3 ocazii pentru a comanda online flori cu livrare în București

Trimite flori online
Share the joy

3 ocazii pentru a comanda online flori cu livrare în Bucureșți

Zilele astea mi-am tot lipit nasul de fereastră uitându-mă urât la vremea rea. În colțul străzii florăresele zgribulite încercau să îmbie trecătorii cu buchete flori ciufulite, învelite în folii de plastic ude. Le-am privit tristă întrebându-mă unde s-a pierdut toată splendoarea lor, gândindu-mă cum ar străluci dacă ar sta undeva protejate și elegant ambalate, cat de minunate ar fi.

Astăzi, când poți trimite flori online atât de ușor, înfloratele de pe stradă par ofilite și ponosite pe lângă buchetele impozante pe care le poți cumpăra la o florărie online.

Ador florile! Acestea au fost considerate dintotdeauna un semn de respect, de dragoste sau de mulțumire, putând fi oferite în orice ocazie. Dacă doriți să surprindeți, să impresionați, să fascinați sau să aduceți un pios omagiu, un aranjament floral este una dintre modalitățile cele mai elegante de a face acest lucru.

Cu toate astea, trebuie să fiți conștienți că niciun buchet de flori luat de la colț de stradă nu poate fi comparat cu compozițiile superbe pe care le realizează o florărie online. Aranjamentele florale de aici sunt perfecte pentru a fi oferite ca un cadou foarte special, de aceea astăzi te invit alături de mine să descoperim trei situații cu adevărat speciale când un curier flori te poate scoate din încurcătură.

trimite flori online

1. Trimite buchete de flori iubitei, acasă sau la serviciu

După cum știi, un buchet de trandafiri roșii este cea mai arzătoare declarație de dragoste care se poate face. Nicio femeie nu poate refuza un trandafir îndrăgostit, iar dacă îi faci o surpriză și îl primește acasă sau la serviciu, ai cucerit-o pentru totdeauna.

Dragostea nu are o definiție exactă. Reacții chimice se petrec în creierul nostru și cumva chimia adevărată creează o legătură magică, specială și unică între doi oameni… așadar dacă eşti îndrăgostit şi vrei să ştie cât de mult o iubești, alege un trandafir roşu ce-i va spune: „tu eşti dragostea mea”, jură-i amorul etern cu un buchet înflăcărat şi ea te va iubi înzecit, pentru că iubirea e cel mai minunat sentiment pe care îl putem trăi.

Dragostea ne schimbă percepţia asupra a tot ce ne înconjoară. Iubim la orice vârstă, iubim chiar dacă firele albe încearcă să potolească inima… Ne tremură sufetul când cel drag apare în faţa noastră, ne fâstâcim, ne înroșim și ne pierdem capul de drag… uneori iubim atât de mult încât zilele par să fie un nesfârșit lanț de clipe de fericire.

Imaginează-ți ce surpriză frumoasă ar avea când tocmai v-ați sărutat la despărțire, iar la birou o așteaptă un curier flori cu cel mai frumos și parfumat buchet, sau în timp ce încă îmbrățișează perna ce păstrează parfumul tău, primește flori acasă trimise special cu o comandă online flori. Minunat, nu-i așa?

Trimite flori! Buchete delicate, elegante și înmiresmate care să fie ambasadorii tăi și negreşit îţi vor transmite dorinţele şi îţi vor face cunoscute sentimentele. Florile au un limbaj aparte, auzit doar de gânduri şi înţelese doar de inimă. Câtă încântare pot exprima petalele şi câte vorbe parfumate pot aduce pe buzele îndrăgostite? Dăruiește flori și vei afla!

Trimite flori online

2. Urează-i la mulți ani cu o livrare de flori surpriză

Dacă locuiești în capitală sau ai o persoană dragă acolo și vrei să o faci fericită cu ocazia zilei onomastice, apelează cu încredere la livrare flori în Bucureșți, pentru că să dăruieşti flori este cel mai rafinat gest de prietenie, cea mai sofisticată dovadă de dragoste sau cel mai profund semn de respect. Nici măcar nu trebuie să aştepţi ocazii deosebite să oferi aranjamente florale, fiecare zi poate fi specială. Nici măcar nu trebuie să coborî până la colţ să cauţi o florăreasa. Exact atunci când pe neaşteptate simţi că trebuie să dăruieşti zâmbete, opreşte-te la cea mai bogată florărie online şi alege de acolo buchetele cele mai fericite.

Iubim cu patos, cu recunoştinţă, cu încredere, cu respect şi ne dorim ca cei pe care îi iubim şi îi respectăm să se ştie iubiţi și să simtă parfumul dragostei noastre. Iar cea mai simplă metodă de a spune „te iubesc” , „la mulți ani”, „mă gândesc la tine” sau ” te respect” este un minunat buchet de flori gingașe, cu petalele proaspete,, sărutate de boabe de rouă.

Surprinde-ți părinții, prietenii, cunoștințele și pe toți cei dragi cu o trimitere de flori acasă, fie la ziua lor, fie fără nicio ocazie specială. Un aranjament elegant, însoțit de o dedicație unică, va impresiona pe oricine, oricând.

3. Livrare coroane funerare în Bucureșți

Dragostea, încrederea, sprijinul, compasiunea, omagiul… toate pot fi arătate cu o floare, iar când cineva drag ne părăsește pentru totdeauna, un ultim și pios omagiu tot cu un aranjament floral îl poți arăta.

Iar când durerea și lacrimile te doboară, tot online este mai bine să cauți flori și să ceri o livrare coroane funerare direct la locul unde se aduce ultimul omagiu. În acest fel nu mai este nevoie să te plimbi prin oraș cu coroana, să fii privit cu milă și compasiune sau ochii curioși să te iscodească întrebător.

Un curier flori te va ajută când vine vorba de depunere coroane și atunci când nu poți ajunge tu personal. Cand distanta e prea mare sau durerea prea apasatoare. Nu trebuie decat să alegi modelul într-o florărie online, iar aceștia se vor ocupă cu livrarea coroanei funerare la adresa stabilită.

coroana funerara online

Prin trimiterea unei coroane, a unui cos cu flori, a unui buchet sau a oricărui aranjament floral, pe lângă faptul că ne exprimăm condoleanțele rudelor și persoanelor apropiate celui decedat, ne arată și sentimentele noastre față de ceea ce a reprezintat pentru noi. Este important, deci, să alegem cu atenție florile și plantele pe care le vom include în aranjamentul floral pe care îl oferim atunci când transmitem condoleanțele noastre.

Într-un moment atât de greu precum despărțirea de cineva iubit, de multe ori ne aflăm în incertitudinea de a nu știi ce fel de aranjament floral să aducem pentru ultimul rămas bun. De aceea cel mai recomandat este sa apelam la specialiștii unei florarii online. Aceștia ne vor scoate din încurcătură întotdeauna.

Florile sunt minunate și șoptesc cuvinte parfumate pline de iubire și respect.

Tu ce faci când ai nevoie de un aranjament floral?

1 Comment on "3 ocazii pentru a comanda online flori cu livrare în București"

  1. Valeria Chertes | iulie 9, 2018 at 9:40 pm | Răspunde

    Este o idee foarte buna cu floraria on line.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*