţi plăti în rate fără dobânda, direct în magazin.

Depozit-Online.ro este cel mai mare magazin online de materiale de construcţii, finisaje, instalaţii sanitare, mobilier de baie, electrice, scule şi unelte. Au din stoc cea mai variată gama de produse pentru casă , raport bun calitate-preţ şi cea mai diversificată modalitate de plata, inclusiv în rate fără dobânda.

Misiunea Depozit-online.ro este aceea de a furniza prompt servicii şi produse de calitate la cel mai bun preţ de pe piaţă.baie

Be the first to comment on "Depozit-Online.ro cel mai mare magazin online de materiale de construcţii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*