Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Billionaires de Hanna Lee, recenzie serie

Billionaires de Hanna Lee
Share the joy
 • 116
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Billionaires de Hanna Lee

Romanul erotic a avut parte de multă acceptare în ultimii ani. Pornind de la  Fifty Shades of Grey care a acaparat publicul din toată lumea, împărțindu-l în două tabere, până la scurte povestioare fierbinți care aprind imaginația mai tare ca o scânteie, cartea erotică atrage tot mai mulți adepți în ultimul timp.

Desigur, nu toate poveștile erotice sunt povești cu bici și cătușe, ci poți găsi și adevărate expresii ale erotismului, învelite frumos sub o fundă senzuală de dragoste pură.

Erotismul este ceea ce ne definește și o mare parte a literaturii cuprinde elemente erotice astfel ca uneori nu putem delimita cu adevărat ce lucruri sunt erotice sau nu. Dar oare ele dau un miros și un gust de senzații nedefinite cuvintelor? Erotismul depășește deciziile autorilor și lasă cititorul să rescrie o poveste așa cum ii dictează mintea și trupul?

Nu știu să vă spun, cert este că sunt și cărți erotice… cuminți sau cel puțin cele pe care le-am citit eu așa sunt.

Erotismul este semnalat aproape de la începutul literaturii. Pielea perfectă a femeii, sânii voluptoși, buzele pline și unduirea senzuală a coapselor, au fost cânte de poeți și zugrăvite de artiștii tuturor timpurilor, fapt pentru care cred că eroticul poate îmbrăca multe forme.

Billionaires, de Hanna Lee

Sincer nu îmi place genul romance. Poveștile de dragoste nu sunt tocmai pe gustul meu și cum nu mă învârt în sfera asta unde imaginația se aprinde ușor, când am fost întrebată dacă vreau să citesc Billionaires de Hanna Lee, nu mi-am închipuit că mă voi întoarce la capitole pe care le savuram în anii adolescenței cu hormonii luand-o razna. Însă am descoperit câteva romane întunecate Billionaires de Hanna Lee - recenzie serieși distinse de restul cărților de care mă feream, unele dintre capodoperele literaturii erotice contemporane în care dragostea trece peste bariere și dorința erotică trezește emoțiile primare: gelozie, dorință și tensiune sexuală.

 

Romanul erotic de Hanna Lee

Hanna Lee este o scriitoare de literatură erotică. Hanna este de origine din România, însă locuiește în Anglia cu soțul și fiica sa.

Tânără mămică și-a investit timpul liber între coperțile câtorva cărți, iar succesul pe care îl au acestea cred ca se datorează modului în care eroticul și iubirea sunt înrudite și desigur sfârșitului  happy end al fiecărui volum.

Presărate cu acele jocuri în care voința pierde terenul și unde libertatea și cunoașterea de sine începe să se definească prin atingeri nepermise, cărțile din seria Billionaires de Hanna Lee sunt făcute să te încălzească în serile ploioase.

Compusă din 6 volume distincte, poveștile a cinci tinere care descoperă dragostea când se așteaptă mai puțin, cărțile ne invită să descoperim viata fiecăreia dintre ele.

Nu-i așa că sunteți curioși?

Billionaires de Hanna Lee

 • 116
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Billionaires de Hanna Lee, recenzie serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*