ARTRISALM de la Ayurmed protejează sănătatea articulațiilor

ARTRISALM de la Ayurmed
Share the joy

ARTRISALM de la Ayurmed protejează sănătatea articulațiilor

Corpul uman este perfecțiunea întruchipată. Un angrenaj sofisticat propulsat de voință proprie. Ne naștem cu aproape 350 de oase, pentru ca la maturitate să rămânem cu puțin mai mult de 200, multe dintre oase sudându-se pentru a forma un întreg puternic.

Cele mai multe oase sunt rigide și puternice. Unele dintre acestea fiind capabile să suporte o presiune extraordinară. Dar fără articulații, corpul uman nu ar fi nimic altceva decât un organism anchilozat, cu mișcări lente, limitate.

Articulațiile ne ajută să ne mișcam cu ușurință, dar trebuie să avem grijă de ele, astfel încât să nu suferim de dureri articulare și alte probleme ce se pot dezvolta de-a lungul vieții.

Unele articulații ale corpului uman sunt extrem de mobile, în timp ce altele permit mișcări mai reduse. Unele sunt rotative, cel mai elocvent exemplu fiind oasele gâtului, în timp ce oasele precum coatele sau genunchii au o mișcare pendulară, ca o balama închizându-se și deschizându-se aidoma unei porți, iar membrele se pot deschide cu mișcări ample.

Articulațiile sunt învelite într-un strat de țesut și protejate de o membrană cartilaginoasă, un strat neted care îmbracă capetele oaselor. Pentru a nu există forță de frecare în cavitatea articulațiilor se găsește un lichid care lubrifiază capetele oaselor pentru a facilita mișcările.

În mare măsură responsabile pentru mișcările noastre sunt articulațiile. Orice modificare, boală sau durere la oricare dintre acestea va limita mișcările și calitatea vieții noastre. Uzura progresivă instalată odată cu trecerea anilor, vârsta avansată, o muncă fizică intensă, clima, excesul de greutate, factori genetici etc … vor slăbi în mod inevitabil articulațiile noastre într-o măsură mai mare sau mai mică.

Cu toate acestea cu ajutorul medicinei ayurvedice putem avea grijă de articulații pentru a avea o viață fără dureri, cu mobilitate ridicată până la cele mai înaintate vârste.

ARTRISALM de la Ayurmed

Știți că eu vă spun tot timpul că este mai bine să previi decât să tratezi, astfel medicina ayurvedică ne învață cum să păstrăm echilibrul organismului și cum să menținem sănătatea la cote înalte pentru toată viață.

Astăzi alimentele sunt mult prea procesate și organismul nu reușește să asimileze toate elementele necesare unei funcționari optime, de aceea Ayurmed vine în ajutorul nostru cu suplimente alimentare, din ingrediente 100% naturale, marea majoritate fiind plante indiene, culese din zone nepoluate.

pentru articulaţii ARTRISALM de la Ayurmed

Ayurmed, grijă pentru sănătate

ARTRISALM de la AyurmedPentru a menține articulațiile sănătoase și puternice am primit într-o campanie Brander ARTRISALM de la Ayurmed. Nu e prima dată când am in casă acest supliment, am mai cumpărat aceste capsule de la Ayurmed, ultima dată luându-l pentru mama mea.

După cum știți suplimentele ayurvedice nu sunt medicamente. Consumate cu regularitate ajută la menținerea tonusului organismului, la revitalizarea întregului corp și la aducerea unui echilibru fizic și mental.

Mama tocmai a împlinit 61 de ani. A trecut prin câteva operații foarte grele, ședințe de chimioterapie și o medicamentație nocivă. Însă suplimentele de la Ayurmed nu au efecte adverse, nu creează dependență și pot fi consumate de aproape oricine. Mama de exemplu se simte extraordinar de bine de la aceste. Pe lângă Artisalm a mai luat Gout Star, Spirulină, Gascure și Livecom care au ajutat-o destul de mult.

Suplimentele ayurvedice sunt menite să prevină și au multiple beneficii, nu doar targetat, ci asupra întregului organism.

ARTRISALM de la Ayurmed – compoziție

Suplimentul alimentar 100% natural, ARTRISALM conține o combinație de plante medicinale ayurvedice care contribuie la sănătatea și la funcționarea normală a sistemului osos și a articulațiilor. Substanțele bioactive din plante contribuie la scăderea durerii și inflamației la nivel articular. ARTRISALM are proprietăți detoxifiante, susținând procesele naturale de eliminare a toxinelor din organism.

  • Boswellia serrata (Shallaki) – protector si regenerator al cartilajului articular
  • Turmeric – antiinflamator, reduce edemele, creste mobilitatea articulatiei, protejeaza tesuturile de procesele oxidative. Imbunatateste circulatia sanguina si sustine eliminarea toxinelor din organism.
  • Ghimbir – rizomul contine fitonutrienti cu efect antiinflamator. Mentine un tranzit intestinal normal si faciliteaza eliminarea naturala a toxinelor.
  • Ginseng indian – adaptogen, tonic, fortifica structurile nervoase, antioxidant puternic, antiinflamator, creste rezistenta fizică și psihică și încetinește procesul de imbatranire.
  • Usturoi – antioxidant puternic, revigoreaza sistemul imunitar si reduce durerile artritice fiind antiinflamator.
  • Vitex negundo – antiinflamator si analgezic usor in toate formele de reumatism.
  • Rasna – un antinflamator eficient. Susține controlul formarii de autoantigeni în procesului autoimun de degenerare a proteinelor in articulatii.
Protejează-ți articulațiile cu obiceiuri sănătoase

ARTRISALM de la Ayurmed ajută enorm în menținerea sănătății articulațiilor, dar și grija în activitățile cotidiene precum flexarea genunchilor când ridicăm greutăți, o poziție corectă în scaun, dormitul pe o saltea adecvată și multe alte obiceiuri sănătoase legate de postură, hrană și hidratare sunt o modalitate bună de a ne proteja articulațiile.

Tu ce faci pentru sănătatea articulațiilor tale?

Ayurmed

2 Comments on "ARTRISALM de la Ayurmed protejează sănătatea articulațiilor"

  1. Eu am probleme foarte mari cu articulatii la genunchi, am gonartroza gr. 3/4, poate daca luam mai de mult asa ceva se mai putea face ceva.

  2. Da ce nu fac pentru ca ma feresc de a lua medicamentepentru ca imi ajung cele pe care le iau zi de zi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*