Păstrează cele mai prețioase amintiri într-un mini album elegant

mini album
Share the joy

Păstrează cele mai prețioase amintiri într-un mini album elegant

Bună dragile mele,

Astăzi vreau să vă vorbesc despre amintiri, despre acele momente prețioase cărora fiecare le rezervă un loc special în adâncul inimii. Desigur că fiecare dintre noi are momentele lui, însă  astăzi vă vorbesc despre cele care dau sens vieții mele de mamă, despre comoară mea neprețuită și cadoul pe care am ales să ni-l facem pentru aceste sărbători.

Dragostea de mamă nu cunoaște limite, nu există reguli fixe pentru a o arăta, dragostea de mamă nu urmează o cale scrisă de cineva, doar există și este nemăsurabilă. Când devii mamă vrei să păstrezi mirosul pruncului tău adânc întipărit în inima ta, să ai primul sau surâs gravat în spatele pleoapelor și să-l vezi ori de câte ori închizi ochii pentru o clipă, să-i auzi gânguritul când liniștea te înconjoară sau să poți să-i simți obrajii sub degetele tale chiar și când cutreieră prin lume. Faci mii de fotografii, instantanee în care răpești veșniciei câte o clipă, apoi le păstrezi pe diverse suporturi, de cele mai multe ori în format electronic până într-o zi când realizezi că se pot pierde.

Câți dintre noi nu am pierdut fotografii dragi fie pentru că le-am șters din greșeală, fie pentru că au fost păstrate pe un dispozitiv care s-a stricat? Nu vă spun câte nopți am plâns când mie mi s-a întâmplat… Apoi am descoperit minialbum.ro și pentru acest Crăciun vom pune sub brad cel mai frumos cadou format din amintiri prețioase: cel mai special album foto.

mini album

Alexandru

Alex este băiatul meu. Are 9 ani și probabil 9 milioane de fotografii, fără cele care s-au pierdut desigur. Fotografii pe suport hârtie are doar câteva, poate aș putea să le număr pe degetele de la mână și mai sunt fotografiile ocazionale de la serbări sau diverse activități școlare. Nu mă întrebați de ce, că până și eu mă dojenesc acum.

Într-o zi am văzut pe o rețea de socializare un clip cu un album de fotografii printat. Am  savurat momentul de câteva ori, apoi pentru că mi-a plăcut așa de mult, vi l-am arătat și vouă cu un share pe pagină blogului.

Apoi am comandat primul nostru mini album…

Sarcina cea mai dificilă fost să aleg fotografiile, 45 la număr câte încăpeau în acest mic mănunchi de momente prețioase.

Nu vă spun câte emoții m-au încercat când am primit coletul două zile mai târziu. De altfel am fost surprinsă de timpul scurt în care a fost realizat albumul după confirmarea comenzii, căci echipa MiniAlbum îți va trimite o previzualizare a acestuia pe mail, pentru ca amintirile tale să fie așezate exact așa cum îți dorești în paginile celui mai frumos volum al vieții tale, pe care îl vei răsfoi cu nemărginită placere .mini album

Mini albumul a venit foarte elegant ambalat, într-o cutie de carton fin, legat cu o fundă roșie și am primit și un detaliu dulce, o bomboană de ciocolată pe care fiul meu a pus stăpânire. Desigur a fost ambalat în hârtie specială care l-a protejat în timpul transportului ca să ajungă intact la destinație.

Am scos capacul și am descoperit cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut vreodată.

Materialele folosite la crearea acestui album sunt de cea mai bună calitate, coperțile tip hardcover au fost personalizate cu fotografia și numele ales de mine. Și designul acestuia l-am ales dintre multe modele de pe site.mini album

Fotografiile printate pe o hârtie de o calitate remarcabilă sunt așezate pe pagini din carton tare pentru ca mini albumul să fie rezistent până și celor mai năzdravăne degetele. Unele pagini au diverse detalii grafice care sporesc frumusețea și eleganța acestuia.

Mini albumul meu foto îmi place mult de tot! Atât de mult încât am început trierea fotografiilor pentru a mai realiza câteva.

mini albumEste cel mai frumos cadou pe care puteți să îl faceți cuiva drag. Poți consulta și pagina oficială facebook pentru a alege o copertă care să se potrivească tematicii pe care ți-o dorești pentru albumul tău. Posibilitățile sunt nemărginite, doar imaginația ar putea pune limita. Astfel poți avea albumul „Primii pași” , „Aniversarea noastră” , „File de jurnal” , „Povestea noastră” ,”Primul Crăciun” şi titlurile ar putea continua la nesfârșit.

mini album

Prețul acestui album este de 70 lei, dar emoția care o strânge între coperțile sale este neprețuită.

Conține un număr de 20 de pagini, respectiv 10 colaje. Dimensiunile lui sunt de 15 cm/15 cm închis, 15/30 cm deschis.

Poți alege maxim 45 fotografii sau minim 20 de fotografii la rezoluție bună! Dacă vrei o anumită ordine, poți numerota fotografiile de la 1 la 45. Pe site puteți comanda și un album cu dimensiuni mai mari, cu până la 55 fotografii la prețul de 220 lei.

Ce să vă mai spun de albumul meu? E superb! Dacă vreți să faceți cuiva drag un cadou original, care îi va aduce zâmbetul pe față, atunci aceste mini albume foto sunt darul perfect.
Pentru bunici, pentru prieteni, pentru învățătoarea de la școală, pentru prietenă cea mai bună, cu toții vor fi fericiți să primească un mini album care să adune pe paginile sale cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Orice mămică își dorește un astfel de cadou, răsfăț-o cu cele mai emoționante momente din viaţa ei!

Uită de clasicele albume foto din care se desprind filele și fotografiile ies din țiplă, de cele mai multe ori terminând șifonate sau rupte de mânuțe neastâmpărate, păstrează cele mai prețioase amintiri într-un mini album elegant.

mini album

2 Comments on "Păstrează cele mai prețioase amintiri într-un mini album elegant"

  1. Intradevar un cadou foarte frumos.

  2. Este foarte greu sa alegi din mii de fotografii facute intr-o viata numai 45.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*