Office style, rochia creion – o ținută perfectă pentru orice ocazie

OOTD office style
Share the joy

Office style, rochia creion – o ținută perfectă pentru orice ocazie

Întotdeauna mi-au plăcut ținutele elegante. Nu port culori fistichii și nici obiecte vestimentare extravagante, care să lase la vedere mai mult decât e necesar, de fapt mi se pare că e mai sexy o rochie maxi decât un mini dress, pentru simplu fapt că prima incită curiozitatea, în timp ce ultima expune totul fără să ceară nimeni nimic.

Însă când vine vorba de mers la job, se consideră că ar trebui să ai un outfit elegant și sobru, ce îți oferă un aer sofisticat, ideal într-un mediu de lucru serios.

Adevărul este că stilul office poate îmbina majestuos stilul sofisticat, cu distracția și confortul tinereții, de aceea astăzi vreau să vă arăt ultima mea rochiță de pe site-ul Femme Luxe, ideală de purtat chiar și la birou.

Deși nu există anumite limite, cel puțin la noi în țară, pentru a merge la muncă nu trebuie să abuzezi de nicio tendință fashion, există anumite reguli care trebuie respectate. Primul lucru este să cunoști codul vestimentar al companiei cu care colaborezi. Deși multe dintre acestea dau acum libertate angajaților lor, în special femeilor de a purta rochii și fuste colorate, pentru aceste piese vestimentare trebuie luată în considerare o lungime relevantă pentru a nu cădea în vulgaritate.

Un alt aspect de luat în considerare este tipul de îmbrăcăminte folosit, nu este potrivit să purtați decolteu foarte adânc sau transparențe extrem de pronunțate sau dacă totuși vă plac atât de mult, întotdeauna să le mascați cu o eșarfă sau un sacou cambrat.

OOTD rochie creion

OOTD: Office style

Office style permite mai multe opțiuni pentru a evita ținutele neadecvate, fără a pierde din eleganță. Astfel, nu este întotdeauna necesar să purtați tocuri, pantofii tip balerini sunt ideali când vine vorba de confortul la birou.

Primul lucru de care trebuie să vă amintiți atunci când îmbrăcați vă să mergeți la job este că ar trebui să dați întotdeauna o notă personală le ceea ce purtați. Poți avea un aspect sofisticat și tineresc în același timp, fără a te abate de la codul vestimentar.

Rochia stil creion, cea mai reușită vestimentație de mers la job

Dacă doriți să purtați o rochie, stilul office vă permite să folosiți anumite ținute implicite, iar rochia stil creion este una dintre cele mai elegante și mai sofisticate.

De altfel această rochie poate trece cu ușurință de la aspectul sobru și elegant, ideal pentru stilul office, la o imagine sofisticată, de club sau cină. Ei bine, asta pentru că rochia de astăzi poate fi purtată în două feluri și doar coborând mânecile pentru a dezgoli umerii transformi o rochie cuminte într-una sexy și incitantă.

Lungimea midi mie mi se pare extrem de elegantă, ce poate fi purtată în orice împrejurare fără să greșești.

office style dress

Eu am luat măsură 10 UK pentru 40-42 măsură europeană, dar de această dată ar fi mers să iau un 12, pentru că eu am bustul generos și nu o pot purta cu umerii dezgoliți, deoarece materialul ușor elastic, nu permite.

Rochia are un cordon care poate fi purtat legat în față sau în spate, iar partea din față a decolteului este suprapusă, tocmai pentru a lasă loc transformărilor. Mâneca este cazută, gen bufantă, care se termină cu bată.

Această rochie se îmbracă cu ușurință, chiar dacă nu are fermoar, fapt ce o transformă într-o ținută sobră, fără elemente care să atragă atenția.

Materialul este excelent, nu se electrizează, nu se sifonează, nu se ridică și nu se încrețește.

office style dress

Black Belted Bodycon Midi Wrap Dress – Angelica este o rochie superbă, care nu ar trebui sa vă lipsească din garderobă. Cu siguranță eu o voi cumpăra și în alta culoare, o măsură mai mare, să o pot purta cu umerii goi.

Ținutele office nu ar trebui să fie un calvar, trebuie doar să vă amintiți regulile de bază ale dress codului și să le combinați cu stilul personal pentru a crea echilibrul perfect.

Pentru restul timpului puteti alege dintre aceste minunate Satin Dresses.

Ce spuneți? Nu-i aşa ca și acestea sunt frumoase, nu se încadrează la ținute office, dar sunt foarte draguțe.

10 Comments on "Office style, rochia creion – o ținută perfectă pentru orice ocazie"

  1. Rochița ta este foarte frumoasa și îți vine de minune.

  2. Arati super, iti vine perfect, nu ai burtica si astfel de rochii ti se potrivesc perfect

  3. Foarte bine îți vine această rochie, și lungimea, și croiul sunt potrivite. Mă văd îmbrăcată într-o astfel de ținută, este feminină și elegantă.

  4. E drăguță rochița, ție îți stă chiar bine. Merge și ca ținută office.

  5. Este minunată și perfectă stilului office. Ți se potrivește foarte bine și stilul dar și culoarea. Felicitări pentru alegere!

  6. Imi place rochita ta. Se aseaza frumos pe corp si te pune frumos in evidenta

  7. Te avantajeaza tinutele de genul. Iti vine bine rochita.

  8. Imi place tare mult cum iti vine rochita. De data aceasta am ales ceva mai sport, dar cu siguranta data viitoare ma axez si eu pe ceva office.

  9. Cat de fain iti vine, si eu am rochița, doar ca pe rosu, e bestiala. 😊 😊

  10. Daca ai o silueta perfecta, sigur ca o rochie creion te avantajeaza. EU prefer rochiile largi, cat de cat, ca am slava Domnului ce acoperi!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*