Am testat noua gamă de măști faciale premium de la 7th Heaven – RENEW YOU

noua gamă de măști faciale premium de la 7th Heaven - RENEW YOU
Share the joy

Am testat noua gamă de măști faciale premium de la 7th Heaven – RENEW YOU

Îngrijirea constantă, cu produse adecvate, ajută la menținerea unui ten tânăr, luminos, care își păstrează fermitatea vreme îndelungată, păcălind anii.

Știm cu toții că oboseala, stresul, somnul tot mai puțin, hidratarea incorecta, alimentația, vârsta, poluarea și chiar plimbările prin soare fără protecție, pot provoca apariția ridurilor premature și duce la imprimarea unei imagini de piele obosită, lipsită de strălucire.

Astăzi vă aduc în atenție noua gamă de măști cu efect imediat de la 7th Heaven – RENEW YOU: o gama premium de măști pentru față ce au în compoziția lor ingrediente de top printre care și aur de 24 K și luminează tenul în mod natural.

Unul din motivele pentru care eu ador măștile 7th Heaven este că sunt foarte ușor de folosit, gata pregătite pentru răsfăț imediat și au în compoziție ingrediente naturale. Majoritatea măștilor 7th Heaven sunt pentru toate tipurile de piele, le puteți aplica pentru a îmbunătăți luminozitatea pielii într-un mod natural și pentru o îngrijire constantă ce în timp va încetini procesul de degradare a pielii.

Se recomandă aplicarea acestor măști de una sau două ori pe săptămână, în funcție de necesitățile tenului. Veți observa diferența! În plus efectul este imediat, deoarece ingredientele hrănesc pielea în profunzime, redându-i strălucirea.

Dacă sunteți în căutarea unui tratament de lux pentru piele, cel mai tare lucru care există astăzi sunt măștile cu aur de la 7th Heaven. Acestea au în compoziție mici particule de aur de 24 K care aplicate pe piele, au un efect de revitalizare și regenerare.

Frumusețea de aur – noua gamă de măști faciale premium de la 7th Heaven – RENEW YOU

Știm aurul este pentru bijuterii sau folosit în situații medicale. Dar, aur pentru întinerirea pielii?

Se spune că prima care a folosit aurul pentru a întineri a fost Cleopatra. În plus față de băile sale cunoscute cu miere și lapte, avea o mască făcută din aur, pe care o folosea în fiecare seară pentru a dormi.

Și Elizabeth Taylor a fost o altă utilizatoare împătimită a măștilor cosmetice făcute cu praf de aur, pentru a-și păstra frumusețea și tinerețea pielii. Acum înțeleg secretul frumuseții sale, pentru că nouă gamă de măști faciale premium de la 7th Heaven – RENEW YOU este pur și simplu uluitoare!

Cum funcționează aurul pe piele?

Pare incredibil și gurile rele blamează măștile cu aur, însă știți voi… vulpea care nu ajunge la struguri, zice că sunt acri.

Ei bine, este demonstrat științific că atunci când aurul intră în contact cu pielea producerea de colagen crește. Colagenul se găsește în mod natural în piele și este o proteină care dă fermitate țesuturilor, ceea ce îl face un tratament ideal pentru femeile de peste 35 de ani, vârstă după care se estimează că producția colagenului se diminuează.

Noua gamă de măști faciale premium de la 7th Heaven – RENEW YOU nu pot fi considerate un tratament select, mai degrabă se încadrează în gama medie de preț. Măștile 7th Heaven sunt comercializate la secțiunea beauty a oricărui supermarket sau în magazinele online consacrate și au prețul cuprins între 15 și 30 lei.

Cum se aplică măștile 7th Heaven – RENEW YOU

Mai întâi se efectuează o curățare profundă a pielii, eu v-am mai povestit despre alte măști de la 7Th Heaven și v-am spus că le folosesc după duș, când porii sunt deschiși.

Măștile sunt de unică folosință și potrivite pentru toate tipurile de piele, cu efect instant și o stare de bine care te face să mergi la culcare fredonând.

Măștile Renew You de la 7th Heaven sunt cruelty-free, produse în Coreea de Sud și Marea Britanie.

Cele mai noi măști realizate cu nano particule de aur ne promit ca acest ingredient miraculos, cuprins în tabelul lui Mendeleev a mers întotdeauna mână în mână cu frumusețea și tinerețea . Nu există nici un truc, aurul înlătură semnele de îmbătrânire astfel încât acum avem posibilitatea de a aborda sarcina de a păstra tinerețea pielii și de a ne răsfăța în același timp.

Mască hidrogel detoxifiantă cu cărbune și 7 fructe de pădure

7th Heaven - RENEW YOU Masca hidrogel detoxifianta cu carbune si 7 fructe de padure pareri

Masca cosmetică hidrogel detoxifiantă cu cărbune și 7 fructe de pădure a adunat într-un singur produs beneficiile puterii de restaurare a aurului și a celulelor naturale din plantele suculente culese din cele mai pure păduri.

Valoarea adăugată avantajelor indiscutabile ale aurului din acest tratament exclusiv sunt celulele miraculoase ale plantelor care păstrează celulele pielii noastre sănătoase, extractul de ceai verde cu efect detoxifiant și cărbunele activ care aduce un echilibru în păstrarea pielii curate și luminoase, eliminând excesul de sebum. Toate acestea împreună pot restabili tinerețea chipului care rezultă dintr-o piele luminată și netedă.

Aceasta masca este recomandata unui ten gras sau mixt și lasă pielea catifelata, cu aspect mat, vizibil îmbunătățit.

Masca cu foiță de aur 24k pentru fermitate

Masca cu foita de aur 24k pentru fermitate - 7th Heaven - RENEW YOU

Conține principii active și nano particulele de aur ce sporesc producția de colagen, care acționează ca un boost de fermitate. Aminoacizi puternici și extractul de anason hidratează în profunzime, netezind ridurile fine.

Această mască revigorează pielea, restabilește luminozitatea, hidratează și îndulcește cele mai marcate linii de expresie pe care de cele mai multe ori le considerăm imposibil de acoperit.

Masca gold pentru ochi cu Q10 și extract din boabe de soia

Masca gold pentru ochi cu Q10 si extract din boabe de soia, pareri

Măștile pentru eliminarea cearcănelor mă fascinează. Încă nu îmi dau seama cum sunt atât de eficiente, dar le-aș folosi zilnic sau cel puțin de fiecare dată când ajung în pat după miezul nopții și oglinda suferă a doua zi. Acestea sunt sub formă de plasturi ca o semilună și se plasează sub ochi, timp de douăzeci de minute. Textura răcoritoare calmează zona conturului, umflăturile și cearcănele dispar, iar liniile de expresie, ridurile și semnele de oboseală sunt netezite și se atenuează vizibil.

Ingredientele active și nanoparticulele de aur, grăbesc recuperarea pielii sensibile din jurul ochilor, hidratând-o în profunzime, restabilind strălucirea naturală și frumusețea pielii.

Aurul de 24K oferă putere pielii pentru a se regenera și a îmbunătăți aspectul în zonele cele mai delicate ale feței. Folosirea acestor măști duce la oxigenare mai mare la nivel celular prin atenuarea producției de melanină care are ca rezultat apariția petelor din cauza vârstei.

Masca Pro Age pentru echilibrarea profundă a pielii

Masca Pro Age pentru echilibrarea profunda a pielii, pareri

Această mască facială a fost creată cu o formulă lichidă special, impregnând foița de bambus, îmbogățind-o cu puternice ingrediente anti-îmbătrânire cum ar fi vitamina B5.

Masca oferă o îngrijire luxuriantă, netezește pielea, calmează, reface și ajută la prevenirea apariției liniilor fine de expresie. Marele avantaj al acestei măști este crearea unui strat de etanșare care să permită o penetrare mai mare a nutrienților și a substanțelor active decât cea a unei măști comune. Odată ce tratamentul este terminat, pielea este strălucitoare, proaspătă, moale și elastică.

De neratat!

Roller jad pentru eliminarea stresului

În plus față de măștile cu aur care hidratează și îngrijesc pielea, ajutând-o să rămână tânăra, eu folosesc și un roller de jad, pe care l-am primit în această campanie și pe care mi-l doream foarte tare.

Acesta îl păstrez în frigider și îl folosesc întotdeauna rece. Responsabil pentru furnizarea fermități și revigorării pielii și jadul rece elimină tensiunea feței cauzate de stres.

Se folosește în sens ascendent, plimbându-l pe zonele cu probleme, întotdeauna în același sens.

Folosit împreună cu măștile din nouă gamă de măști faciale premium 7th Heaven – RENEW YOU, face minuni pe tenul obosit, redându-i strălucirea.

Toate măștile 7th Heaven au instrucțiuni de folosire, așa că nu aveți cum să greșiți. Se aplică pe pielea curată și uscată și cu atingeri suave cu vârful degetelor,se activează ingredientele pentru a pătrunde în piele.

Ce spui? Încerci un răsfăț auriu?

Pe cei de la 7th Heaven și măștile lor fabuloase îi găsiți pe pagina oficială de facebook si cea de instagram

Urmărește-mă și poți câștiga și tu un set de măști faciale premium de la 7th Heaven – RENEW YOU!

Concursul va începe pe 1 august!

1 Comment on "Am testat noua gamă de măști faciale premium de la 7th Heaven – RENEW YOU"

  1. Ador mastile, prima incercata a fost cea pentru fermitate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*