Parul, o comoara nepretuita pentru orice femeie

masca tratament pentru par vopsit si uscat
Share the joy
 • 15
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Parul, o comoara nepretuita pentru orice femeie

Orice femeie se confrunta zi de zi cu diversi factori care ii afecteaza in mod vizibil parul. Cu trecerea timpului acesta se deterioreaza, se rupe mai repede, isi pierde din stralucire, devine mai aspru la atingere, firele se despica. Cand apar astfel de semne este cazul sa se ia masuri pentru a preveni agravarea problemei si repararea parului, oferindu-i din nou volumu, rezistenta si stralucirea specifice. In acest scop orice femeie trebuie sa stie la ce fel de tratamente sa apeleze, pentru a se ingriji asa cum trebuie de parul ei.

Gratie numeroaselor posibiliati din zilele noastre si a cercetarilor zilnice in ceea ce priveste ingrijirea parului, orice femeie poate avea grija de cea mai de pret comoara a sa foarte usor. In ajutorul acestora vine si magazinul online Esteto.ro care le pune la dispozitie doamnelor o gama variata de produse de ingrijire personala, in cazul de fata, in ceea ce priveste podoaba capilara.

masca tratament pentru par vopsit si uscat - luiza essence repair hair treatment 500 mlPentru toate posibilele probleme mentionate mai sus un prim pas important este utilizarea unei masti reparatoare sau a unui ser reparator. In ambele cazuri rezultatul se vrea a fi acelasi, de a repara si intari parul si de a-i reda stralucirea si culoarea naturala. Un astfel de tratament poate fi aplicat dupa o baie sau un dus, pe parul umed. Rezultatele benefice nu intarzie sa apara, la cateva zile de la aplicare, prima constatare fiind ca vor ramane mai putine fire de par pe perie. Un astfel de tratament pentru par profesionist poate fi aplicat de casa, fara probleme, evitand astfel vizitele dese la salon si cheltuielile suplimentare.

Un urmator pas dupa ce se poate observa imbunatatirea conditiei parului este utilizarea unei masti de par care hidrateaza si hraneste parul hidratat, ii confera stralucire si catifelare. In cazul acestei categorii avem produse diferite pentru tipuri de par diferite, fie pentru par normal sau vopsit, subtire sau gros. Spre exemplu, o masca de par Luiza Essence Repair Hair Treatment  este ideala pentru a le face doamnelor parul matasos si stralucitor, rezultatele fiind vizibile de la prima utilizare. Aceste lucruri sunt posibile datorita uleiurilor naturale si a substantelor hidratante folosite pentru aceste creme.

 • 15
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Parul, o comoara nepretuita pentru orice femeie"

 1. M-am mandrit toata viata cu parul meu frumos dar in ultima vreme imi cade foarte tare. As vrea sa gasesc produsul potrivit impotriva caderii parului.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*