Plăcerea de a citi – Recenzie „Confesiunile unui curvar sincer”

Confesiunile unui curvar sincer de Daniel Ghigea
Share the joy

Recenzie Confesiunile unui curvar sincer by Parintele Daniel, Sex & Relationship Coach

⛔️ La fel ca volumele „Confesiunile unui curvar sincer”, aceasta recenzie conţine limbaj licenţios şi citate explicite şi este interzisă minorilor!


Niciodată nu mi-au plăcut cărțile genului romance, cu protagoniști frumoși la trup și la suflet, ce altă grijă nu au decât să se îndrăgostească și să depășească gelozii închipuite, trecând prin câteva partide de amor perfecte. Chiar și când eram adolescentă am citit puține astfel de cărți ce distorsionează realitatea, insuflând idealuri greu de atins. M-am îndrăgostit de istorie și cărțile ce învăluie în mister trecutul și stelele ce l-au vegheat, uneori însă descopăr o scânteie literară ce mă face să tremur de curiozitate.

Așa am ajuns într-o zi pe pagină de Facebook a Parintelui Daniel, Sex & Relationship Coach♥, autorul volumelor „Confesiunile unui curvar sincer” și șocată de limbajul explicit m-am oprit în loc mijind ochii la textele din cronologia sa.

Unele m-am făcut să rad în hohote, altele mi-au zgâriat oarecum convingerile în timp ce unele m-au scandalizat pe de-a dreptul. L-am urmărit zile în șir, desfătându-mă cu anecdote și sfaturi despre relațiile dintre un bărbat și o femeie. Apoi mi-am dat seama că vreau mai mult, că tot ce scrie pe pagina sa mă incită și curioasă i-am cerut cărțile pe de-a dreptul. Mi-a oferit cu mărinimie ambele volume cu… autograf of course, pentru care țin să-i mulțumesc în mod oficial și îi promit că vor ocupa loc de cinste în biblioteca mea, până când puștiul meu va împlini vârsta legală să le citească și va învața din ele cum să devină un bărbat adevărat.

Despre autor, confesiuni cu Parintele Daniel, Sex & Relationship Coach

Autorul are un CV cu greutate. Teolog licențiat, realizator TV independent, freelancer, trainer ANC, speaker, autor de programe educaționale, vlogger și… futăcios pofticios cum se auto intitulează, are o carismă aparte și vrei nu vrei te face să-l asculți.

Cărțile sale sunt haioase la prima lectură. Îmbrăcate în coperți elegante, nu te lasă să ghicești focul ce arde mocnit în interior, însă cinstit și corect, Daniel te avertizează totuși asupra intențiilor sale, precizând că lectura volumelor ce poartă semnătura sa nu este pentru oricine. Scrise cu un limbaj explicit, vulgar pe alocuri, Confesiunile unui curvar sincer sunt interzise minorilor și sclifosiţilor pentru că pe lângă descrierile aproape vizuale, conțin toate acele cuvinte cu F, P și C (aka futut, pulă, pizdă, coaie, s.a.m.d) pe care societatea actuală, încă prinsă în dogmele trecutului, refuză să le accepte ca pe o normalitate.Confesiunile unui curvar sincer de Daniel Ghigea

Sexul la nivel de artă

În Confesiunile unui curvar sincer narațiunea erotică se reinventează și continuă să spargă tabuurile povestind sexul într-un mod natural, așa cum se întâmplă cu adevărat în dormitoarele noastre… mă rog, în unele dintre ele…

În fiecare dintre cele două volume Confesiunile unui curvar sincer sexul și literatura, copulează în cel mai porno mod posibil și într-un mod explicit, dacă nu scandalizează, îți deranjează puțin viziunea asupra vieții în general, nu doar asupra sexului.

Confesiunile unui curvar sincer by Parintele Daniel, Sex & Relationship Coach, nu este doar un alt roman erotic, ci redesenează un nou rol pentru fiecare dintre noi sau măcar pentru acei care înțeleg că viață e despre fericire și cum să te simţi bine in corpul tău şi nu despre acceptarea și urmarea unor reguli impuse de nu știu cine pentru că așa se cuvine…

Desigur, modul de înțelegere depinde de viziunea subiectivă a cititorului, dar chiar și citind printre rânduri descoperi greșeli pe care sigur le-ai făcut în relație cu partenerul și chiar cu tine însuți.

Fiecare persoană are viziunea sa și nimic nu este mai subiectiv că sexul, căci nu-i aşa, fiecare are dreptul să și-o tragă cum îi place, de aceea volumele cuprind scurte povestioare și este imposibil să nu te identifici măcar în una din ele.

Scrise la persoană întâi, într-un limbaj care atrage atenția imediat, Confesiunile unui curvar sincer e ca un dialog cu cele mai ascunse gânduri ale fiecăruia dintre noi. E ca și cum te-ai întâlni cu cel mai vechi prieten și la un pahar de vin redescoperi toate acele momente ce au clădit prietenia voastră și vă despărțiți spre dimineață cu un zâmbet larg pe față convinși că ați făcut totul așa cum trebuie.

Totuși cele două volume pot fi încadrate la o secțiune aparte de dezvoltare personală, sector în care Daniel excelează printr-o pregătire și experiență bogată.

Confesiunile unui curvar sincer

Când vorbim despre sex în public, majoritatea dintre noi devenim muți, ne fâstâcim, privim în jos și aproape că de fiecare dată începem să ne bâlbâim. Cu toate acestea, atunci când Prefericitu’ o face, ne confruntăm cu un mesaj elocvent, pasional și foarte clar, devenind astfel cel mai bine vândut autor al genului, fiind considerat în prezent cel mai influent guru al sexului din ultimul deceniu, urmărit de mii de persoane pe toate canalele sale.

Pe lângă cărțile din articolul de astăzi, pe care vă ivit să le citiți… „măcar o dată în viață” să știți că Daniel are și un canal de Youtube la fel de elocvent în ce privește sexul.

În primul volum Preafericitu’ reușește să evidențieze alte aspecte ale sexului care până acum nu fuseseră abordate în profunzime de predecesorii genului, precum ar fi mecanismele mentale, acele elemente care sunt în subconștientul nostru și care ne fac să simțim lucruri de nespus pentru cineva pe care abia îl cunoaștem sau mai bine… nu îl cunoaștem deloc.

Felul în care povestește este însă foarte atrăgător, iar mie mi-a smuls hohote de ras pentru că recunosc, nu mă așteptăm să găsesc așa ceva într-o carte. Felul în care „se fute sau fute”, chestii super intime și femei care îl primesc fără nicio urmă de reținere și împreună au partide de sex sălbatic, te fac parca să te întrebi cât e confesiune și cât este ficțiune…

Practic povestește cu lux de amănunte „cum se fute”… fără perdea, fără ascunsul după degete… îți explică foarte clar cum o bagă „până la cotor” și nu numai că îi place, dar și gagicile ce îl simt, tremură în extaz.

Confesiunile unui curvar sincer de Daniel Ghigea

Plăcerea lecturii – Confesiunile unui curvar sincer

Volumul doi îl cizelează ca autor. Se simt oarece finețuri fără a se îndepărta de la subiect. Dacă primul volum au fost câteva povestiri spuse de-a valma, amestecate cu poezii foarte reușite din punct de vedere literar, cel de-al doilea volum din Confesiunile unui curvar sincer începe să lege o traiectorie, readuce în atenție personaje din primul volum și definitivează… orgasme multiple.

Totodată al doilea volum este mai crud cu cititorii, scoțând în evidență adevăruri dureroase și tipare pe care le urmăm în detrimentul fericirii și a unui sex bun

Una peste alta, Confesiunile unui curvar sincer seamănă cu un jurnal foarte personal al autorului, dar pentru că experiență acumulată îi dovedește că face bine ce face, ne lasă și pe noi să aruncam o privire și chiar ne invită la… confesiuni.

Daniel ne învață că o față drăguță, un corp imperfect definit, o voce captivantă și o imagine a siguranței de sine pot fi fără îndoială definiția exactă a unei persoane care să te facă să-ți pierzi mințile de plăcere. O personalitate debordantă și o minte deschisă sunt alte două puncte care vor crește șansele de a avea o partidă sexuală excelentă, dar trebuie să le vezi, să le accepți și să te străduiești sa oferi, înainte să primești.

Totodată putem ghici exact ce se află la celălalt capăt unde eșecul ne poate lasă un gust amar, pentru că există atât de multe lucruri de luat în considerare încât nu ar fi o idee bună să simplificați și să catalogați oamenii pe care îi întâlniți, bazându-vă doar pe aspect. Uneori imperfect poate însemna fabulos de perfect… Iar Preafericitu’ îți explică exact ce trebuie să faci, asa că… dacă ți se pare ca în pat lucrurile nu merg prea bine, fie ii cumperi cărțile și tragi învățături singur, fie îl contactezi și ai parte de câteva ședințe de mentorat sexual unde vei fi instruit sa depășești probleme sexuale, de intimitate și relații cu partenerii sau partenerele tale.

Chiar dacă paginile cărţilor sale sunt pline de partide de sex multiple, Daniel abordează problemele sexuale într-un mod profesional și își îndrumă cititorii pentru a-și înțelege pe deplin potențialul sexual prin autoeducare, instruire și comunicare.

Știți că nu îmi place să vă dau spoilere… și ce ar fi lectura, dacă vă povestesc eu cartea, de aceea vă las pe voi să descoperiți dacă toate picanteriile pe care Parintele Daniel, Sex & Relationship Coach, ni le explică în cărțile sale sunt sau nu adevărate.

Ce spui, îndrăznești să intri în discuții cu cel mai cautat guru al sexului al momentului?

Dacă da, îl găsești pe Facebook unde îl poți urmări şi chiar participa la discuțiile pe care le lansează pe pagină, dacă ești mai timid, îi poți cumpăra cărțile și vei avea o grămadă de lucruri de învățat și pus în practică.

Be the first to comment on "Plăcerea de a citi – Recenzie „Confesiunile unui curvar sincer”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*