Billionaires de Hanna Lee, recenzie serie

Billionaires de Hanna Lee
Share the joy
 • 196
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Billionaires de Hanna Lee

Romanul erotic a avut parte de multă acceptare în ultimii ani. Pornind de la Fifty Shades of Grey care a acaparat publicul din toată lumea, împărțindu-l în două tabere, până la scurte povestioare fierbinți care aprind imaginația mai tare ca o scânteie, cartea erotică atrage tot mai mulți adepți în ultimul timp.

Desigur, nu toate poveștile erotice sunt povești cu bici și cătușe, uneori poți găsi și adevărate expresii ale erotismului, învelite frumos sub o fundă senzuală de dragoste pură.

Erotismul este ceea ce ne definește ca specie și o mare parte a literaturii cuprinde elemente erotice, astfel că uneori nu putem delimita cu adevărat ce lucruri sunt erotice sau nu.

Dar oare ele dau un miros și un gust de senzații nedefinite cuvintelor? Erotismul depășește deciziile autorilor și lasă cititorul să rescrie o poveste așa cum îi dictează mintea și trupul?

Nu știu să vă spun, cert este că sunt și cărți erotice… cuminți sau cel puțin cele pe care le-am citit eu așa sunt… aproape.

Erotismul este semnalat încă de la începutul literaturii. Pielea perfectă a femeii, sânii voluptoși, buzele pline și unduirea senzuală a coapselor, și multe altele au fost cânte de poeți și zugrăvite de artiștii tuturor timpurilor, fapt pentru care cred că eroticul poate îmbrăca multe forme.Recenzie Serie Billionaires de Hanna Lee

Romanul erotic de Hanna Lee

Sincer nu îmi place genul romance. Poveștile de dragoste nu sunt tocmai pe gustul meu la vârsta mea și cum nu mă învârt în sfera asta unde imaginația se aprinde ușor, când am fost întrebată dacă vreau să citesc Billionaires de Hanna Lee, nu mi-am închipuit că mă voi întoarce la capitole pe care le savuram în anii adolescenței cu hormonii luând-o razna. Însă am descoperit câteva romane de dragoste întunecate și distinse de restul cărților de care mă feream, unele dintre capodoperele literaturii erotice contemporane în care iubirea trece peste bariere și dorința erotică trezește emoțiile primare precum gelozie, dorință și tensiune sexuală.

Despre Hanna Lee și cea mai iubită serie erotică a momentului

Hanna Lee este o scriitoare de literatură erotică deja cunoscuta între amatoarele de gen. Hanna este de origine din România, însă locuiește în Anglia cu soțul și fiica sa.

Tânăra mămică și-a investit timpul liber între coperțile câtorva cărți, iar succesul pe care îl au acestea cred ca se datorează modului în care eroticul și iubirea sunt înrudite și desigur sfârșitului  happy end al fiecărui volum.

Presărate cu acele jocuri în care voința pierde teren și unde libertatea și cunoașterea de sine începe să se definească prin atingeri nepermise, cărțile din seria Billionaires de Hanna Lee sunt făcute să te încălzească în serile ploioase.

Compusă din 6 volume distincte, poveștile a cinci tinere care descoperă dragostea când se așteaptă mai puțin, cărțile ne invită să descoperim viața fiecăreia dintre ele.

Nu-i așa că sunteți curioși?

despre Hanna Lee

Dragostea sperie și încântă și când vine pe nepusă masă și Hanna ne arata cum te face să îți pierzi controlul. Ei bine, despre asta sunt cărțile din seria Billionaires, despre dulcea durere când fluturii îți zburdă în stomac, despre dragoste la prima vedere, despre sex curat și necontrolat, despre tachinări și sărutări fierbinți, despre urma umedă lăsată pe piele de gura celui ce face toate simțurile să-ți ia foc.

Poveștile de iubire sunt de o violență rafinată, atât de atrăgătoare, că eu am citit toată seria în doar 3 zile.

Erotism și plăcere pură ce se sfârșesc în fiecare volum cu dragoste și iubire… pentru totdeauna.

Cărțile sunt liniare, fără prea multe detalii, povestea concentrându-se exclusiv pe focul senzual ce arde mocnit între protagoniști atât de incitant.

Fiecare carte este teribil de senzorială, invitând la joacă și perversiune. Îmi place faptul că Hanna nu se limitează doar la plăcerea sexuală și că a dat personajelor carismă, împletind cu amuzament poveștile acestea care te fac să visezi, abordând erotismul într-un mod delicios de provocator.

Mi se pare că dincolo de încărcarea erotică, romanul de gen al lui Hanna Lee este încărcat de un substrat, aducând repetitiv în atenție unele elemente precum utilizarea metodelor contraceptive și a prezervativului, argument foarte necesar într-o societate în care libertinajul a atins cote alarmante.

Aceste lucruri mi se par foarte importante și îi acord o mare bilă albă, pentru subtilitatea educației sexuale pe care o include pe ici e colo în cărți.

Poveştile nu ating extreme ale pornografiei, dar întrec orice barieră a extazului și a păcatului dulce și m-am distrat teribil să citesc despre voluptate, plăceri vinovate, funduri, sâni și mădulare, zâmbetele, petrecerile și lipsa de griji a libertinilor protagoniști.

Billionaires de Hanna Lee pareri

Billionaires – recenzie

Cele cinci protagoniste ale seriei sunt Amber, Cate, Tara, Deanna și Sofia. Tinerele femei au acea clasă rafinată a elitei și o frumusete dusă la perfecțiune. Prietene din facultate, ajung pe cele mai de sus poziții sociale, invitându-ne într-o lume fără griji, opulentă și strălucitoare, în care își permit case de vacanță și mașini de lux, deținând averi fabuloase.

Ei bine, cele cinci prietene sunt niște doamne adevărate și le găsim în cărți sub numele Lady urmat de inițiala fiecăreia. Volumul 6 este cireașa de pe tort și de această dată cel care este expert în artele amorului, știind cum să obțină un torent de plăceri este fratele uneia dintre ele.

Lectura este satisfăcătoare, nu te lasă să te plictisești, ba mai mult, după ce închizi coperta începi să privești cu alți ochi spre cealaltă jumătate a patului. Nu o sa vă dau spoilere, dar câteva cuvinte despre fiecare volum tot vă şoptesc.

Tipărite la Editura STYLISED,  cărțile sunt din categoria lux, cu cele mai frumoase coperți din câte am văzut în ultimul timp. Fontul este ușor de citit și hârtia de calitate. O investiție bună, la care veți reveni cu plăcere, ori de cate ori inima vă cere să visaţi.

Cărțile seriei Billionaires pot fi citite și separat, poveștile nu au o legătură importantă între ele, însă în fiecare volum apar mici detalii, menite să sublinieze relația de prietenie sinceră dintre cele cinci femei.

Toate volumele sunt scrise la persoana întâi, astfel încât vei privi dincolo de cuvinte, cu imaginația luând-o razna și cu mintea excitată la maxim.

Fiecare capitol este relatat prin prisma unuia dintre cei doi protagoniști principali, tachinându-se într-un joc al seducției și al dragostei. Fiecare poveste se termină cu happy-end și te lasă cu un zâmbet satisfăcut pe buze.

Billionaires vol. 1 – Lady S și bodyguardul de Hanna Lee

Lady S și bodyguardul de Hanna Lee

Lady S este Sofia, prințesă a curții spaniole. Evadează din cușca aurită și își construiește un imperiu în Statele Unite.

Când are nevoie de un bodyguard, Nicholas Shannon primeşte dificila sarcină de a o proteja. De aici încep o serie de aventuri cu aer de roman polițist, șicanări fierbinți între cei doi și o frumoasă poveste de dragoste.

Billionaires vol.2 – Lady D și Hitman-ul de Hanna Lee

 Lady D și Hitman-ul de Hanna Lee

În acest volum Deanna se îndrăgostește de Colin, un ucigas plătit. O carte care te va face să simți neputința şi complexitatea vieții.

Lady D trebuie să treacă peste măndrie şi să se lase dominata de cel pe care viaţa i l-a scos în cale, dar când totul se termină cu strălucirea rece a unui diamant, te va emoționa profund.

Billionaires vol.3 – Lady A și profesorul de Hanna Lee

Lady A și profesorul de Hanna Lee

Această carte e materializarea viselor oricărei adolescente. O poveste de dragoste dulce dintre doi prieteni, îndrăgostiți cândva, pe care viaţa îi va aduce din nou împreună peste ani.

Oare dragostea lor se va reaprinde?

Billionaires vol.4 – Lady C și străinul de Hanna Lee

Lady C și străinul de Hanna Lee

Cate este Lady C. Toată viaţa a fost propriul sau stăpân, fără a avea o relație stabilă. Sexy și rea, adoră să se joace cu lucrurile interzise și viata îi va da o lecție, trimițăndu pe Ben care o va face să-și piardă capul în cea mai erotică poveste de iubire. Povestea se aseamănă cu Pretty Woman, dar întrece limitele decentei în cel mai sexy mod posibil.

Billionaires vol.5 – Lady T și fermierul de Hanna Lee

Lady T și fermierul de Hanna Lee

Acest volum este cel mai amuzant dintre toate. Povestea este tare frumoasă și mi-a scos un oftat de plăcere.

Tara este o actriță foarte cunoscută pe care doi prieteni o aruncă în gura lupului. Exilată la ferma fratelui asistentei ei, Kim, descoperă dragostea în bratele lui Mike și nu oricum, ci în cel mai pur și concentrat stadiu al iubirii.

Billionaires vol.6 – Ducele S și Jurnalista de Hanna Lee

Ducele S și Jurnalista de Hanna Lee

Ducele S nu este nimeni altul decât Santiago Juan de Calabria fratele protagonistei primului volum, ducesa Ana Sofia Maria Catalina de Calabria.

Cu apucături ca ale celebrului Grey, casa sa e un club erotic unde se întâmplă lucruri indecente pe care vecina sa, Ariana, i le reproșează. Intre cei doi sar scântei și în cele din urma se aprinde o vâlvătaie periculos de sexy.

Cum este clar că erotismul și dorința încep întotdeauna în imaginația noastră, creierul fiind o zonă erogena prin excelență, seria Billionaires de Hanna Lee nu este recomandată pudicilor și nici cititorilor sub 18 ani. Unele scene de amor sunt explicite, de un erotic dus la extreme, iar limbajul destul de trivial.

Vă invit să gustați cele mai interzise scene de amor şi să trăiți alături de protagoniști cele mai frumoase poveşti de dragoste.

Haide-ţi în lumea Billionaires!

 • 196
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "Billionaires de Hanna Lee, recenzie serie"

 1. Mulțumim pentru recenzii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*