Top 3 aparate de ingrijire personala, pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Total Pro Beauty
Share the joy

Top 3 aparate de îngrijire personală, pe care orice femeie trebuie sa le aibă

Trebuie să fim conştienţi că întotdeauna imaginea noastră este cea care are impact imediat asupra persoanelor din jurul nostru. Înainte să ţii un discurs, să răspunzi la salut sau orice altă interacţiune cu altă persoană, imaginea ta va fi cea care îl va face pe cel din faţă ta să îşi facă o idee despre tine.

Pentru mine este foarte important felul în care arăt şi mai ales cum mă văd când mă privesc în oglindă, de aceea sunt preocupată de îngrijirea personală şi de imaginea pe care o proiectez celor din jur.

Ştiţi cu toate, cele care îmi urmăriţi blogul, că întotdeauna am pus accent atât pe produse cosmetice de calitate cât şi pe aparatele bune, pentru îngrijirea personală. De aceea astăzi vreau să îţi vorbesc despre câteva pe care le folosesc de ceva timp şi de care sunt foarte încântată.

Aparatele mele sunt de la Total Pro Beauty şi nu sunt primite în testare, această fiind părerea mea despre produsele pe care le utilizez, începând de la sărbătorile de iarnă.

Despre TPB cred că nu este nevoie să vă povestesc prea multe. Este o companie care vinde aparatură cosmetică profesională, precum şi consumabile pentru acestea. Să fiu sinceră, prima dată am aflat despre ei de la cosmeticiana mea, care mi-a spus că sunt singurii din România care vând aparatură de sterilizat omologată.

Tot la ei, pe lângă produsele de cosmetică generală, mai găsiţi aparate de epilare definitivă, aparate de coafură şi frizerie, precum şi ustensile de tot felul pentru orice tip de salon beauty.

Aparate IPL , epilatoare cu ceara, uscătoare de par, plăci de păr sau ondulatoare, putem spune ca sunt principalele produse utilizate pentru îngrijirea şi estetică personală . Acestea îţi permit să scapi de coarvoada programărilor la cosmetică şi economiseşti, nu doar timp ci şi bani, care amortizează investiţia.

Kit Epilat Ceara

Kit epilat cu ceară

Primul aparat pe crare vi-l arăt este un încălzitor ceară. De fapt un kit epilat, care este format din aparat de epilat cu ceară de unică folosinţă, flacoane cu ceară şi hârtie pentru îndepărtat ceara.
Acest tip de aparat este semi profesional şi prima dată am văzut ceva asemănător la salonul unde obişnuiam să merg la epilat.

Kit-ul meu de epilat cu ceară conţinea:

  • încălzitorul de flacon cu ceară
  • un set de 100 buc benzi de hârtie groasă cu lăţimea de 7 cm
  • câte 1 flacon cu ceară de unică folosinţă cu ALOE, MIERE, TITANIUM şi AZULENA
  • 1 cablu de alimentare la priză.

Kit-ul nu este o noutate, aproape toată lumea îl cunoaște, iar dacă prima dată l-am folosit mai stângaci, ulterior am devenit mai îndemânatică şi ori de câte ori am chef să mă epilez, nu mai sun la salon pentru programare.

Ceara se aplică în sensul creşterii firului de păr, iar când începe să prindă consistenţă se scoate cu ajutorul hârtiei, trăgând în sensul invers de creştere a firului de păr. Simplu, rapid, eficient!!!

Cel mai comod mod de a te epila în confortul casei tale!

Am 3 epilatoare electrice şi nu mă înţeleg cu niciunul. Însă acest kit de epilat a pus capăt problemelor mele cu părul nedorit.

Costă în jur de 97 lei, iar un flacon , mie îmi ajunge de 2 ori pentru câte un epilat lung. Şi sunt 4 flacoane x 8 şedinţe de epilat, înseamnă că ies aproximativ 12 lei epilatul, plus că economisesc timp şi bani, deplasarea până la salonul cosmetic. Deci, în opinia mea e o investiţie excelentă.

TPB are mai multe tipuri de kit-uri precum şi ulei după epilat, rolă de hârtie şi bineînţeles flacoane cu tot felul de ceară.

Eu mă înţeleg bine cu toate, însă cea verde, cu aloe vera este pentru zonele sensibile de exemplu, iar cea roz o folosesc mai mult la axile, pentru că mi se pare că are aderenţă mai bună. Nu trebuie decât să le încerci să descoperi care e preferata ta.

Placă de păr profesională

Următorul aparat este o placă de păr profesională. Pe această am câştigat-o la o campanie de blogging dar, dacă aş fi cumpărat-o, eram un client extrem de mulţumit şi fericit.

Ce îmi place la ea:

  • cablu rotativ
  • temperatura reglabilă
  • suprafaţă ceramică lasă părul extrem de lucios.

Nu ştiu dacă mai face parte din oferta TPB, pentru că nu am mai găsit-o să vă pot lăsa link, dar sunt alte plăci la fel de bune ca aceasta.

Acesteia nu i-am găsit nici un cusur, fiind mult mai bună decât cea pe care o aveam eu, brand-uită cu un nume foarte cunoscut.

Finisajele sunt excelente, iar datorită afișajului cu led, ştii exact temperatura pe care o aplici fiecărei şuviţe și nu are spaţii minuscule în care s-ar putea agăța părul, cum păţeam la cea pe care o aveam.

Suprafaţa plăcilor este mare, eu având un păr foarte lung sunt extrem de fericită că îmi cuprinde câte o şuviţă destul de groasă şi o îndreaptă perfect.

Nu este o placă masivă şi grea, aşadar o voi înghesui în geamantan pentru a o lua cu mine în concediu.

Nici are inscripționat un brand anume, fiind un produs destinat saloanelor, însă este excelentă din toate punctele de vedere. Așadar, dacă aveţi nevoie de o placă fiabilă, de calitate, uşor de mânuit şi care nu arde părul, la TPB găsiţi…

placa par profesionala

Ondulator profesional

Şi ondulatorul de 38 mm… care este cireaşa de pe tort.

Pe acesta îl ţin la îndemână tot timpul. Cu aceleaşi caracteristici că şi placa de păr, probabil produs de aceeaşi firmă, are cablu rotativ, temperatura reglabilă, suprafaţă ceramică şi un diametru de 3,8 cm. În plus are un suport metalic care uşurează mult folosirea. Mânerul este de cauciuc anti alunecare şi protejează de temperaturile ridicate.

Temperatura de lucru variază între 100 şi 190 grade, astfel poate ondula cu delicateţe un fir de păr subţire şi fragil sau poate îmblânzi cu 190 grade până şi şuviţele mele greoaie şi rebele.

Ondulatorul are funcţie de auto oprire după 70 minute, asta pentru cazurile în care îl uiţi în priză.

ondulator profesional

Întotdeauna mi-am dorit un ondulator care să facă bucle lejere, să nu trebuiască să ondulez aceeaşi şuviţă la nesfârşit până obţin onduleul dorit. Sunt foate mulţumită de acesta şi îl recomand, atât pentru uşurinţa de folosire, cât şi pentru rezultatele pe care le are.

Pe acesta îl găsiţi tot la Total Pro Beauty şi costă în acest moment 122 lei.

Pe wishlistul acestei veri, am trecut un aparat de epilat definitiv. Tu ce ai sau îţi doreşti de pe acest site?

Scrie-i repede iepurașului, încă are timp sa treacă pe la Total Pro Beauty!!!

2 Comments on "Top 3 aparate de ingrijire personala, pe care orice femeie trebuie sa le aiba"

  1. Imi trec pe lista de dorinte un ondulator si o placa, sunt superbe.♡

  2. Numai ondulatorul nu-l am si mi-l doresc.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*