KIT unghii semipermanente, cel mai frumos cadou de Crăciun perfect pentru orice femeie

naninails.ro KIT oje semipermanente review
Share the joy

KIT unghii semipermanente, cel mai frumos cadou de Crăciun perfect pentru orice femeie

Purtarea unei manichiuri frumoase este esențială, iar pasionatele de nail art o știu și o etalează cu mândrie, impresionându-ne cu modele sofisticate.

Întrucât astăzi tot mai multe doamne și domnișoare sunt adeptele manichiurilor semipermanente sau cu gel, în acest articol îți vorbesc despre un KIT basic pentru manichiura cu ojă semipermanentă care poate fi cadoul ideal pentru pasionatele de unghiuțe perfecte, numai bun de pus sub brad de acest Crăciun.

Datorită evoluției constante din industria de sector putem afirma că s-au terminat zilele în care ne era rușine cu unghiuțele rupte sau cu oja sărită. Astăzi pentru a avea unghiile perfecte nici măcar nu mai este nevoie să mergi la salon, un KIT pentru manichiură semipermanentă îți oferă rezultate cel puțin la fel de frumoase. Cu un pic de pricepere, răbdare și aceste produse pe care le puteți cumpăra de pe site-ul naninails.ro puteți obține o manichiură semi-permanentă aproape profesională și vă puteți economisi bani buni, investiția fiind amortizată în doar 3-4 sesiuni de manichiură.

Îndrăznești să încerci?

KIT unghii semipermanente de la Naninails

Dacă vă place să vă purtați unghiile impecabil vopsite și îngrijite cu siguranță știți cât de dificil este să le păstrați frumoase doar făcute cu ojă simplă, uneori nu durează nici două zile doar cu un simplu lac! Din acest motiv, oja semipermanentă este un must have deoarece manichiura poate dura până la 3 săptămâni fără a pierde din strălucire și fără a se ciobi.

Dar să mergi la salon nu este ieftin, astfel încât KIT-urile și produsele care au fost lansate în ultimul timp sunt tot ce ai nevoie pentru a-ți face singură unghiile acasă, fără a fi nevoită să depinzi de agenda salonului pe care îl frecventai.

Kit ojă semipermanentă NANI Amazing Line – lampă UV/LED 48 W, albă

naninails pareri

Acest Kit pentru manichiură semipermanentă de la NaniNails conține tot ce ai nevoie:

  • 1x lampă NANI LED 48 W ce oferă un timp mult mai scurt de polimerizare

Eu aveam o lampă veche, din aceea cu neoane și vreau să spun că nu se compară. Timpul se scurtează semnificativ, usucă excelent oja semi, este micuță și foarte îndemânatică și are temporizator 30/60/90 secunde sau începe sa cronometreze de când bagi mâna în lampă.

Lampă de ultimă generație, SUN7 de 48 W este dotată cu senzor și nu funcționează decât atunci când bagi mâna înauntru.

lampă SUN 7 plus- NANI LED 48 W pareri
Oje semipermanente NaniNails

  • 1x Amazing Line 5 ml – Vitamin Base- servește că strat de bază
  • 1x NANI Amazing Line 5 ml – Quick Finish – servește că strat final (este fără strat de dispersie)
  • 3x oje semipermanentă color NANI Amazing Line 5 ml – culori: 129, 17, 118

Oje semipermanente NANI NailsOjele NaniNails sunt superbe, am folosit  nr.17 pentru că tot vine Crăciunul și este o nuanță perfectă de roşu, elegantă și foarte pigmentată. O port de câteva zile și de moment este intactă, chiar daca pregătirile pentru sărbători mă obligă să trebăluiesc și nu prea folosesc mănuși.17 wine red naninails oje semipermanente

Nuanța 120 – Barbie Pink de la naninails.ro este un roz potrivit pentru sezonul estival. Iar albul îl voi folosi curând la un french, pentru că este pigmentat și acoperă perfect.

naninails pareri

Acest KIT pentru unghii semipermanente chiar aduce tot ce trebuie și nu ai nevoie de altceva în plus.

Uleiul hrănitor NANI are 10 ml și parfum delicios de Căpșuni, hidratează cuticula și miroase grozav.

Primerul degresează unghia facilitând aderența ojei semipermanente, iar acetona NANI de 100 ml este perfectă pentru îndepărtarea ojei semipermanente.

În set mai sunt 10x bețișoare din lemn de portocal ideale pentru presarea cuticulei, ca ustensilă necesară în cursul decorării, apucării pietricelelor, corectării eventualelor derapaje cu ojă etc.
o rolă tampoane din celuloză fără scame, 9  pile cu granulații diferite și un bloc abraziv buffer.

În KIT veți regăsi și o fișă de indicații pentru a va face unghiile corect chiar dacă nu aveți prea multe cunoștințe. Unghiile cu oje semipermanente sunt mult mai ușor de făcut decât cele construite unde este necesar un curs la care sa învățați arhitectura unghiei și toți pașii necesari obținerii unei construcții armonioase și estetice.

decoratiuni unghii NaniNails

Kit-ul a venit ambalat într-o superbă cutie cadou, trasă în țiplă și cu o felicitare draguţă ce conține o folie de decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă. Un gest absolut superb din partea echipei NANI.

KIT unghii semipermanente NaniNails, cel mai frumos cadou de Crăciun

Stiti ca sunt pasionata de nail art și ojele semipermanente nu mai au niciun secret pentru mine. Am fost impresionata de ușurința de utilizare a lămpii, de strălucirea ojelor și de felul în care cei de la NaniNails mi-au procesat comanda.

Tu ce cadou vei dărui de acest Craciun? Dacă știi o iubitoare de unghiuţe frumoase fă-i o bucurie şi așază în desagă lui Moş Crăciun un KIT pentru manichiura cu oje semipermanente.

naninails oja semipermanenta

3 Comments on "KIT unghii semipermanente, cel mai frumos cadou de Crăciun perfect pentru orice femeie"

  1. Ce frumoasa este manichiura ta.

  2. E nuanta mea prferata, mai tot timpul, dar mai ales acum de sarbatorile Craciunului

Leave a comment

Your email address will not be published.


*