Recenzie „O aventură americană” – vol.6 Vânătorii de comori de James Patterson și Chris Grabenstein

Vânătorii de comori 6 de James Patterson și Chris Grabenstein
Share the joy
 • 33
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Recenzie „O aventură americană” – vol.6 Vânătorii de comori de James Patterson și Chris Grabenstein

Bună dragii mei, astăzi vă invit la o noua serie de peripeții a căror protagoniști sunt copiii familiei Kidd.

În acest al șaselea volum din seria Vânătorii de Comori este vorba despre o nouă aventură care îi are în centru atenției pe Bick, Beck, Storm și Tommy Kidd ce vor încerca să găsească niște comori extrem de rare împreună cu unchiul lor, Richie.

Kidd s-au întors în Statele Unite, iar de data aceasta totul se datorează faptului că familia lor este din nou împreună. În sfârșit ne este relevat numele mamei care este Susan… sau cel puțin nu îmi amintesc să fi regăsit numele doamnei Kidd într-un volum anterior, fapt remarcat și de unul dintre cititorii mei.

Totul începe când părinții copiilor, Susan și Thomas Kidd vor să prezinte cât rău fac oamenii pădurii amazoniene și ce consecințe ar putea să se aplice, exemplificând totul printr-o prezentare cu machete realistice.

Cât timp părinții acestora sunt ocupați, Bick, Beck, Storm și Tommy se plictisesc, așa că cei doi adulți Kidd decid că năzdrăvănii au nevoie de cineva să îi supravegheze și își îndreaptă atenția către unchiul Richie, care este de fapt fratele mamei lor, considerat oaia neagră a familiei.

Pentru că puştii pornesc chiar de la început la o mică plimbare prin Washington D.C. petrecând timpul liber cum știu ei mai bine și vizitând monumentele istorice și muzeele de acolo, intră într-o mare încurcătură, părinții lor ajung la un compromis și îi lasă să fie ,,dădăciți” de către unchiul lor, Richie, cu care vor pleca într-o aventură fantastică în căutare de comori ascunse.

Vânătorii de comori 6 de James Patterson și Chris GrabensteinO Aventură Americană – vol. 6 din Vânătorii de comori, recenzie

Trebuie găsită comoara secretă care va salva America? Pare o misiune pentru familia Kidd!

Bick, Beck, Storm și Tommy sunt blocați la Washington, D.C., și nu au de căutat nicio comoară neprețuită. CÂT DE PLICTISITOR! Dar totul se schimbă când copiii familiei Kidd descoperă o conspirație ticaloasă: falsificarea Declarației Drepturilor Omului! Acum ei trebuie să străbată țara în lung și în lat, într-o cursă nebunească, pentru a demască acest complot. Dacă nu vor găși rapid dovezi, Statele Unite ale Americii, așa cum le știm, ar putea dispărea pentru totdeauna…

Unchiul Richie, pe care cunoscuții în poreclesc Poppie, sfârșește prin a-i duce pe copii într-o călătorie prin toată țara pentru a-i ține ocupați, oferindu-le totodată un pic de distracție. Acest lucru este excelent pentru copiii Kidd, care au un talent înnăscut pentru vânătoarea de comori.

Doar că familia Kidd are mulți dușmani, iar aceștia își fac apariția exact când aceștia descoperă o comoară. Și așa este întotdeauna. Dar, de această dată, lucrurile se complică. Iluminații și Nathan Collier sunt pe urmele lor și încearcă să le fure comorile descoperite deja.

Totul se termină cu bine, însă au ceva mai important de salvat: America… Veți află voi care-i faza cu aceste lucruri și finalul este neașteptat…

Cartea se termină într-un mod care, cu siguranță lasă o pistă deschisă pentru o nouă aventură.

Acest volum este la fel de distractiv că precedentele. Personajele extrem de haioase și ilustrațiile minunate au făcut cărțile din această serie atât de interesante, încât am așteptat cu sufletul la gură apariția acestui volum.

Întreaga poveste este concepută special pentru micii cititori, dar nici adulții nu se vor plictisi, parol!

Fanii seriei vor găsi cu siguranță mai multe detalii de care să se bucure în volumul O Aventură Americană, deși dacă abia acum ai aflat de această sagă, ideal ar fi să citești și cărțile anterioare pentru a înțelege ce se întâmplă și a vedea evoluția membrilor familiei.

Toate volumele Vânătorii de comori le găsiți pe site-ul celor de la Editura Corint, alături de multe alte volume cel puțin la fel de interesante!

 • 33
 •  
 •  
 • 1
 •  

Be the first to comment on "Recenzie „O aventură americană” – vol.6 Vânătorii de comori de James Patterson și Chris Grabenstein"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*