Alfaparf Milano Yellow- Produse profesionale pentru păr

Yellow - Produse profesionale pentru păr
Share the joy
 • 37
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Alfaparf Milano Yellow- Produse profesionale pentru păr

Iarna pare să își fi pierdut puterea, iar celebrele cojoace ale babei Dochia se risipesc tăcute sub ultimii fulgi de nea. A sosit timpul să ieșim fără căciulițe și fără gluga trasă pe ochi, cu părul strălucitor și parfumat că o rază de soare primăvăratică.

Dacă ar fi să aleg vreodată între toate produsele cosmetice pe care să le cumpăr, aș renunța aproape la tot, însă nu aș renunța la produse pentru un păr frumos și sănătos. Pentru ca întotdeauna mi-a plăcut să port părul desfăcut, iar primăvara e o încântare să fac acest lucru, părul trebuie să aibă cea mai bună imagine.

Și eu, la fel că multe femei, folosesc în mod regulat placa și ondulatorul pentru a avea o coafură frumoasă cu un păr perfect pieptănat. Dar utilizarea acestor aparate de styling poate provoca suferință părului, lăsându-l lipsit de strălucire, cu vârfurile arse și uscate.

Pe lângă acestea, uscătorul de păr, apă dură sau diverse produse cosmetice neadecvate tipului de păr pe care îl avem, pot face că părul să aibă o imagine lipsită de strălucire și să fie foarte deteriorat.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre două produse de la Total Pro Beauty care au grijă de sănătatea părului, oferindu-i strălucire și vitalitate.

După cum știți,  Total Pro Beauty este cel mai mare magazin online din România, care comercializează produse profesionale, pentru saloane, frizerii, cabinete cosmetice de tot felul etc. De la ei obișnuiesc să îmi iau ceară pentru epilat și benzile de hârtie. Întotdeauna sunt mulțumită de produse și uneori pentru a completă comandă mai adaug și… ați ghicit, produse pentru îngrijirea părului. Dacă doriți sa le faceți o vizită, aveți un banner în partea dreaptă care va duce direct pe pagina principală. =>>

Știm cu toții că produsele profesionale, pe care le vedem în saloane sunt mult mai bune decât cele uzuale, pe care le achiziționăm din supermarket, de aceea ori de câte ori am ocazia, îmi cumpăr și eu.

Yellow ser cristale pentru strălucire

Produse profesionale pentru păr Alfaparf Milano Yellow

Alfaparf Milano este un producător italian de cosmetice profesionale pentru păr recunoscut pe plan internațional pentru calitatea produselor sale: vopsea de par, oxidant cu formulă îmbunătățită pentru protecția părului și scalpului, șampoane profesionale, balsamuri, creme restructurante și tratamente pentru par, toate foarte apreciate de cosmeticiene și cliente din lumea întreagă.

Yellow – Mască pentru păr, cu ulei de măsline

Masca deja am terminat-o de ceva vreme și îmi tot spun să vă povestesc despre ea. Se aplică pe părul umed și se întinde pe toată lungimea părului și se lasă să acționeze câteva minute, apoi se clătește cu apă călduță. Eu obișnuiesc să înfășor părul în folie și să pun un prosop cald. Căldura deschide cuticulele și toți nutrienții din masca pătrund adânc în firul de păr, hrănindu-l și protejându-l. Întotdeauna trec un jet de apă rece pe lungimea parului pentru a închide cuticulele.

Este un produs excepțional, lasă părul moale și catifelat, atenuând efectele negative ale uscătorului. Eu am folosit-o prin vară și mi-a plăcut extrem de mult. Avea un parfum suav, delicat, iar părul a primit un boost de vitalitate. Pentru saloane este un produs care nu ar trebui să lipsească. După fiecare vopsit, un tratament cu mască cu ulei de măsline, intensifică strălucirea și protejează părul.

Yellow - Mască pentru păr, cu ulei de măsline

În acest moment nu mai este pe stoc, dar la ultima comandă am luat un ulei fabulos, care protejează părul de căldura plăcii și a ondulatorului.

Yellow ser cristale pentru strălucire

50 ml de produs costă doar 28 lei, fiind redus de la 35, așa că am luat 2 și îmi vor ajunge cam pe toată vara.

Este esențial ca întotdeauna să aveți părul complet uscat înainte de a trece la ondulare sau îndreptare. În acest fel, veți evita să vă ardeți cuticulele, iar părul va rămâne strălucitor și sănătos. De asemenea este necesar că măcar de 3-4 ori pe an să îndepărtăm vârfurile. Pe lângă faptul că sunt inestetice, duc la deteriorarea accentuată a firelor de păr, fiind un punct debil.

Pe baza de ulei de măsline Serul Yellow Shine este un ser cu multiple întrebuințări.

Un produs unisex ce oferă o hidratare în profunzime a firului de păr, este în același timp un produs de finish care protejează părul de acțiunea plăcii sau a uscătorului. Se poate folosi fie la întinsul părului cu placa, pentru a stabiliza buclele ample sau se poate folosi și ca ulei de păr pentru a scoate în evidență culoarea părului conferindu-i o strălucire intensă, naturală. Datorită uleiului de măsline, după aplicare se obține o coafură proaspătă fără aspectul de păr unsuros.

Aplicarea serului se face pe palme, iar apoi cu palmele aplicați pe păr delicat și uniform. Are un parfum superb, elegant și o textură foarte fină.

Recipientul este din sticla, cu pompiță dozatoare și nu este nevoie decât de câteva picături de produs pentru ca părul sa fie complet protejat.

Yellow ser cristale pentru strălucire

Înainte de a începe să îndreptați părul, trebuie să aplicați întotdeauna un produs de protecție a acestuia pentru a proteja firele și a evita deshidratarea. Astfel puteți avea părul și scalpul protejat de căldura excesivă și fiecare șuviță va fi îngrijită, nu se va usca și nu se va mai rupe atât de ușor.

Pentru a putea începe să modelați parul cu succes, va trebui să îl împărțiți în diferite părți, astfel încât să vă simțiți mai confortabil când manevrați placa sau ondulatorul. Totodată este necesar să descâlciți parul, faceți acest lucru cu grijă și delicatețe pentru a obține rezultate bune.

Yellow vopsea de păr

Pentru că pe TPB comanda minimă trebuie să fie de 100 lei, am adăugat și o vopsea de păr. Un roșcat superb, nr 5.66. Încă nu am folosit-o, dar când voi merge la salon să îmi fac din nou șuvițe, voi combină șuvițele blonde cu cele roșcate.

Yellow Alfaparf vopsea de păr profesională cu Aloe Vera are 100ML si o formulă nouă îmbunătățită cu Aloetrix și micropigmenti cristalizați oferă:

 • acoperire perfectă pentru firele albe
 • culoare deosebită care durează până la 6-8 săptămâni
 • luminozitate naturală, uniformitate, hidratantă pentru un par mătăsos.

Yellow vopsea de par

Aparent, nu suntem niciodată fericiți cu părul pe care îl avem, dar din fericire, există multe produse care ne pot ajuta să obținem imaginea dorită. Dacă sunteți un fan al plăcii, ondulatorului sau uscătorului, serul Yellow ser cristale trebuie să facă parte din rutina zilnică. În acest fel vă veți proteja părul și acesta va arăta mai sănătos și mai strălucitor.

 • 37
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Alfaparf Milano Yellow- Produse profesionale pentru păr"

 1. La fel ca si tine nu pot renunta la produsele pentru ingrijirea parului.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*