Un ten mai curat și mai sănătos cu măștile faciale Skinegal

SKINEGAL MASCĂ FACIALĂ
Share the joy

Un ten mai curat și mai sănătos cu măștile faciale Skinegal

Cosmeticele și tot ce ține de această industrie, pune utilizatorul de astăzi în cea mai dificilă postură, aceea de a alege produsul potrivit pentru el dintre sute de produse ce par a avea aceleași caracteristici. Dacă vei avea curiozitatea să cauți, vei găsi mii de sfaturi și produse fără număr pentru diverse afecțiuni sau tipuri de îngrijire ale tenului. Astăzi însă vreau să îți prezint două măști faciale care funcționează fără cusur.

Skinegal mască facială anti-acnee

Prima despre care îți vorbesc este o mască antiacnee, atât de necesară în anotimpul cald când tenul are tendința de a secreta mai mult sebuum și de a absorbi toate impuritățile din aer.

Măștile anti acneice sunt cea mai simplă cale de a obține rezultate rapide, iar cele de la Skinegal sunt excelente pentru tenul gras și mixt, cu tendință acneică. Această masca facială anti acnee reglează secreția de sebum, micșorează porii, calmează pielea și are efect puternic antibacterian.

Succesul acestei măști este formula să bogată în argilă verde Cambriană. Aceasta are numeroase aplicății terapeutice atunci când este folosită pe piele datorită proprietăților sale dezinfectante, detoxifiante, depurative și calmante. Argila verde Cambriană este recomandată în special pentru pielea grasă cu tendințe acneice, deoarece are o capacitate mai mare de a absorbi impuritățile și de a dezinfecta, decât alte tipuri de argilă. Cel mai bun mod de a aplica argilă pe față este sub formă unei măști, iar Skinegal întrunește toate calitățile de a fi o mască perfectă împotriva acneei.

SKINEGAL MASCĂ FACIALĂ anti acnee

Această are o textura cremoasă și se aplică cu ușurință direct pe piele. Cel mai bine este să lăsați masca să acționeze timp de 15 sau 20 de minute și apoi îndepărtați cu multă apă călduță. Efectul obținut este imediat și spectaculos:

 • curăță straturile cele mai adânci ale pielii
 • stimulează drenajul limfatic
 • are un puternic efect antiinflamator, revigorant și antibacterian
 • este o sursă ideală de minerale necesare pentru un aspect sănătos al tenului
 • pielea rămâne curată, revitalizată, strălucind de sănătate.

Complexul bioactiv de argilă și Aloe Vera curăță tenul în profunzime. Fiecare plic are 20 de grame și ajunge pentru o singură utilizare și în funcție de problemele tenului se recomandă utilizarea acestei măști de 1-2 ori pe săptămâna.

Skinegal mască facială purificatoare & nutritivă

Eu nu am probleme cu acneea, dar masca cu argilă mi-a plăcut mult pentru felul în care lasă tenul. Senzația de libertate pare palpabilă, aproape că îți vine să te privești în oglindă încontinuu.

Masca purificatoare și nutritivă care este recomandată pentru toate tipurile de ten, mi s-a potrivit mai bine.

Aceasta purifică intens și în profunzime pielea, calmează erupțiile cutanate și previne leziunile, conferind tenului un aspect proaspăt și luminos.

Datorită mineralelor și substanțelor nutritive esențiale pentru un ten sănătos, aflate între ingredientele sale, pielea redobândeste suplețea și aspectul neted. Îmbogățită cu proteine de mătase și ulei de jojoba, masca previne deshidratarea tenului, îl hrănește, lăsând pielea extrem de catifelată.

Curățarea feței și hidratarea sunt pași esențiali în îngrijirea tenului. Acest lucru permite epidermei să respire, iar porii nu sunt obstrucționați de poluarea mediului, de machiaj, de transpirație sau de impurități.

SKINEGAL MASCĂ FACIALĂ PURIFICATOARE & NUTRITIVĂ

Măștile Skinegal ajută la:

 • reglarea secretiei de sebuum
 • curățarea în profunzime și eliberarea porilor
 • îndepărtarea celulelor moarte
 • combaterea radicalilor liberi care accelerează îmbătrânirea.
 • tenul capătă un aspect radiant, curat, revigorat, vizibil întinerit.

Skinegal mască facială

Este necesar să știm că o curățare facială nu este ceva care se face astăzi și se repetă după câteva luni. Ideal ar fi să acordăm un astfel de răsfăț pentru tenul nostru, cel puțin o dată pe săptămână.

Măștile faciale Skinegal sunt disponibile doar în farmacii.
Preț recomandat: 12 lei

1 Comment on "Un ten mai curat și mai sănătos cu măștile faciale Skinegal"

 1. Valeria Chertes | iunie 14, 2018 at 3:12 pm | Răspunde

  Nu le-am folosit până acum dar mai lămurit .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*