Parfumul, detaliul extravagant care ne definește personalitatea

parfumuri originale
Share the joy
 • 298
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Parfumul, detaliul extravagant care ne definește personalitatea

Fiecare dintre noi suntem în căutarea stilului perfect toată viața. Uneori ne adaptăm din mers tendințelor, alteori ne formăm un stil propriu pe care îl adoptăm pentru totdeauna. Acesta include numeroase amănunte de care ne place să avem grijă și apelăm la îmbrăcăminte sau accesorii pentru a-l defini. Cu toate acestea există un detaliu esențial pentru a sublinia felul în care ne proiectăm imaginea, un aspect sublim și diafan: parfumul, detaliul extravagant care ne definește personalitatea.

Desigur, suntem cu toții de acord că primele impresii sunt întotdeauna acelea pe care ni le formăm atunci când cunoaștem pe cineva. Analizăm imaginea, felul în care se îmbracă sau felul în care orice alt detaliu estetic ne atrage atenția, dar mirosul joacă și el un rol foarte important în acest sens, trădând personalitatea fiecăruia.

De aceea alegerea unei arome potrivite care să se potrivească perfect stilului nostru este deosebit de importantă deoarece nu toate parfumurile ni se potrivesc sau oricât de mult ne-ar plăcea, nu pot fi purtate oricând.

Totodată specialiștii recomandă să ne găsim parfumul care constituie cartea noastră de vizită aromatică și atunci când nu ne hotărâm ce aromă va completa cel mai bine outfitul pe care îl purtăm, să apelăm la acesta. La fel ca elementele de bază care nu lipsesc din garderoba noastră, acest parfum trebuie să fie piesă care se potrivește la orice, oricând și oriunde și care să se muleze perfect pe personalitatea noastră.

parfumuri originale

Fără să neglijăm preferințele noastre particulare, acest parfum trebuie să devină propunerea olfactivă care să fie echilibrul perfect între cele mai subtile opțiuni pe care le folosim de obicei dimineața și cele mai puternice pe care le folosim noaptea.

Pentru atingerea acestui obiectiv avem un aliat de nădejde precum Sephora, unde putem găsi cele mai vândute parfumuri, preferate de celebrități din întreaga lume. Mai mult, magazinele fizice care se găsesc în mai toate orașele mari, facilitează testarea parfumurilor vândute, astfel încât fiecare dintre noi să găsim inspirație atunci când ne dorim un parfum nou.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui parfum ideal pentru orice moment al zilei, Sephora are o selecție de parfumuri originale fabuloase, din care astăzi o sa vă prezint și un top 3 al preferințelor mele.

Piramida olfactivă – secretul unui parfum bine ales

Lumea parfumurilor este atât de vastă și există atât de multe concepte pentru a defini fiecare parfum, încât a apărut necesitatea unei clasificări pentru ca fiecare din noi să aleagă mai ușor parfumul care îl reprezintă.

Despre piramidă olfactivă și notele parfumate care o compun am vorbit adesea pe blog. În funcție de acestea, parfumurile sunt catalogate și împărțite în familii olfactive.

Ceea ce face ca un parfum să fie exclusiv sunt ingredientele sale și modul în care sunt combinate , așa că aceasta este cheia introducerii lor într-o familie olfactivă specifică. Din acest motiv, amestecul de substanțe aromatice, mai cunoscut sub numele de note de parfum, va fi ca identitatea acestuia.

parfumul, eticheta personalitatii

Iar notele aromatice sunt cele care ne atrag și cărora le cădem pradă atunci când ne îndrăgostim de un parfum… iar în ultimul timp eu am fost îndrăgostită de aceste 3 arome.

Givenchy L’Interdit Eau De Parfum

Noul parfum feminin de la Givenchy L’Interdit este delicat, dar intens, datorită bergamotei și flori de portocale. Un tribut adus îndrăznelii feminine este o invitație la sfidarea convențiilor și la îmbrățișarea propriei unicități.

Urmărind acest traseu cu arome proporționale, dar speciale, este un parfum al contrastelor care se atrag și note de floare de portocal, iasomie și tuberoză se împletesc majestuos cu vetiver și patchouli.

Givenchy L’Interdit Eau De Parfum este un parfum intens, plin de curaj, elegant, de neuitat.

Black Opium Nuit Blanche parfumul de succes YSL

Black Opium este cel mai vândut parfum de la Sephora. O aromă creată de parfumieri experți, Nuit Blanche este o nouă interpretare electrizantă a semnăturii iconice cu note de cafea Black Opium! Un parfum floral seducător, cu aromă de cafea albă, care se dezvăluie printr-o explozie de energie care se menține toată noaptea.

Buchetul iconic de flori albe din inima parfumului original Black Opium Eau de Parfum este intensificat de notele fascinante de aldehide și mosc alb afrodisiac, care incită la aventură întreaga noapte.

Yves Saint Laurent a reușit să cucerească publicul cu această aromă, incoronându-se ca opțiunea preferată a femeilor din întreagă lume.

Scandal de Jean Paul Gaultier

Acest parfum este o declarație de intenție. Notele sale de portocale, miere și patchouli, îl fac să fie unul dintre cele mai dorite parfumuri din ultimul sezon.
Pe timpul zilei, parfumul este un deliciu cu miere mixat cu aroma minunată a gardeniei și a portocalei.

Noaptea, Scandal este un parfum senzual și scandalos, un amalgam de arome misterioase combinate cu patchouli: o adicție marca Jean Paul Gaultier.

Ori de câte ori sunteți în căutare de produse cosmetice de la sephora.ro vă invit să adăugați în coș și parfumul vostru preferat. Nu uita că e cel care te îmbracă în haina stilului propriu.

Fără îndoială universul parfumurilor este extrem de interesant și fiecare din noi avem încă multe de descoperit. Pentru mine însă, toate au un design perfect, iar aroma lor este unică.

Trebuie să vă amintiți că parfumurile au miros diferit pe fiecare piele, așa că, oricât de mult vă place parfumul prietenelor, încercați-le mai întâi pe voi.

Care este top 3 al parfumurilor tale preferate de la Sephora?

 • 298
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Parfumul, detaliul extravagant care ne definește personalitatea"

 1. Frumos articolul! Îmi plac parfumurile florale!

 2. Super bune parfumuri!

 3. Iubesc parfumurile!Preferatul meu este Armani Mania❤

Leave a comment

Your email address will not be published.


*