Gama Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower, un răsfăț pentru părul meu

Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower
Share the joy
 • 68
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gama Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower, un răsfăț pentru părul meu

Balsamul și șamponul cu apă de cocos indonezian, Schauma Coconut Water & Lotus Flower, sunt cele mai noi produse din colecția Nature Moments de la Schauma, cuprinsă în portofoliu Schwarzkopf încă de anul trecut. Despre această colecție v-am mai vorbit pe blog de câteva ori, pentru că am avut plăcerea să testez și alte produse datorită campaniilor BUZZStore.

Vă spun de multe ori că natura este sursa tuturor elementelor benefice pentru sănătatea noastră și de această dată le-a oferit celor de la Schwartzkopf soluţia ideală pentru crearea unui şampon cu propietăţi extraordinare. Alături de acesta, balsamul cu aceleaşi ingrediente active, contribuie la sănătatea şi frumuseţea podoabei capilare, hidratând-o de la rădăcini și până la vârfuri.

Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower este un boost de energie revitalizantă pentru părul meu, un răsfăț învăluit în arome exotice ce răsfăța fiecare șuviță rebela. Șamponul și balsamul se completează reciproc însă pot fi folosite și separat. Formulă acestora este îmbogățită cu esențe de origine 100% naturală, ideale pentru un păr frumos și sănătos, strălucitor de la rădăcină până la vârfuri!

Pentru ca vara este anotimpul în care podoaba capilară are nevoie de hidratare extra, iată că Schwartzkopf ne aduce noua gamă Gama Schauma Nature Moments cu Apă de Cocos din Indonezia şi Floare de Lotus ce oferă părului îngrijire totală!

Fiecare şuviţă pare că prinde viaţă. Părul revitalizat devine mătăsos şi strălucitor chiar de la prima utilizare, iar parfumul dulce şi exotic te însoțește întreaga zi răsfățându-te cu aroma sa.

Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower se potrivește persoanelor cu păr uscat și foarte uscat pentru că esențele naturale extrase din nucă de cocos, hidratează părul și îl hrănesc până la cele mai adânci straturi.

Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower

Gama Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower, parere personală

Eu am un păr normal cu tendințe de îngrășare și am crezut că după ce îl voi folosi , părul va arată groaznic. Însă nu e deloc așa.

Datorită noii formule inovatoare Schauma, pe bază de esențe naturale de nucă de cocos indoneziană și floare de lotus, părul devine strălucitor încă de la prima aplicare, fără a există tendința de îngrășare. Scalpul se simte curat, nu am probleme cu mătreața astfel ca nu pot sa va dau niciun reper în acest sens, însă senzația de proaspăt și curat este fantastică. Astfel, pot să spun că s-a comportat ca șamponul meu obișnuit, ba chiar mai bine, pentru că a dat volum părului meu, făcându- l să strălucească de sănătate și costă cam o treime din prețul șamponului meu.

Noua colecție Schauma Nature Moments formată din șampon și balsam Indonesian Coconut Water & Lotus Flower hidratează părul uscat, chiar din interior, fără să îl încarce, revitalizând chiar și părul cel mai uscat și lipsit de viață, iar aici aș trece pe listă pe soțul meu care întotdeauna își găsește cu greu un șampon să îi țină buclele sub control.

Textura produselor este normală, însă îmi place șamponul în mod special pentru că este transparent. Parfumul este exotic, floral, proaspăt și delicios și se păstrează între șuvițe până a două zi, dacă nu folosim produse de styling.

Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower

Părul rămâne hidratat, ușor de pieptănat și aranjat, cu un surplus de volum și strălucire.

Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower preț și prezentare

Formată din șamponul hidratant care se găsește în două variante de gramaj : 250ml și 400 ml și balsamul de 250ml, noua gamă Schauma se alătură celei mai populare colecții de la Schwarzkopf – Nature Moments.

Preț șampon 250 ml în jur de 10 lei, preț balsam în jur de 9 lei.

Le puteți achiziționa din orice supermarket la secțiunea cosmetice, online sau din magazinele de profil, iar prețul diferă în funcție de magazin.

 • 68
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Gama Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower, un răsfăț pentru părul meu"

 1. Am fost provocata sa incerc aceasta variana de sampon si balsam. Primul lucru pe care l-am apreciat este faptul ca foloseste extrase din surse 100% naturale.
  Categoric mirosul pe mine m-a cucerit! Este dulce, fructat si persista.
  Am observat o hidratare mai buna a parului, fara fire rebele si un aspect mai lucios.
  Categoric il recomand!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*