Epilare acasă cu ceară elastică, cea mai bună metodă de epilare în 2021

Kit epilare PRO Wax
Share the joy

Epilare acasă cu ceară elastică, cea mai bună metodă de epilare în 2021

Hey ladies, iată-ne pregătindu-ne pentru vremea caldă și toate aceste sărbători ale iubirii din perioada ce urmează. Desigur, cu toate ne dorim să ne simțim bine în pielea noastră, feminine și delicate, cu o piele mătăsoasă.

Deși am văzut multe video clipuri și instantanee haioase ale diverselor dive hollywoodiene ce mânate de dorința de a impune o modă fără epilare și-au expus picioarele sau axilele nedepilate, realitatea este că majoritatea dintre noi detestăm aspectul părului pe diferite părți ale corpului. Acum să fim sinceri, cât de mult am tânjit anul trecut după deschiderea saloanelor?

Pentru că nu știm ce va urma în 2021, astăzi va aduc în atenție un site de unde puteți achiziționa un KIT de epilare acasă, ideal pentru a avea o piele fină și catifelată pentru mai mult timp, ceară elastică și ceară film, soluții înainte și după epilat, uleiuri și emulsii, accesorii pentru epilat și alte produse cosmetice profesionale pentru saloane sau epilare acasă.

ceara epilat ATHINA granule

Ceară elastică – o piele delicată, lipsită de păr mai mult timp

Ceara elastică este un produs responsabil cu îndepărtarea din rădăcini a părului nedorit, pentru a lăsa pielea netedă și fără păr timp de trei până la șase săptămâni. Aceasta a devenit preferata tuturor datorită ușurinței de utilizare, îndepărtării perfecte a părului și posibilității de reutilizare după decantare.

Folosind constant metoda de epilare cu ceară vei evita apariția foliculitei și în timp vei obține o creștere a părului mult mai lentă și o piele mai fină.

Cea mai bună ceară pentru îndepărtarea părului

Ceara elastică ATHINA este un produs cosmetic profesional de înaltă calitate, cu o consistență elastică și cremoasă. Una dintre caracteristicile principale ale acestui tip de ceară este de a înmuia pielea și a deschide porii astfel încât aderența la firul de păr să fie perfectă. Obiectivul este de a oferi o eficacitate mai mare chiar și pentru părul scurt sau mai rebel.

Ceara de epilat ATHINA se găsește în mai multe variante și o puteți folosi atât pe față, cât și pe brațe, axile, picioare, inghinal și zone intime, deoarece formula sa oferă îndepărtarea delicată și mai puțin dureroasă a părului.Ceara FILM granule ItalWax

Ce avantaje și beneficii oferă ceara elastică

În general ceara folosită pentru îndepărtarea părului este realizată dintr-o bază de parafină, în amestec cu o rășină pentru aderență și lubrifianți precum uleiuri esențiale pentru hidratare. Epilarea cu ceară este foarte eficientă în îndepărtarea părului, lăsând o piele fină pentru o perioadă lungă de timp.

Între avantajele directe și imediate putem enumera:

 • Veți obține o exfoliere ușoară, deoarece odată cu părul se îndepărtează și stratul exterior al pielii, compus din celule moarte, ceea ce înseamnă că pielea devine mai netedă și mai luminoasă.
 • Datoria formulei inovatoare oricărui tip de ceară de epilat ATHINA veți avea mai puține șanse să aveți firele de păr crescute sub piele. Pentru a obține acest rezultat trebuie să utilizați o tehnică corectă de îndepărtare a părului. Tragerea ar trebui să fie rapidă și pielea ar trebui să fie menținută întinsă în timpul procedurii.
 • Veți obține o mai fină datorită creșterii mai lente a părului.

Hidratarea pielii după epilarea cu ceară

Chiar dacă această metodă poate fi ușor dureroasă pentru persoanele sensibile, astăzi putem folosi soluția dinainte de epilat cu Aloe Vera și cea cu mușețel ce are un efect calmant după epilat.

lotiune ATHINA inainte si dupa epilare

Hidratarea este esențială atunci când vine vorba de reducerea durerii, așadar cei doi litri de apă pe care vi-i recomand aproape în fiecare articol sunt un must have pentru sănătatea și frumusețea pielii, dar și pentru a evita pișcăturile inutile atunci când pielea este uscată.

Desigur nu aplicați ceară pe alunițe, iritații sau răni, iar după epilare cu ceară evitați dușurile fierbinți și expunerea la soare. Totodată evitați produsele cosmetice ce conțin parfum și alcool timp de 24 de ore după epilare.

Dacă aveți probleme circulatorii sau diabet este recomandabil să nu folosiți ceară sau să apelați la un cabinet cosmetic pentru această procedură.

Kit epilare PRO Wax

Pentru multe femei, procedura de epilare este o știință dificil de stăpânit, însă Kit-urile de epilare PRO Wax de la epilatpro.ro au tot ce este nevoie pentru ședințe de epilat plăcute și o piele frumoasă, lipsită de păr perioade mai îndelungate.

Kitu meu conține:

 • 1 Încălzitor de ceară de epilat PRO Wax 400ml
 • 1 kg ceară FILM granule ATHINA la alegere
 • 1 loțiune cu Aloe Vera înainte de epilare 150ml ATHINA
 • 1 loțiune după epilare 150ml ATHINA la alegere
 • 1 pachet 100buc spatule lemn mari EpilatPRO
 • 2 pachete mici de ceară elastică diverse sortimente

Kit epilare PRO Wax

Epilarea pentru bărbați

Pentru că și domnii apelează tot mai des la această procedură cosmetică, epilatpro.ro are produse dedicate și acestui segment. Astfel ceara FILM granule elastică de la ItalWax este calea cea mai scurtă spre o piele fină, chiar și pentru bărbați.

Cum ne epilăm acasă

Kiturile de epilat acasă sunt extrem de simplu de folosit. Încălziți ceara, urmați instrucțiunile de pe ambalaj și testați întotdeauna temperatura cu o cantitate mică pe interiorul încheieturii mâinii. Ar trebui să fie fierbinte, dar nu trebuie să doară sau să ardă.

Apoi aplicați ceara pe porțiuni mici cu ajutorul spatulelor din lemn și îndepărtați cu benzile de hârtie, smulgând printr-o mișcare scurtă, întotdeauna în sens invers de creștere a firului de păr, ținând pielea întinsă.

După epilarea cu ceară, aplicați întotdeauna soluții calmante precum ulei cu mușețel și o cremă hidratantă.

În altă ordine de idei, vă doresc o primăvară frumoasă cu piele fină și catifelată, numai bună de sărutat de razele jucăușe ale soarelui.

3 Comments on "Epilare acasă cu ceară elastică, cea mai bună metodă de epilare în 2021"

 1. Mulțumim pentru recomandare,nu știam de ea.

 2. Multumim pentru recomandare! O primăvară frumoasă îti dorim și noi!

 3. Sincer nu ma prea pricep.Am un aparat care încălzește rezervele de ceară însă nici acela nu ma încântă.Prefer epilatorul electric

Leave a comment

Your email address will not be published.


*