LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki, rutina completa pentru îngrijire par vopsit

LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki, rutina completa pentru ingrijire păr vopsit
Share the joy

LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki, rutina completa pentru ingrijire păr vopsit

Hello beauties, astăzi vorbim despre părul vopsit și rutina de îngrijire a acestuia.

Pentru a avea părul cu un aspect perfect este necesar să îi oferim în mod constant o îngrijire adecvată, personalizată și diferită în fiecare anotimp. Din nefericire părul nostru este expus la mai mulți factori externi care îl pot slăbi și deteriora. Din fericire, există multe produse ușor de folosit pentru proteja sănătatea părului nostru și pentru a-l face să arate întotdeauna frumos, cu aspect sănătos și cu o strălucire spectaculoasă. Iar rutină de îngrijire a părului vopsit de la Loncolor cuprinde o serie de produse cu rezultate excelente pentru părul vopsit.

LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki, rutina completa pentru ingrijire păr vopsitLONCOLOR Expert Pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki

Cei mai mulți dintre noi avem impresia că doar igiena care constă în spălatul părului și pieptănatul în fiecare zi este îndeajuns pentru un păr frumos, însă există și alte obiceiuri zilnice pe care ar trebui să le luăm în considerare pentru a oferi hidratare și de sănătate părului nostru, iar intre acestea aplicarea uleiului pe vârfuri, utilizarea unei creme și a unei măști cel puțin odată pe săptămână sunt absolut necesare.

Noi doamnele suntem niște cochete și ne place să ne coafam părul sau să îl vopsim în fiecare anotimp. Vopsitul părului însă vine cu unele aspecte mai puțin plăcute și pentru sănătatea firului de păr și pentru look-ul final, dar nu trebuie să uităm ca părul este o extensie vie care trebuie să fie îngrijită corespunzător.

Chiar dacă industria beauty a evoluat foarte mult și vopsitul nu mai strică structura firului de păr, factori externi precum căldura de la uscător, placă sau ondulator, expunerea la soare și chiar apa dură, tratată cu prea mult clor, au influențe negative asupra aspectului unui par vopsit. Tocmai de aceea LONCOLOR a creat gama Expert Pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki.

LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki, rutina completa pentru ingrijire păr vopsit

V-am povestit deja în două articole trecute despre efectul instantaneu al șamponului Silver Reflex și despre uleiul cu efecte aproape miraculoase asupra firelor de păr rebele și fragile. Și pentru că îmi plac foarte mult produsele şi m-am înţeles foarte bine cu ele, astăzi vă vorbesc și despre celelalte componente ale gamei.

Când ne expunem frecvent la căldură excesivă, scalpul și părul au tendința de a se usca și în consecință părul își pierde strălucirea devenind tern și fragil. Pentru a reduce efectele negative asupra părului este necesar să aplicam tratamente hidratante care nu doar că vor readuce sănătatea fiecărui fir de păr, dar îi vor oferi strălucire și vor păstra culoarea părului vopsit.

Dacă vă doriți un păr frumos, moale și mătăsos și să păstrați mai mult timp culoarea voastră favorită, atunci este timpul să deveniți un aliat al rutinei de îngrijire Loncolor Expert Pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki.

Ce este uleiul de Tsubaki?

Uleiul Tsubaki este extras din sămânța cameliei japoneze. Bogat în OMEGA 9, OMEGA 6 și OMEGA 3, vitamina E și fitonutrienţi, repară structura firului de păr, îl face să strălucească, calmează mâncărimea scalpului și poate fi folosit într-o mască care să hrănească părul în profunzime.

Folosit de femeile nipone încă din secolul al VIII-lea este considerat cel mai important ritual de frumusețe pentru păr.

Uleiul Tsubaki este bogat în antioxidanți. Hrănește și hidratează, protejează, întărește și restabilește bariera de protecție naturală a scalpului și părului. Stimulează rădăcina și promovează creșterea părului sănătos. Uleiul Tsubaki este un produs natural care a fost studiat cu rezultate foarte pozitive în ceea ce privește proprietățile sale benefice ca produs cosmetic, de aceea este folosit în produse cosmetice diverse.

În China și Japonia, uleiul Tsubaki a fost folosit de secole ca un balsam tradițional pentru păr, deoarece îl lasă neted și mătăsos. Supranumit și uleiul de ceai, se spune că era un truc de frumusețe al gheișelor care impregnau pieptenii de lemn cu acest ulei și își periau părul înainte de a dormi.

LONCOLOR Expert – Mască pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki

LONCOLOR Expert - Mască pentru păr vopsit cu ulei TsubakiMasca LONCOLOR Expert INTENSIVE COLOR PROTECT este perfect adaptată nevoilor specifice părului vopsit, fiind un aliat puternic pentru menținerea culorii.

Masca vine în cutie de 200 ml, cu un capac interior care sigilează perfect recipientul după fiecare folosire. Această se utilizează săptămânal și oferă o îngrijire durabilă, în profunzime a părului vopsit, menținând intensitatea culorii și protejându-l de factorii externi.

Cu o consistentă cremoasă şi fină se întinde pe părul umed, se lasă să acționeze 5 minute, apoi se clătește din abundență.

Lasă părul moale și catifelat, strălucitor, parfumat, revitalizând culoarea aplicată.

LONCOLOR Expert – Balsam pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki

Balsamul ajută la obținerea unui păr suplu și ușor de pieptănat, chiar și pe părul umed. Oferă elasticitate firelor de păr, lăsând șuvițele ușoare, flexibile si fluide, pline de vitalitate.

Se aplică după fiecare spălare, se lasă să acționeze 1-5 minute, apoi se clătește parul foarte bine. Folosirea balsamului protejează intensitatea și strălucirea culorii pentru un timp mai îndelungat.

LONCOLOR Expert – Cremă leave-on pentru păr vopsit cu ulei TsubakiLONCOLOR Expert – Cremă leave-on pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki

Crema nu este o noutate pentru mine. Am mai folosit și în trecut un alt produs asemănător de la LONCOLOR. Se aplică pe părul umed sau uscat și nu se clătește.

Crema este preferată mea pentru că nu încarcă părul, menține intensitatea nuanței și îi conferă părului un aspect radiant pentru mai mult timp. Părul devine ușor de coafat, mătăsos și flexibil. Totodată are efect antifrizz și protejează părul împotriva factorilor externi.

Recipientul este echipat cu pompiță pentru facilitarea dozajului.

Papillon Laboratoires Cosmetiques

LONCOLOR, produsa de Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai cunoscuta marca românească de vopsea pentru păr cu cea mai îndelungată tradiție pe piața românească. Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu, acum îți îndeplinește visul de a simți răsfățul și rezultatele din saloanele de hairstyling direct la tine acasă!

Eu ador produsele lor. Le găsești în magazine la raioanele de cosmetice sunt produse care fac parte dintr-un segment de preț modest, dar cu beneficii enorme în îngrijirea și colorarea părului.

Ţie ce produse LONCOLOR îți plac?

2 Comments on "LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki, rutina completa pentru îngrijire par vopsit"

  1. Pana in prezent nu am folosit nici un produs Loncolor nici macar o vopsea de par.

  2. Valeria Chertes | martie 3, 2018 at 3:11 pm | Răspunde

    De la Loncolor eu am avut pana acum doar vopsea de par.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*