IPL, o piele de poveste, fără foliculită, epilare definitivă progresivă la NomasVello Suceava

Nomasvello
Share the joy

IPL, o piele de poveste, fără foliculită, epilare definitivă progresivă la NomasVello Suceava

Hello ladies,

Astăzi vorbim despre foliculită și cum scăpăm de această problemă, mai ales acum când vara ne invită să ne expunem mai mult la soare.

Fiecare dintre noi își dorește să aibă pielea netedă și catifelată și cu toții folosim tot felul de metode de epilare, cum ar fi epilarea cu ceară, rasul și cremele epilatoare. Chiar și eu am trecut prin aceste etape si uneori v-am mai povestit despre pașii pe care trebuie sa ii facem pentru a scăpa de foliculita, dar de când am început tratamentul de epilare definitivă progresivă la NomasVello Suceava, am scăpat de această problemă.

Ședința nr. 8 de epilare IPL la NomasVello Suceava

Foliculita este de fapt rezultatul proceselor de epilare agresive care supun pielea la un stres constant și poate duce la formarea de inflamații neplăcute și inestetice, cunoscută sub numele de foliculită, adică înroșirea locului pe unde crește părul, creșterea firului încolăcit pe sub piele, mâncărime, pete mici și uneori chiar inflamație și durere.

Cu toții am trecut prin aceste neplăceri și nu cred ca trebuie sa mai subliniez ca și bărbați și femei deopotrivă suferă de foliculită.

Ce este foliculita

Dar să analizăm cum se dezvoltă această infecție și modalitățile prin care o putem vindecă.

Foliculita este de fapt o infecție bacteriană, care duce la o inflamație a rădăcinii părului. În formarea acestei iritații neplăcute, cauza principală este Staphylococcus Aureus care se găsește în mod normal pe pielea noastră.

Foliculita apare cel mai frecvent post-depilare și este cauzată de epilari repetate folosind metodele clasice. Astfel din cauza stresului continuu, deteriorarea progresivă a suprafeței pielii se modifică, iar echilibrul natural al pielii se deteriorează.

La domni acest lucru apare în zona obrajilor chiar și după bărbierit, în timp ce noi doamnele suferim cel mai des de acest dezechilibru în zona inghinală, gambe și chiar axile.

În cele mai multe cazuri, această este o inflamație superficială și tranzitorie, dar dacă nu este tratată, infecția se poate agrava, lăsând urme și cicatrici pe piele.

Cum tratăm folicuilita

De fapt cum am tratat-o eu…

Pe blog v-am tot povestit de epilarea definitivă IPL pe care eu am efectuat-o la salonul NomasVello Suceavași v-am arătat aproape fiecare ședință pe blog.

Epilarea IPL folosește un fascicul de lumină intensă care străbate firul de păr și arde rădăcina. IPL reprezintă o lumină pulsată intens și este o formă de terapie ușoară, folosită pentru diverse proceduri dermatologice, inclusiv epilarea.

Spre deosebire de tratamentele cu laser, care folosesc lumina doar o anumită lungime de undă, IPL are mai multe lungimi de undă/ culori, care tratează cu succes diverse probleme ale pielii, dar cel mai important, față de laser, elimină părul, indiferent de culoarea acestuia.

Epilarea cu laser de exemplu elimină doar părul închis la culoare, în timp ce IPL elimina chiar și părul blond. Laserul nu poate fi utilizat pe o piele cu un pigment închis în timp ce IPL NomasVello poate fi folosit pe pielea bronzată datorită tehnologiei unice, SUN&SAFE© cea mai nouă tehnologie IPL patentată de NomasVello.

IPL SUN&SAFE© este epilare definitiv progresivă la fel de eficientă și pe zonele corpului cu piele bronzată. Mulțumită acestui sistem, toate centrele Nomasvello oferă tratamente de epilare și pe pielea expusă razelor soarelui sau altor raze UV.

Ca și în cazul tuturor tratamentelor pe bază de lumină, IPL funcționează prin emiterea unei lungimi de undă în piele, care în cazul epilării ce vizează pigmentul parului are rezultate maxime.

Cum scăpăm de foliculită

Ei bine, eu am încheiat tratamentul și am rămas cu o piele fină fără nici urmă de păr și fără foliculită sau coșuri.

Axila este o zona sensibilă și eu mă confruntăm adesea cu aceste probleme. La Nomasvello Suceava epilarea progresivă IPL mi-a fost de mare ajutor în eliminarea foliculitei.
IPL, nu doar că elimină părul de prisos, ci ajută la stimularea producției de colagen și dacă va amintiți, am câteva articole scrise după ce am efectuat curățarea Proskin unde v-am vorbit și despre Rejuvenare.

Cum prevenim foliculita

Pentru revenirea foliculitei , indiferent de metodă de epilare pe care o alegem, în primul rând, curățam și dezinfecta pielea înainte și după îndepărtarea părului…

Înainte de a îndepărta părul este recomandat să efectuăm si o exfoliere, pentru a îndepărta stratul de suprafață al celulelor moarte de piele și pentru a elimina firele de păr crescute pe sub piele. Se poate face acest pas folosind o mănușă abrazivă sau o scrub. Dar cele mai bune rezultate se obțin doar în urma epilarii IPL.cum scap de foliculita prin epilare IPL

Epilarea cu IPL nu se poate efectua decat în centrele NomasVello, unde personalul trece prin etape de pregătire după un protocol internațional și este specialist IPL și poate lua decizia de a aplică un tratament corect si in niciun caz nu mergem la un cabinet la coltul blocului unde exista riscul sa ne ardem.

Vă asigur că de când am început epilarea progresiv definitivă axilă, nu am mai avut fire de păr crescute aiurea și nici foliculită.

Părul a dispărut complet, iar pielea a devenit netedă și catifelată, urmând să mai fac din când în când câte o ședință de întreținere.

Dar la NomasVello revin cu drag pentru că aici îmi tratez și problemele tenului.

nomasvello suceava

ProSkin a fost primul tratament efectuat la NomasVello Suceava. Proskin este probabil unică metodă eficientă de a elimină acneea și punctele negre, cu mult peste nivelul oricărui alt tratament încercat de mine și cu rezultate cu adevărat surprinzătoare.

Acest tratament are ca rezultat:

  • o piele hidratată, netedă şi moale;
  • pielea se uniformizează și dispar chiar si ridurile fine;
  • se atenuează cicatricile cauzate de acnee;
  • porii minimizați;
  • eliminarea punctelor negre
  • celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

Voi cum vă îngrijiți pielea în această vară și cum evitați apariția foliculitei? Mai ales acum când piscinele sunt deschise și marea ne cheamă la ea?

Fetele de la Nomasvello Suceava va stau la dispoziție la 0773 878 288 pentru orice lămurire și la salon pentru tratamente și testări gratis ale epilării definitive sau diagnoza WoodLamp.

Be the first to comment on "IPL, o piele de poveste, fără foliculită, epilare definitivă progresivă la NomasVello Suceava"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*