SEDIRELAX de la Ayurmed alunga stresul și insomniile

SEDIRELAX de la Ayurmed
Share the joy
 • 52
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SEDIRELAX de la Ayurmed alunga stresul și insomniile

Ştiaţi că petrecem o treime din viaţa noastră dormind?

Fără nici o îndoială suntem cu toţii de acord că somnul are efecte benefice asupra sănătăţii noastre. Dar ştim de ce este atât de important să ne odihnim bine, să avem un somn profund şi vise frumoase?

Programul de dormit reduce stresul, combate iritabilitatea, ne permite să începem ziua cu o viziune mai pozitivă asupra lumii, ne oferă un aspect fizic mai bun, luminând pielea, ne ajută să ne concentrăm şi să ne îndeplinim sarcinile mai eficient având multiple efecte benefice asupra sănătăţii.

Creierul privat de somn, induce halucinaţii pentru a se proteja, iar lipsa somnului sau dereglări ale programului de odihnă pot duce la probleme de sănătate şi chiar instabilitate emoţională. În schimb un somn odihnitor are calitatea de a reduce stresul, îmbunătăţeşte concentraţia şi atenţia şi desigur oferă o stare de bine generală, generând o perspectiva mai pozitivă asupra vieţii cu toate aspectele ei.

Cu un somn odihnitor de cel puţin 8 ore pe noapte, se reglează tensiunea arterială, dar se reduce şi riscul de obezitate, după spusele diversilor specialisti. Iată de ce somnul înainte de toate trebuie să fie plăcere şi odihnă pentru corp, apoi necesitate pentru creier, căci în momentul în care creierul cere odihna, deja ceva în viaţă noastră nu merge bine.

Specialişti din întreagă lume relaţionează lipsa acută a odihnei şi niveluri ridicate de stres, cu originea apariţei bolii Alzheimer. Şi acţiunea viselor este extrem de benefică, deoarece relaxează mintea şi activează centri memoriei, dar cum să facem să ne odihnim profund, fără că stresul cotidian să ne afecteze somnul?

SEDIRELAX de la Ayurmed

SEDIRELAX, supliment alimentar de la Ayurmed

Ei bine, suplimentul alimentar SEDIRELAX de la Ayurmed este o opţiune excelentă de a ajuta corpul să găsească echilibru şi liniştea interioară care implicit duce la un somn mai liniştit.

Suplimentul alimentar SEDIRELAX conţine o asociere de plante ayurvedice care contribuie la adaptarea organismului la stres, la menţinerea calităţii somnului, la relaxarea organismului şi la menţinerea capacităţii de concentrare şi de memorare. Susţine funcţionarea normală a sistemului nervos în situaţii de agitaţie emoţională, surmenaj, suprasolicitare intelectuală şi fizică. Folosit în condiţiile unui stil de viaţă agitat, produsul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi la menţinerea vitalităţii şi echilibrului natural al organismului.

De când iau suplimente de la Ayurmed pot spune că sunt foarte liniştită, mă simt excelent şi am somnul unui prunc. Astfel încât suplimentul primit în ultima campanie marca Brander, l-a servit soţul meu sub supravegherea mea atentă.

Acest supliment NU este un somnifer, însă luat cu regularitate duce la formarea unei rutine sănătoasă a somnului şi deci la o stare de bine înfloritoare.

Soţul meu a avut toată viaţă probleme cu somnul, în sensul că dacă se aude un zgomot în casă, se trezeşte şi nu mai poate adormi câteva ore bune, uneori zorii găsindu-l foindu-se în pat.

Prima săptămâna după ce a început să ia aceste suplimente nu s-a întâmplat mai nimic, chiar s-a trezit de câteva ori pentru că unul dintre vecin are un bebe de doar câteva săptămâni, care însă are nişte plămâni foarte sănătoşi şi probabil colici, mititelul dându-ne de știre când nu se simte bine.

În a doua săptămâna au început să se vadă îmbunătăţiri. Acum nu ştiu dacă s-a liniştit copilul vecinilor, dar soţul meu a început să nu se mai foiască atât de mult, iar dacă se trezea, adormea imediat la loc.

Așadar în doua săptămâni se văd rezultate îmbucurătoare şi cunoscâad deja aceste produse care respecta toate principiile ayurvedice sunt convinsă ca sotul meu va reuși să păstreze somnul si să se odihneasca mai bine.

Modul de utilizare si doza recomandată:

Acest supliment este doar pentru adulți care vor lua câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Acestea se administrează cu 1/2 ora înainte de masă sau la o oră după masă.

După cum ştiţi, suplimentele de la Ayurmed sunt 100% naturale, obţinute din plante indiene, recoltate din locuri unde poluarea nu ajunge şi nu alterează cu nimic proprietăţile acestora. Am subliniat de multe ori că produsele marca Ayurmed sunt certificate şi aprobate de toate instituţiile competente din România.

Aceste suplimente alimentare nu sunt medicamente şi se adresează tuturor tipurilor de consumatori, tineri sau persoane în vârstă, femei sau bărbaţi, copii sau adulţi. Datorită faptului că sunt naturale, produsele marca Ayurmed nu crează dependenţă şi nu au efecte adverse.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub formă de tablete şi siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucureşti.

Compozitie SEDIRELAX

SEDIRELAX are doar 5 plante în compoziţie, însă proprietăţile binefăcătoare ale acestora se fac simţite aproape imediat.SEDIRELAX de la Ayurmed

 • Roinița este o plantă foarte cunoscută în combaterea insomniilor. Plantă are capacitatea de relaxare a masei musculare şi acţionează că un uşor sedativ, contribuind la îmbunătăţirea stării psiho-emoţionale.
 • Sunătoarea face parte din plantele medicinale pe care le cunoaştem cu toţii. Această are proprietăţi calmante şi este un antidepresiv uşor, inducând relaxarea şi somnul.
 • Frunzele de Ginkgo Biloba conţin numeroase substanţe care au rolul de a regla circulaţia cerebrală şi periferică şi contribuie la funcţionarea optimă a sistemului nervos, astfel contribuie la armonizarea stării psiho-emoţionale, reducând stresul şi oboseală.
 • Valeriana reduce stresul, oboseală, astenia şi nervozitatea. Cred că toată lumea ştie că valeriana aduce o satâre de linişte interioară, inducând calmul şi relaxarea. Totodată plantă este eficientă în reglarea aritmiilor, reducerea ischemiei cardiace, reducerea hipertensiunii arteriale şi diminuarea spasmelor intestinale.
 • Busuiocul este delicios în paşte dar părţile aeriene conţin substanţe cu proprietăţi calmante şi antistres. Frunzele de busuioc sunt considerate că fiind ,,adaptogene’’ reducând stresul şi reechilibrând funcțiile organismului.

În general când vine vorba de odihnă în mintea noastră facem imediat o legătură cu necesitatea de a dormi, dar este foarte important să avem un somn liniştit şi să ne trezim odihniţi, pentru că astfel vom avea o calitate a vieţii foarte bună, lipsită de stres, vom fi fericiţi, cu un nivel de seretonina ridicat şi mai ales cu o piele de invidiat, reflectând frumuseţe şi sănătate.

Somnul este cea mai bună apărare a organismului, mai mult decât o necesitate trebuie să fie o plăcere, tu cum ai somnul?

Ayurmed

 • 52
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "SEDIRELAX de la Ayurmed alunga stresul și insomniile"

 1. Eu chiar am probleme cu somnul cred ca mi-ar prinde bine.

 2. Daca as fi sigura ca pot dormi o noapte intreaga fara sa ma trezesc de cateva ori, acum l-as cumpara.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*