Gene fir cu fir vs gene 3D, ce alegem să purtăm de sărbători

gene individuale
Share the joy

Gene fir cu fir vs gene 3D, ce alegem să purtăm de sărbători

Genele sunt cele mai spectaculoase elemente ale fizionomiei noastre. Ele ne pot ajuta să avem o privire profundă, misterioasă și seducătoare, modificând optic imaginea ochilor. Și cine nu ar vrea să poarte gene mai groase, mai lungi și pline de volum cu aspect de gene 3D?

O privire spune multe despre o persoană, iar genele sunt o parte esențială atunci când ne referim la machiaj și frumusețe . Dintotdeauna experții din industria beauty au încercat să găsească soluții pentru ca genele noastre să pară mai lungi, mai dese și mai groase, de la machiaj până la gene aplicate, soluții una mai reușită decât alta. Adevărul este că astăzi, putem găsi o infinitate de propuneri pentru a prelungi și a oferi mai mult volum genelor noastre, oferind privirii profunzime și o imagine de impact, însă nimic nu se compara cu genele 3d sau cu aplicarea de gene individuale.

Știm cu toate că o privire frumoasă, conturată de gene lungi, completează orice gest, pentru că acestea evidențiază și delimitează elegant linia obrajilor și a nasului, având posibilitatea de a schimba aspectul, chiar dacă nu purtăm prea mult machiaj, așadar ce poate fi mai bun decât să avem genele frumoase și perfecte în orice moment?

Sunt multe modalități de a avea grijă de ele, astfel încât acestea să fie sănătoase și lungi fără mult efort. Desigur nu trebuie să cheltuim o avere pe produsele cosmetice pentru a îngriji genele. Există însă și trucuri simple cu rezultate excelente pentru gene frumoase și sănătoase.

Folosirea genelor false sau a extensiilor pentru a evidenția frumusețea ochilor este o tendință în industria beauty care în ultimii ani a devenit aproape o necesitate pentru orice femeie. Înainte, genele false erau doar pentru scenă, editoriale sau pentru defilările de modă. Astăzi, genele false sunt un accesoriu de frumusețe absolut indispensabil.

Extensii gene, gene 3D și gene false, un trend beauty pe care trebuie sa îl adoptăm

Celebrități precum actrițele și modelele cunoscute, dar și artiștii makeup, au încorporat genele false în rutină zilnică de frumusețe pentru a uita de rimel și pentru a fi impecabile, evidențiind genele cu un volum și aspect impresionant, fără a pierde timpul în față oglinzii.

Astăzi găsim diverse tipuri de gene false și extensii ale genelor, de la cele din păr natural, la cele extravagante cu puf și chiar cu aplicații de paiete.

Diferența dintre cele acestea este că genele false sunt cele tip bandă completă și sunt aplicate pentru o anumită ocazie și apoi îndepărtate în procesul de demachiere, în timp ce extensiile durează trei până la patru săptămâni având un aspect mai natural, fiind gene individuale aplicate fir cu fir și lipite pe genele noastre naturale.

Despre gene 3D v-am mai vorbit pe blog. Chiar și eu le utilizez ocazional pentru că sunt foarte ușor de pus și comod de purtat. Acestea sunt de obicei câte 2 în set, vin montate pe o bandă adezivă care se lipește de pleoapă și care se dezlipește la sfârșitul zilei.

Extensiile însă, sunt semi permanente și pot fi utilizate pe o perioadă nedeterminată atâta timp cât sunt puse corect pe genele naturale.

Astăzi aproape orice cabinet cosmetic care se respectă oferă posibilitatea de a beneficia de acest tratament de înfrumusețare care îți permite să arăți radiant, cu aspect proaspăt și impecabil, chiar din momentul în care ai ridicat capul de pe pernă.

gene 3D

Primul pas spre gene frumoase: alegerea tipului de gene pe care le purtăm

Chiar și genele 3D tip bandă pot fi puse la salon. De altfel este recomandat să ne adresăm unui salon pentru că și acestea au nevoie de îndemânare pentru a avea o imagine impecabilă. În plus genele tip bandă se pot folosi la ocazii speciale când în general se poartă și un machiaj special, astfel că makeup artistul va aplica genele fără probleme.

Pentru gene fir cu fir obligatoriu trebuie să vă adresați unui cosmetician profesionist deoarece este esențial să aibă grijă de genele voastre naturale și să folosească produse de calitate.

De asemenea, asigurați-vă că atât materialul din care sunt fabricate genele, cât și adezivul folosit pentru a le lipi sunt testate și omologate. Cele mai folosite extensii sunt părul natural, mătase, poliester sau nurcă.

Dar ce sunt de fapt genele fir cu fir? Este o tehnică de aplicare a extensiilor pentru a da volum, care este semi-permanentă și de obicei durează aproximativ o luna și poate fi folosită la nesfârșit fără a afecta în vreun fel genele naturale sau pleoapa.

Această tehnică asigură rezultate naturale fata de alte tehnici convenționale. Alte tehnici folosesc implanturi mai groase și false, care par mai artificiale atunci când sunt plasate, cu toate acestea, daca se folosesc extensii ultra-subțiri , care au între 0,07 și 0,10 milimetri grosime, rezultatul este spectaculos.

gene individuale

Cum se pun extensiile genelor

Gene fir cu fir se pun doar în cabinetul cosmetic, această operațiune nefiind posibilă acasă.Tehnica este lipsită de durere și în funcție de numărul de gene care sunt plasate, procedura poate dura de la 40 de minute până la o oră și jumătate, deoarece necesită multă precizie pentru a alege cele mai groase genele naturale și pentru a lipi extensia.

Ulterior genele nu se dau cu rimel și trebuie întreținute într-un anumit mod pentru că acestea să dureze cât mai mult. Inevitabil după o perioada vor cădea odată cu cele naturale și trebuie puse din nou.

1 Comment on "Gene fir cu fir vs gene 3D, ce alegem să purtăm de sărbători"

  1. Sunt foarte frumoase,arata minunat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*